fotast
Member
Η μητέρα των μαχών...17-17
Είναι από τα ελάχιστα που δεν μου αρέσουν εδώ στην Κρήτη, να πω την αλήθεια μου. Από τότε που πρωτοήρθα, το 2004, η κρητική μουσική μου κόλλησε στραβά, πλην λίγων τραγουδιών.Παιδιά δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά ενα μεγάλο ατού στην Κρήτη είναι η Κρητική λύρα και γενικά η παραδοσιακή τους μουσική καθως και οι κρητικοί χοροί που ετσι και βρεθείς σε γάμο η πανηγύρι σε παρασύρουν ακόμα και αν είσαι τελείως "άμπαλος"...
Ταξιδιωτικός Οδηγός Κρήτης - 10 μέρη της Κρήτης με φοίνικεςΚουιζάκι: Πόσα δασάκια με φοίνικες έχει η Κρήτη;;;
Λείπει ο φοίνικας στην παραλία του Αγίου Νικήτα.
Φυσικά υπάρχει, η Μακεδονίααλλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη περιφέρεια στη χώρα με τόσα μνημεία ιστορία και φύση.
Ακριβως το ιδιο, και ελεγα για πολυ καιρο "τι προβατιλα ηταν αυτη που ειδανε τα ματια μου" μονο που η ζωη ειναι μεγαλη bitch και λιγο καιρο μετα βρεθηκα σ αυτα ακριβως τα μερη εργαζομενη.Τα χιλιόμετρα πάντως που είχα κάνει φεύγοντας από την Αρχαία Ολυμπία, μέχρι έξω από την Πάτρα ήταν τα μοναδικά στη ζωή μου που δεν ήθελα να σταματήσω ούτε για κατούρημα.
Ήμασταν 4 στο αυτοκίνητο, σκεφτήκαμε να πάρουμε καφέ, αλλά κάτι μας έσπρωχνε να συνεχίσουμε να οδηγούμε, δεν έχω νιώσει ξανά το ίδιο κάπου.
Έτσι ακριβώς είναι. Αμαρτία που έχω καιρό να παω (pun intended too). Η Πάτρα και τα πέριξ είναι state of mind.Ακριβως το ιδιο, και ελεγα για πολυ καιρο "τι προβατιλα ηταν αυτη που ειδανε τα ματια μου" μονο που η ζωη ειναι μεγαλη bitch και λιγο καιρο μετα βρεθηκα σ αυτα ακριβως τα μερη εργαζομενη.
Θα μπορουσα να γραψω ταξιδιωτικη ιστορια για τον νομο σαν του @interted για τη Σκωτια αλλα δεν εχω ουτε μια φωτογραφια. Δεν απορω γιατι. Ξαναπηγα με μεγαλη χαρα μερικες φορες στον νομο της καρδιας μας εκτοτε. Ειναι σαν ναρκωτικο (pun intented)