Πελοπόννησος: καλύτερες πόλεις - περιοχές

paefstra

Member
Μα πες μου καμιά παραπάνω πληροφορία. Μην είσαι τόσο "λακωνική" 😂
Αν λεμε για μονιμη εγκατασταση οπως ειπες, πρεπει να πας για καμια εβδομαδα-μηνα να δεις μονη σου. Αλλιως παμε σε συζητηση καφενειου που δεν εχει νοημα.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Αν λεμε για μονιμη εγκατασταση οπως ειπες, πρεπει να πας για καμια εβδομαδα-μηνα να δεις μονη σου. Αλλιως παμε σε συζητηση καφενειου που δεν εχει νοημα.
Έδω έχει τεράστιο δίκιο και θα συμφωνήσω απόλυτα.
Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του θέλω και τις δικές του προτιμήσεις και παραξενιές.

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γέννημα θρέμμα κ μόνιμη κάτοικος Πελοποννήσου θα ψηφίσω Καλαμάτα... Παραθαλάσσια η Πάτρα μεν αλλά για να βρεις παραλία της προκοπής θες κάνα μισάωρο. Ζωντανή πόλη η Καλαμάτα, με καλή ποιότητα ζωής, ανοδική οικονομία κ το αεροδρόμιακι είχε αρκετουτσικες πτήσεις ειδικά καλοκαίρι.

Last edited:

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Χαχαχα! Γελάω με τα σχόλια για τον κόσμο! Σας ευχαριστώ όλους πολύ...Νομίζω και ο δρόμος Καλαμάτα - Αθήνα είναι καλύτερος απ' το Πάτρα - Αθήνα, σωστά? Στην Πάτρα έχω πάει περίοδο καρναβαλιού, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Προσωπικά δεν εχω πρόβλημα και με τις μικρές πόλεις π.χ. Σπάρτη αν τριγύρω υπάρχουν όμορφα μέρη, μ αρέσει η ηρεμία. Έχετε εικόνα από Σπάρτη? Μεταξύ Σπάρτης και Καλαματας?
Έχω υπάρξει απλά περαστικη αλλά έχω φίλη που μετακόμισε Σπάρτη από Αθήνα και γενικά είναι ευχαριστημένη. Της λείπει λίγο η ποικιλία στη διασκέδαση,αλλά έχει βρει ευκαιρίες για φυσιολατρικες εξορμήσεις λέει. Όλα σχετικά και ανάλογα ποιον ρωτάς είναι .

annoula

Member
Έχω υπάρξει απλά περαστικη αλλά έχω φίλη που μετακόμισε Σπάρτη από Αθήνα και γενικά είναι ευχαριστημένη. Της λείπει λίγο η ποικιλία στη διασκέδαση,αλλά έχει βρει ευκαιρίες για φυσιολατρικες εξορμήσεις λέει. Όλα σχετικά και ανάλογα ποιον ρωτάς είναι .
Παιδιά, και πάλι ευχαριστώ...Πολύ χρήσιμες όλες οι πληροφορίες.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Ξεκινάμε κι εμείς από τον Μάιο πτήσεις Τρίτη και Σάββατα για Ιταλία, βρε παιδιά! Από Άραξο για Μπάρι... Και για άλλες 3-4 χώρες αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.... Φυσικά δε θα είναι για πολύ! Πάτρα είναι αυτή. Μη στηρίζεστε πάνω της σε θέματα ζωής, οργάνωσης....
Και ναι, η Πάτρα είναι για πολλούς λόγους υπέροχη και για άλλους τόσους προβληματική....Μετά από 45 χρόνια ζωής εδώ το υπογράφω αυτό!
1.jpg (Μπάνια όλο τον χρόνο όμως!)

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ως κατωαυλακιώτης, μακριά από Κορινθία, κατά εμε Καλαμάτα και πέριξ, λιμάνι, αεροδρόμιο, νοσοκομείο, ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης κλπ κλπ

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.903
Μέλη
39.603
Νεότερο μέλος
Georgeva25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom