• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παω σπιτι μου.....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πραγματι! Και εγω αναρωτιεμαι ποσα υπογλωσσια θα καταναλωνει η γυναικα!
Ασε που ο Γιωργος γλιτωσε στην κυριολεξια στο παραπεντε απο τη σφαγη στη Βομβαη! Μολις εφυγε το τρενο του απο το σταθμο ξεσπασε το νταβαντουρι! Ενα τεταρτο καθυστερηση το τρενο και θα ειχε το live μπροστα του!

Papas George

Member
Επόμενο Ταξίδι
mexico
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γυρος του κοσμου
γρηγορα

ταξιδευει πιο γρηγορα αυτος που ταξιδευει μονος...

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ολικη ρηξη συνδεσμων επαθα κι εγω στο σε ενα απομονωμενο χωριο στο Περου, ουρλιαζα απο τους πονους (ο Γιωργος με κατακαβαινει)
Σαν γιατρος μπορουσα να δεσω προσωρινα το ποδι μου να παρω να κανα παυσιπονο αλλα οι ντοπιοι με πηγαν αγκαλια σε ενα γερο που ελεγε διαφορα ακαταλαβιτικα πανω απο το ποδι. Ηθελα να φυγω αλλα δεν μπορουσα να περπατησω

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
καταβρόχθησα ότι ψάρι βρήκα στο τραπέζι του πολυτελούς ξενοδοχείου στην Άκκρα. έφαγα και 7 ανανάδες με τους οποίος, όπως είπε ο γιατρός, εμείς οι ευρωπαίοι έχουμε δυσνεξία. Η συνέχεια προβλέψιμη. Προαγωγή, πρώτο κρεβάτι πίστα σε ιδιωτική Γκανέζικη κλινική για μια μέρα. τουλάχιστον μου κράταγε παρέα η.. Ντέτς η νοσηλεύτρια. Απογοητεύτηκα που δεν εκμεταλεύτηκα την μέρα μου για την χώρα, όχι ότι ήθελα όμως να γυρίσω. αυτά συμβαίνουν.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Έμεινα πέντε μέρες παράλυτος από το λαιμό και κάτω σε "νοσοκομείο" της Βενεζουέλας ........
Καλά, Γιώργο, είσαι φοβερός, χα χα!

Ακόμη και παράλυτος δεν ήθελες να επιστρέψεις....δηλαδή φαντάζομαι πως αν είχες παρέα, ευχαρίστως να συνέχιζες κανονικά το ταξίδι σου και με καροτσάκι...δεν κρατιέσαι με τίποτα! :haha::haha::haha::clap::clap::clap:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..,,επιστρεφω οταν ληξει και η αδεια μου...οσο για τη παρεα φροντιζω να ταξιδευω με ατομα που εχουν την ιδια αντιληψη για το ταξιδι για να αποφευγω τις συγκρουσεις..!!!!!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
για οποιον δεν εχει διαβάσει την συγκλονιστικη ιστορια του γιωργου, σας την παραθέτω μιας και δεν ειναι ευκολο να την βρεις και αξιζει βεβαια να την διαβασει κανεις... (δεν ηξερα οτι μπορεις να παθεις τετοιο πραγμα, πραγματικα....)

http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%F4%FE%F4%E1-%F4%E7%F2-%E1%F3%DF%E1%F2-2.html

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
για οποιον δεν εχει διαβάσει την συγκλονιστικη ιστορια του γιωργου, σας την παραθέτω μιας και δεν ειναι ευκολο να την βρεις και αξιζει βεβαια να την διαβασει κανεις... (δεν ηξερα οτι μπορεις να παθεις τετοιο πραγμα, πραγματικα....)http://www.travelstories.gr/%E3%E5%ED%E9%EA%DC-%F0%E5%F1%DF-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%ED/1151-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-%E3%E9%E1-%EA%E1%E8%E5%F3%F4%FE%F4%E1-%F4%E7%F2-%E1%F3%DF%E1%F2-2.html
φιλεναδα δεν ανοιγει!!!!!!!!!!!!:(:(

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
κατι επαθε...http://www.travelstories.gr/%E3%E5%ED%E9%EA%DC-%F0%E5%F1%DF-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%ED/1151-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-%E3%E9%E1-%EA%E1%E8%E5%F3%F4%FE%F4%E1-%F4%E7%F2-%E1%F3%DF%E1%F2.html
Συζήτηση για καθεστώτα της Ασίας #21, στα γενικά περι ταξιδίων, αν δεν ανοιγει παλι το Link...:(

Βαρσαμία, μου επιτρέπεις να σε βοηθήσω...σε αυτό που αναφέρεις για τον Yorgos#21 (permalink

varioAthens

Member
Είτε άρρωστη, είτε ξενερωμένη με την παρέα, δεν έχω φτάσει στο σημείο να πώ "πάω σπίτι μου" όταν βρίσκομαι σε ταξίδι! Μόνο κάποτε που μετακόμισα σε άλλη πόλη ένιωσα αυτή την ανάγκη... και γύρισα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom