fotast
Member
Ναι αλλά εμείς είμαστε πίσω με 3...Δεν κάνεις το ψυχικό;ειστε μπροστα με 3.. αποκλείεται..
Ναι αλλά εμείς είμαστε πίσω με 3...Δεν κάνεις το ψυχικό;ειστε μπροστα με 3.. αποκλείεται..
Καλά...Κάνε το καλό(όποτε θέλεις) και ρίξτο στόν γιαλό(της Πελοποννήσου εννοείται)..εχουμε ακόμα, μη βιάζεστε..
Είναι ο διπλός πράκτορας που είχε προ ημερών αλλάξει από Πελοπόννησο σε Κρήτη!!!και κάποιος αλλαξε την ψηφο του σε Πελοπόννησο απο Κρήτη..
Ε άμα θες πες! Τι περιμένεις να πληρώσουμε για την πληροφορία;Εγώ ξέρω ποιος είναι.
εξαρτάτε πόσα πληρώνεις. Πάντως ξέρω ποιος είχε ψηφίσει Κρήτη και σωστά γύρισε Πελοπόννησο.Ε άμα θες πες! Τι περιμένεις να πληρώσουμε για την πληροφορία;
Αντίστοιχα, τι σχέση έχει ο Κισσαμίτης με τον Λασιθιώτη ή ο Ανωγειανός με τον Χανιώτη, ή ο Σφακιανός με τον Ηρακλειώτη; Άλλοι διάλεκτοι, διαφορετικές συνήθειες, διαφορετικές μουσικές. Δεν γίνεται σε μια γεωγραφική περιοχή να σημαίνει ότι οι κάτοικοι είναι οι ίδιοι, δεν έχει να κάνει με το εάν αυτή η περιοχή είναι νησί ή όχι.Το λες ακριβως λες κ συγκρινονται 2 νησια. Το 1 παραλιες, το αλλο χωρια. Η πελοποννησος ομως δεν ειναι αλλο ενα νησι, ειναι η ελλαδα, γι αυτο κ ειπα οτι δεν συγκρινονται. Κ τοσο μεγαλη που η μια πλευρα με την αλλη δεν εχουν καμμια σχεση. Τι σχεση εχει ο σπαρτιατης με τον πατρινο? Καμμια.
Και λιμνούλες στο βουνό έχει η Κρήτη (φυσικές και τεχνητές).Ε δεν γινεται. Σαν προορισμοι κ μονο η πελοποννησος ειναι ανωτερη σε ολα πλην ισως παραλιων κ διασκεδασης.
Πελοποννησος:
View attachment 350311 View attachment 350312
View attachment 350313
ε μα σας το είπα θα πάει μακριά αυτη η βαλίτσα.. και κάποιος αλλαξε την ψηφο του σε Πελοπόννησο απο Κρήτη.. ηταν 38-41 θυμάμαι.. αντε πάλι απο την αρχή..
Από τη μία βάζεις φυτιλια και από την άλλη την λες στο κόσμο.....ντροπηηηηηηηηηησιγα ρε παιδια ..κατασκοπευτικό θρίλερ του netflix το κάνατε..