• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Πασχα Γυθειο - Μανη

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
οι αργίες τα τριήμερα,οι καλοκαιρινές διακοπές στην ελλάδα έχουν πάψει να συγκινούν πολλούς απο εμάς,μετά απο προσωπικά βιώματα.πραγματι η ευχαρίστηση είναι ελάχιστη,και γενικά σε όλα τα μέρη προτιμώ διακοπές -ταξίδια off season!

rezi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cuba?Brazil?South afrika?
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημικη Βολτα
Η Ελλάδα είναι υπέροχη αλλά όχι για αργίες και γιορτές..... Χρόνια πολλά πάντως!!!
οταν η ελλαδα ειναι υπεροχη εγω ειμαι στο γραφειο σε 4 τοιχους

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
μπα...βασικα δεν κρινω τοσο το μερος απο αυτες τις τρεις μερες...

αλλα το θεμα πεζοδρομησης τοσο στο Γυθειο οσο κ σε αλλα χωρια της Ελλαδας πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο...
επισης πιστευω οτι το θεμα "ακριβεια" δεν εχει να κανει με το ποτε πας...ειναι γενικο το φαινομενο...
ουτως ή αλλως απο τα γραφομενα μου οπως καταλαβαινετε αυτο που με ενοχλησε πιο πολυ ειναι η ταλαιπωρια - κινδυνος στον δρομο...

παντως οι υποδομες μιας χωρας, η νοοτροπια, ο επαγγελματισμος κλπ φαινονται εκει...
π.χ. σε περιπτωσεις που πλακωνει ο κοσμος...κ σε αυτο το θεμα η χωρα μας δεν τα παει κ τοσο καλα...

bantou

Member
Επόμενο Ταξίδι
πραγα,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια,ταιτη
μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινεται 1 μερος να μεινω στην μανη??? δεν εχω παει εκει κατω ποτε και δεν ειμαι πολυ σχετικος???

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινεται 1 μερος να μεινω στην μανη??? δεν εχω παει εκει κατω ποτε και δεν ειμαι πολυ σχετικος???
Για πότε και πόσες μέρες ;

bantou

Member
Επόμενο Ταξίδι
πραγα,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια,ταιτη
για 3 μερουλες 4 το πολυ......μαλλον απο καρδαμυλη θα παω .....καπου εκει γυρω τελως παντων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.747
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom