• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αυστρία Παρθενικό ταξίδι Ευρώπη - Βιέννη

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Ενημερωτικά σε ερώτηση που έκανα στην skyeurope για το πόσο πιθανο είναι να αλλάξει το προγραμμά του μέχρι τον Δεκέμβρη μου απάντησαν:
"
Despite our efforts to minimize any changes in our planned flight plan, it could happen that the departure of our flights might change.
We always inform our passenger in advance about any schedule timechange. All passengers affected by such a timechange have a possibility of free change or refund of their ticket if the new timetable is not convenient for them.

Please note that for the winter timetable has not been confirmed any change by now and the timetables might stay the same. We are sorry but we are not able to give you such information with such an advance of time."

Εγώ τα έβγαλα τα είσιτήρια και ο θεός βοηθός..

Last edited by a moderator:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
βιέννη

Σας χαιρετώ και πάλι όλους.

Προγραμματίζω εδώ και μία εβδομάδα να πραγματοποιήσω το πρώτο ταξίδι μου εκτός Ελλάδος στην Βιέννη (Χριστούγεννα, 25/12 - 29/12). Δεν ξέρω αν είναι νωρίς αλλά ευελπιστώ να βρω καλύτερες τιμές..

Θα προτιμήσω να κάνω τις κρατήσεις μόνος μου (σε λίγα πρακτορεία που μίλησα δεν είχαν πακέτα ακόμα ή δεν με δελέασαν τα υπάρχοντα) οπότε θα ήθελα μία βοήθεια (γιατί είμαι παντελώς άπειρος :()για την αεροπορική εταιρία και για κάποιο ξενοδοχείο που έχει μείνει κάποιος μέσα στην πόλη. Όταν πλησιάσει ο καιρός θα ρωτήσω και τα υπόλοιπα.

Σκέφτομαι να προτιμήσω την Lufthansa γιατί είναι πολύ αξιόπιστη στις πτήσεις και στην μεταφορά αποσκευών μου είπαν. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Να προτιμήσω τα non refundable εισιτήρια ή έχουν μεγάλο ρίσκο; Πρέπει να προσέξω κάτι στις πτήσεις με ανταπόκριση;

Κάποιο ξενοδοχείο που να έχει πάει κάποιος; Να προτιμήσω την απευθείας κράτηση μαζί τους ή μέσω κάποιου άλλου site (π.χ. booking.com);

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά επειδή δεν έχω εμπειρία προσπαθώ να ελαχιστοποιήσω τις δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.

Υ.Γ. ελπίζω να πόσταρα στο σωστό μέρος του φόρουμ.
εδώ και μια εβδομάδα?εχω κλείσει εισητήρια απο 5/9....ειναι πανακριβα...ειδικα η γερμανική εταιρεία...εχω κλείσει με alitalia ,ελπιζω βεβαια να πεταει μεχρι τότε!! τα πιο οικονομικα ξεπερνούσαν τα 550 το ζευγάρι.ηταν τα πιο φτηνα που βρήκα.κερδίζω και χρόνο γιατι φευγω πρωι απο αθήνα και βραδυ απο εκει.οσο για ξενοδοχειο εχω κλεισει στο kummer μεσω Booking.com..δες το συντομα γιατι οσο αργεις θα τα πληρωσεις ολα πολύ ακριβα.να φανταστεις εγω πάντα κλεινω τα ταξίδια μου 3-4 μήνες νωρίτερα...καλή ευκολία.

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
εδώ και μια εβδομάδα?εχω κλείσει εισητήρια απο 5/9....ειναι πανακριβα...ειδικα η γερμανική εταιρεία...εχω κλείσει με alitalia ,ελπιζω βεβαια να πεταει μεχρι τότε!! τα πιο οικονομικα ξεπερνούσαν τα 550 το ζευγάρι.ηταν τα πιο φτηνα που βρήκα.κερδίζω και χρόνο γιατι φευγω πρωι απο αθήνα και βραδυ απο εκει.οσο για ξενοδοχειο εχω κλεισει στο kummer μεσω Booking.com..δες το συντομα γιατι οσο αργεις θα τα πληρωσεις ολα πολύ ακριβα.να φανταστεις εγω πάντα κλεινω τα ταξίδια μου 3-4 μήνες νωρίτερα...καλή ευκολία.
Αγαπητή ioanna balla τα εισητήρια τα έχω κλείσει από Μάιο!!(όπως ανέφερα και στο τελευταίο ποστ)
χαίρομαι που τα έβγαλα τότε(με μεγάλο ρίσκο βέβαια) γιατί πρόσφατα (αύγουστο) που είδα τιμές στην skyeurope είναι 3 φορές επάνω, στην κυριολεξία!!!:shock:
Από άποψη ωρών δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά δεν μπορώ να τα έχω μάλλον όλα..

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Αγαπητή ioanna balla τα εισητήρια τα έχω κλείσει από Μάιο!!(όπως ανέφερα και στο τελευταίο ποστ)
χαίρομαι που τα έβγαλα τότε(με μεγάλο ρίσκο βέβαια) γιατί πρόσφατα (αύγουστο) που είδα τιμές στην skyeurope είναι 3 φορές επάνω, στην κυριολεξία!!!:shock:
Από άποψη ωρών δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά δεν μπορώ να τα έχω μάλλον όλα..
sorry,αλλα ειμαι καινουργια και δεν προσεξα τις ημερομηνίες..τωρα προσπαθω να μάθω τι γίνεται εδώ και να οργανωθώ...ελπιζω πάντως να περασουμε καλά στην βιέννη!!!να παρεις ισοθερμικα..φανελλακι και σκελέα(κολάν) να τα φορας κατω από ρουχα γιατί ..πολύ κρύο..το εχω νοιώσει στην βουδαπέστη..

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
έχουμε καιρό ακόμα.
θα πάρουμε και τις κατάλληλές πληροφορίες και θα περάσουμε τέλεια στην βιέννη υποθέτω, εμείς... και κάτι εκατοντάδες άλλοι έλληνες!!

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!

GTS

Member
Μόλις γύρισα από Μπρατισλάβα και η μία μέρα αφιερώθηκε στη Βιέννη...πόλη φανταστική, μία σκέτη κούκλα, μου έκλεψε τη καρδιά....θα ξαναπάω οπωσδήποτε!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλώς ήρθες gt δηλαδή ποιό σου άρεσε περισσότερο ? η μπρατισλάβα ή η βιέννη?
να μας πεις για να μαζεύομε πληροφορίες για ευρώπη !!

GTS

Member
Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης...ωραία η παλιά πόλη της Μπρατισλάβας, αλλά η Βιέννη είναι απλά άλλη κλάση....σε όποιον πάει Βιέννη θα πρότεινα (αν έχει χρόνο) να πάει ημερήσια Μπρατισλάβα, είναι 1 ώρα με το τρένο και το εισιτήριο αστείο (10 ευρώ με επιστροφή)

Η ποιότητα ζωής που έχουν αυτοί οι άνθρωποι στις πόλεις τους (μιλάω για Βιέννη) δε παίζεται...πάρκα, ποδηλατόδρομοι, πράσινο, οι δρόμοι αστράφτουν από καθαριότητα, συγκοινωνίες....μετά αναρωτιέσαι πού έρχεσαι και....και...

Εν ολίγοις, η Βιέννη είναι φα-ντα-στι-κή....η Μπρατισλάβα απλά όμορφη..

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης...ωραία η παλιά πόλη της Μπρατισλάβας, αλλά η Βιέννη είναι απλά άλλη κλάση....σε όποιον πάει Βιέννη θα πρότεινα (αν έχει χρόνο) να πάει ημερήσια Μπρατισλάβα, είναι 1 ώρα με το τρένο και το εισιτήριο αστείο (10 ευρώ με επιστροφή)

Η ποιότητα ζωής που έχουν αυτοί οι άνθρωποι στις πόλεις τους (μιλάω για Βιέννη) δε παίζεται...πάρκα, ποδηλατόδρομοι, πράσινο, οι δρόμοι αστράφτουν από καθαριότητα, συγκοινωνίες....μετά αναρωτιέσαι πού έρχεσαι και....και...

Εν ολίγοις, η Βιέννη είναι φα-ντα-στι-κή....η Μπρατισλάβα απλά όμορφη..
GTS απο μπανγκαλοουζ και σνορκελινγκ τι ελεγε η Βιεννη?? :haha:

GTS

Member
GTS απο μπανγκαλοουζ και σνορκελινγκ τι ελεγε η Βιεννη?? :haha:

Χεχε, μη γελάς διότι έκανα Ταϋλανδέζικο μασάζ στη Μπρατισλάβα...ήταν όπως αυτό της παραλίας (της όποιας παραλίας στη Ταϋλάνδη), μόνο 7 φορές πιο ακριβό και φυσικά μετά δεν είχε pad thai και μπάνιο αλλά έξοδο στους 10οC....

Η Ταϋλάνδη με κυνηγάει ακόμα....εσύ πότε φεύγεις τυχεράκια?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom