• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παρουσίαση νέου μέλους.

tassos3os

New Member
Είμαι ο Τάσος και κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένος και μου αρέσει να ταξιδεύω με το αυτοκίνητο και κατά προτίμηση οδηγώντας χωρίς περιορισμό στα χιλιόμετρα.

jimp

Member
Γεια σου τασο!!

Τωρα θα σου μιλησουν και καποιοι αλλοι αφου πρωτα βγαλουν τη σκονη απο πανο τους!!χχααχαχ

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Aφου τιναχτω θα πω και γω ενα καλωσορισες...Ελα να δουμε τον επομενο..για σηκωθητε απο το τσικνοτραπεζο!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
γεια σου φίλε Τάσο,σε καλωσορίζω και εγώ ως τρίτος αλλά ο καλύτερος της της επιτροπής.
οι δύο πρώτοι που σε καλωσόρισαν είναι απλά μέλη,εγώ σαν πρόεδρος καλωσορίζω πάντα τελευταίος.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
γεια σου φίλε Τάσο,σε καλωσορίζω και εγώ ως τρίτος αλλά ο καλύτερος της της επιτροπής.
οι δύο πρώτοι που σε καλωσόρισαν είναι απλά μέλη,εγώ σαν πρόεδρος καλωσορίζω πάντα τελευταίος.
SUZI TROS - YouTube Μακη και ψευδεσαι και τρως και μαλλον εχεις πιει λιγο παραπανω λογω της ημερας. Ακου ''προεδρος'':bleh:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Είμαι ο Τάσος και κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένος και μου αρέσει να ταξιδεύω με το αυτοκίνητο και κατά προτίμηση οδηγώντας χωρίς περιορισμό στα χιλιόμετρα.
Τασο ολοι οι παντρεμενοι/νες θελουν να φευγουν με το αυτοκινητο χωρις περιορισμο στα χιλιομετρα!:lol:

karfitsa

Member
SUZI TROS - YouTube Μακη και ψευδεσαι και τρως και μαλλον εχεις πιει λιγο παραπανω λογω της ημερας. Ακου ''προεδρος'':bleh:
χαχαχα!!!.....αυτο ειναι το κακο στην Ελλαδα,ολοι θελουν να γινουν προεδροι:haha::haha::haha:!!

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
καλώς τον και καλά χιλιόμετρα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα