bloody mary
Member
Γειά σου ψαράκι
Γεια σου και καλώς ήρθες.
Γι'αυτό που ρωτάς, δε νομίζω ότι πρέπει να αγωχώνεσαι, τα παιδιά σου είναι αρκετά μεγάλα για να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τον καιρό. Στη disneyland κυκλοφορούν μέχρι και νεογέννητα μέσα στα καρότσια τους. :LOL:
Τώρα τι ακριβώς εννοείς ότι το Παρίσι είναι μια μεγάλη πόλη ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω.
Ήμουνα περσι Πρωτοχρονιά Παρίσι και όλα ήταν τέλεια!!! Ο καιρός καλός. Στη Ντισνειλαντ να είσαι προετοιμασμένη για πιο κρύο, οι ουρές ήταν νορμαλ και κυκλοφορούσαν άνετα γονείς με μικρότερα παιδιά από τα δικά σου. Άσε που η οργάνωση στα πάντα εκεί ήταν τέλεια. Προχώρα άφοβα.
Προφανώς θα αστειεύεσαι... Κανένας δεν την βγάζει με μια μπαγκέτα στο χέρι εκτός από τους μπατιροτουρίστες... Αν δεν έχει καλό φαγητό και χιλιάδες εστιατόρια στο Παρίσι που αλλού θα έχει?το αλλο θεμα ειναι το φαγητο εκει ολοι την βγαζουν στα ορθια αν θυμαμαι καλα με μια μπαγκετα στο χερι και αυτο ηταν .
Μην έχεις άγχος για τίποτα απ'όλα αυτά. Το Παρίσι είναι μια πολύ φιλική πόλη όσον αφορά το περπάτημα. Μετρό έχει παντού, οπότε όποτε κουραστείτε μετακινείστε με αυτό. Το φαγητό είναι καθαρά δική σου επιλογή το που θα φας, τι θα πει όλοι τη βγάζουν με μια μπαγκέτα στο χέρι; το Παρίσι έχει ίσως τις περισσότερες επιλογές για φαγητό στον κόσμο μετά τη νέα υόρκη και τη ρώμη, δε νομίζω να έχεις το παραμικρό πρόβλημα για το πού και τί θα φας.εννοω οτι ισως δεν θα αντεξουν να περπατησουν τα παιδια μου τις μεγαλες αποστασεις που εχει το παρισι.Γενικα αγχωνομαι για το πως θα ειναι ο καιρος ,θα νοικιασουμε βεβαια αυτοκινητο αλλα εαν εχει χιονια τι κανεις? το αλλο θεμα ειναι το φαγητο εκει ολοι την βγαζουν στα ορθια αν θυμαμαι καλα με μια μπαγκετα στο χερι και αυτο ηταν .εαν εχεις παιδια μαζι ειναι λιγο ποιο δυσκολο γιατι εχεις το αγχος να περασουν καλα.