chrisbd
Member
αμα παει κανεις να ξεφύγει θα ψηφίσω για να το ισορροπήσω..
να κάνετε screenshot κάθε λίγο και λιγάκι στις ψηφους με τα ονοματα ωστε να αποκαλύπτονται οι "προδότες" και να υφίστανται τις συνέπειες..Άργησες λίγα λεπτά. Ήταν 38-38 μέχρι σήμερα. Έγινε 37-39 εξαιτίας δωροδοκίας, τώρα ψήφισε κι άλλος Πελοποννήσιος
Καλά και εγώ που δεν είμαι από κανένα από τα δύο ψήφισα....Μισός κρητικός, μισός πελοποννήσιος, οπότε... δικαιούμαι να ψηφίσω.
Το λες ακριβως λες κ συγκρινονται 2 νησια. Το 1 παραλιες, το αλλο χωρια. Η πελοποννησος ομως δεν ειναι αλλο ενα νησι, ειναι η ελλαδα, γι αυτο κ ειπα οτι δεν συγκρινονται. Κ τοσο μεγαλη που η μια πλευρα με την αλλη δεν εχουν καμμια σχεση. Τι σχεση εχει ο σπαρτιατης με τον πατρινο? Καμμια.Μισός κρητικός, μισός πελοποννήσιος, οπότε... δικαιούμαι να ψηφίσω. Κρήτη νικάει σε πόλεις και παραλίες, Πελοπόννησος νικάει σε χωριά... ψήφισα Κρήτη
Νομίζω πιο πολύ θα τραβήξει ψήφους η άλλη φωτο με τα πανέμορφα νερά!Χθες πισινατοι σήμερα βουνίσιοι... Η διαδρομή από Καψοδασος προς Καλλικράτη. ( Μην χάσουμε καμιά ψήφο λόγω ελλιπούς περιγραφής )
View attachment 350413
Τι είναι αυτό; Η Μορντορ;Χθες πισινατοι σήμερα βουνίσιοι... Η διαδρομή από Καψοδασος προς Καλλικράτη. ( Μην χάσουμε καμιά ψήφο λόγω ελλιπούς περιγραφής )
View attachment 350413
Θα δω τι μπορώ να κάνω από την σημερινή βόλτα!Νομίζω πιο πολύ θα τραβήξει ψήφους η άλλη φωτο με τα πανέμορφα νερά!
Μμμμ δεν θα έλεγα ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για Μόρντορ... Τα μόνα τρομακτικά πλάσματα που μπορείς να συναντήσεις είναι καμία κατσίκα άντε και κανένας αρκαλος.Τι είναι αυτό; Η Μορντορ;
Το δικό σου ψηφαλακι κυνηγάμε για αυτό και οι φωτογραφίες...μηπως και σε εντυπωσιασουμε!θα μπορουσε να ειναι και Ελβετια αν δεν ειχε στο βαθος ελιές..
ειστε μπροστα με 3.. αποκλείεται..Το δικό σου ψηφαλακι κυνηγάμε για αυτό και οι φωτογραφίες...μηπως και σε εντυπωσιασουμε!