• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Παρισι Χριστουγεννα

bmw318cabrio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Οπου τυχει ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβικη-ΗΠΑ
Το ψαρακι σε μενα παει?lol....δεν το επιασα καθολου αυτο...μολις μπηκα και απο δουλεια βεβαια!!!!

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
αφού ψάρωσες, δεν ψάρωσες? :fishing:
Κρύος ιδρώτας σε έλουσε, χα χα.
Κρύες πλακίτσες, no hard feelings ελπίζω:hug:.

bmw318cabrio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Οπου τυχει ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβικη-ΗΠΑ
χαχα...ναι ψαρωσα λιγο..το κακο ειναι οτι το ποστ το διαβαζαμε μαζι και μπορει να τις μπηκανε ιδεες...ουυφφφ...ελπιζω οχι ομως...ειμαι ελευθερο πουλι ακομα..χεχε...:clap::shock::bleh:

martha

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΓΑΛΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΕΝΑΣ
Η απορια μου ειναι εαν ειναι καλη ιδεα να παμε παρισι τα χριστουγεννα με 2 παιδια ηλικιας 5 χρονων .αγχωνομαι παρα πολυ και ειδικα για τον καιρο , φυσικα θα παμε στην disneyland αλλα κατα τ'αλλα δεν παυει να ειναι μια μεγαλη πολυ.εχω ξαναπαει αλλα για λιγες μερες και ηταν καλοκαιρι πειτε μου την γνωμη σας.ευχαριστω;)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια σου και καλώς ήρθες. ;)

Γι'αυτό που ρωτάς, δε νομίζω ότι πρέπει να αγωχώνεσαι, τα παιδιά σου είναι αρκετά μεγάλα για να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τον καιρό. Στη disneyland κυκλοφορούν μέχρι και νεογέννητα μέσα στα καρότσια τους. :LOL:

Τώρα τι ακριβώς εννοείς ότι το Παρίσι είναι μια μεγάλη πόλη ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ήμουνα περσι Πρωτοχρονιά Παρίσι και όλα ήταν τέλεια!!! Ο καιρός καλός. Στη Ντισνειλαντ να είσαι προετοιμασμένη για πιο κρύο, οι ουρές ήταν νορμαλ και κυκλοφορούσαν άνετα γονείς με μικρότερα παιδιά από τα δικά σου. Άσε που η οργάνωση στα πάντα εκεί ήταν τέλεια. Προχώρα άφοβα.

martha

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΓΑΛΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΕΝΑΣ
Γεια σου και καλώς ήρθες. ;)

Γι'αυτό που ρωτάς, δε νομίζω ότι πρέπει να αγωχώνεσαι, τα παιδιά σου είναι αρκετά μεγάλα για να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τον καιρό. Στη disneyland κυκλοφορούν μέχρι και νεογέννητα μέσα στα καρότσια τους. :LOL:

Τώρα τι ακριβώς εννοείς ότι το Παρίσι είναι μια μεγάλη πόλη ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω.

εννοω οτι ισως δεν θα αντεξουν να περπατησουν τα παιδια μου τις μεγαλες αποστασεις που εχει το παρισι.Γενικα αγχωνομαι για το πως θα ειναι ο καιρος ,θα νοικιασουμε βεβαια αυτοκινητο αλλα εαν εχει χιονια τι κανεις? το αλλο θεμα ειναι το φαγητο εκει ολοι την βγαζουν στα ορθια αν θυμαμαι καλα με μια μπαγκετα στο χερι και αυτο ηταν .εαν εχεις παιδια μαζι ειναι λιγο ποιο δυσκολο γιατι εχεις το αγχος να περασουν καλα.;)

martha

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΓΑΛΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΕΝΑΣ
Ήμουνα περσι Πρωτοχρονιά Παρίσι και όλα ήταν τέλεια!!! Ο καιρός καλός. Στη Ντισνειλαντ να είσαι προετοιμασμένη για πιο κρύο, οι ουρές ήταν νορμαλ και κυκλοφορούσαν άνετα γονείς με μικρότερα παιδιά από τα δικά σου. Άσε που η οργάνωση στα πάντα εκεί ήταν τέλεια. Προχώρα άφοβα.

σε ευχαριστω μακαρι ο καιρος να μας κανει το χατηρι και να περασουμε καλα αυτη η τελευταια σου φραση με εκανε να νοιωσω καλυτερα.;)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Το θέμα του καιρού είναι και θέμα τύχης. Τώρα έχει χιόνια. Πέρσι τις γιορτές ήταν καλός. Εστιατόρια στο Παρίσι θα βρεις για όλα τα γούστα και αρκετά έχουν και παιδικά μενού.

Traveller

Member
το αλλο θεμα ειναι το φαγητο εκει ολοι την βγαζουν στα ορθια αν θυμαμαι καλα με μια μπαγκετα στο χερι και αυτο ηταν .
Προφανώς θα αστειεύεσαι... Κανένας δεν την βγάζει με μια μπαγκέτα στο χέρι εκτός από τους μπατιροτουρίστες... Αν δεν έχει καλό φαγητό και χιλιάδες εστιατόρια στο Παρίσι που αλλού θα έχει?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
εννοω οτι ισως δεν θα αντεξουν να περπατησουν τα παιδια μου τις μεγαλες αποστασεις που εχει το παρισι.Γενικα αγχωνομαι για το πως θα ειναι ο καιρος ,θα νοικιασουμε βεβαια αυτοκινητο αλλα εαν εχει χιονια τι κανεις? το αλλο θεμα ειναι το φαγητο εκει ολοι την βγαζουν στα ορθια αν θυμαμαι καλα με μια μπαγκετα στο χερι και αυτο ηταν .εαν εχεις παιδια μαζι ειναι λιγο ποιο δυσκολο γιατι εχεις το αγχος να περασουν καλα.;)
Μην έχεις άγχος για τίποτα απ'όλα αυτά. Το Παρίσι είναι μια πολύ φιλική πόλη όσον αφορά το περπάτημα. Μετρό έχει παντού, οπότε όποτε κουραστείτε μετακινείστε με αυτό. Το φαγητό είναι καθαρά δική σου επιλογή το που θα φας, τι θα πει όλοι τη βγάζουν με μια μπαγκέτα στο χέρι; το Παρίσι έχει ίσως τις περισσότερες επιλογές για φαγητό στον κόσμο μετά τη νέα υόρκη και τη ρώμη, δε νομίζω να έχεις το παραμικρό πρόβλημα για το πού και τί θα φας.

Χιόνια που να δυσκολεύουν την κίνηση δεν έχω πετύχει ποτέ στο Παρίσι. Μην αγχώνεσαι, θα περάσεις εξαιρετικά. Η μόνη δική μου συμβουλή είναι να αποφύγεις τη Ντίσνευ το σ/κ και τις αργίες που θα γίνεται το σώσε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα