• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παρουσίασή μου στην κοινότητα

jjk4591

New Member
:p Καλημέρα στην κοινότητα!Ευχαριστώ για το καλωσόρισμά μου!
Ονομάζομαι Γιάννης Κ., είμαι 55 ετών, είμαι από τη Θεσσαλονίκη και (ευκόλως εννοούμενο...)λάτρης των ταξιδιών.Μου αρέσει να οργανώνω μόνος τα ταξίδια μου, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια,που μέσω του Διαδικτύου τα πράγματα έχουν γίνει απείρως ευκολότερα!Αυτό ισχύει για την ευρωπαϊκή ήπειρο, δεν το έχω αποτολμήσει για άλλες ηπείρους μέχρι στιγμής.
Θεωρώ τον εαυτό μου πολυταξιδεμένο, σε σύγκριση βέβαια με την οικονομική μου κατάσταση. Στα ταξίδια μου με γοητεύει ν' ανακαλύπτω (μέσα από άρθρα, τουριστικούς οδηγούς, περιγραφές στο Ίντερνετ) "πράγματα" (τοποθεσίες, μαγαζιά, μουσεία κλπ) που βρίσκονται στο περιθώριο των τουριστικών αξιοθέατων.Θεωρώ την πιο έγκυρη και αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για έναν τόπο που προτίθεμαι να επισκεφτώ φίλους που την έχουν ήδη επισκεφτεί! Προσπαθώ να κάνω το ίδιο, να δίνω δηλαδή αξιόπιστες και αντικειμενικές πληροφορίες σε φίλους που με ρωτούν για μέρη που έχω ήδη πάει.
Το θεωρώ μάλλον "κακό", αλλά δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα, το γεγονός ότι έχω επισκεφτεί τόσα πολλά μουσεία, που πιά με κουράζουν! Ακόμη και σε μουσεία πολύ αξιόλογα κατά κοινή παραδοχή αρνούμαι να στηθώ επί ώρες στην ουρά!
Προορισμός που πάντοτε ήθελα να επισκεφτώ (αυτό που λένε "όνειρο ζωής") ήταν οι ΗΠΑ.Και μάλιστα σκεφτόμουν να πάω για 4 εβδομάδες με αρκετά χρήματα ώστε να γυρίσω Ανατολή και Δύση...Λέω ήταν διότι εδώ και ένα χρόνο (ίσως και λίγο παραπάνω) έχω απεμπλακεί απ' αυτό το "όνειρο".Κυρίαρχη πλέον σκέψη μου είναι νάμαστε καλά, νάχουμε τη δυνατότητα-από άποψη υγείας και οικονομικώς-να κάνουμε ταξίδια κι ας είναι λιγότερο (ή και περισσότερο...) μακρινά!
Αυτά, λυπάμαι αν σας κούρασα, ελπίζω νάχουμε την ευκαιρία μέσω του site ν' ανταλλάξουμε εμπειρίες και πληροφορίες, αλλά και να δημιουργηθούν και φιλικές σχέσεις, γιατί όχι????

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Καλως ορισες στην παρεα μας! Χαιρομαστε που σε εχουμε κοντα μας και που θα ανταλλαζουμε πληροφοριες και εμπειριες. Κατα καιρους διοργανωνονται συναντησεις των μελων του Φορουμ στη Θεσσαλονικη, οποτε θα γνωριστουμε και απο κοντα. Αν βρεις χρονο, συμπληρωσε τον ταξιδιωτικο σου χαρτη, για να δουμε που εχεις παει! Καλη αρχη!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλως ορισες στην παρεα μας!
συμπληρωσε και το χαρτη σου οταν μπορεσεις που να δουμε τι πληροφοριες μπορουμε να αντλησουμε απο τα ταξιδια σου!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες Γιάννη,συμπολίτη!!μια χαρά τα έθεσες τα πράγματα,οι απόψεις σου εμένα τουλάχιστον με εκφράζουν απόλυτα,δεν είναι ανάγκη να κυνηγάμε το πολύ μακρυνό όταν υπάρχουν τόσοι και τόσοι προορισμοί με ποικίλο ενδιαφέρον και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία στο να τους φτάσεις,όσο για τις ουρές στα μουσεία κι εδώ θα συμφωνήσω,......επιλέγω, μέχρι μια ουρά θα αντέξω για να δώ κάτι το πολύ ιδιαίτερο,απο κεί και πέρα...πάμε παρακάτω,ο χρόνος αλλά και η ψυχική και σωματική ισοροπία είναι πολύτιμα για να τα αναλώνω στις ουρές....
και πάλι καλώς ήρθες και καλά ταξίδια να συνεχίσεις να έχεις!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Καλως ηλθες Γιαννη στη παρεα μας...ευχομαι συντομα να πραγματοποιησεις το ονειρο σου και θαχεις να μας περιγραψεις πολλες εμπειριες..
Παντως εγω και αλλοι μεσα απο εδω που χρησιμοποιουμε το διαδυχτιο για ταξιδια εξω απο εδω:haha: σου λεω οτι ειναι ασφαλης και φτηνη διαδικασια....:clap:

stormy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι - Λονδίνο :)
Ταξίδι-Όνειρο
χμ.. RTW!
Ακόμη και σε μουσεία πολύ αξιόλογα κατά κοινή παραδοχή αρνούμαι να στηθώ επί ώρες στην ουρά!
Kακόμαθες :D
Κι εγώ δε το θέλω αυτό, καλά να περιμένω για κάτι που είμαι υποχρεωμένη αλλά 1 ώρα στήσιμο για να "διασκεδάσω"; χμ... :rolleyes:
Πάντως η πληροφόρηση από το internet είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει κανείς! Καλοί οι οδηγοί για τα βασικά αξιοθέατα και ταξιδάκια στο μυαλό μας μέσω των φωτογραφιών, αλλά οι πληροφορίες που θα πάρεις από άλλες ταξιδιώτες για πχ cafe, εστιατόρια αλλά και τα όχι τόσο τουριστικά μέρη θα είναι οι καλύτερες!

Zeta

Member
Καλώς όρισες!!!
Και θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί καλά τα μουσεία, αλλά την πραγματική γνωριμία με τον τόπο και τους ανθρώπους την κάνεις μόνο αν μπορέσεις και χαθείς στους δρόμους και στα σοκάκια, μιλήσεις μαζί τους, γευτείς την κουζίνα τους, κατανοήσεις τις συνήθείες τους.
Καλά ταξίδια και περιμένουμε τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom