• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αυστρία Παρθενικό ταξίδι Ευρώπη - Βιέννη

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Χεχε, μη γελάς διότι έκανα Ταϋλανδέζικο μασάζ στη Μπρατισλάβα...ήταν όπως αυτό της παραλίας (της όποιας παραλίας στη Ταϋλάνδη), μόνο 7 φορές πιο ακριβό και φυσικά μετά δεν είχε pad thai και μπάνιο αλλά έξοδο στους 10οC....

Η Ταϋλάνδη με κυνηγάει ακόμα....εσύ πότε φεύγεις τυχεράκια?
2 και σημερα!!:xalara::xalara:

Οποτε κανω μασαζ θα σε σκεφτομαι θα βγαζω τα μπατ απο την μια τσεπη,
θα τα βαζω στην αλλη και θα συνεχιζω την Ταιλανδο-θεραπεια μου :bleh::haha::bleh:

GTS

Member

θα τα βαζω στην αλλη και θα συνεχιζω την Ταιλανδο-θεραπεια μου :bleh::haha::bleh:
Θα απαντήσω όπως αρμόζει σε έναν ώριμο ενήλικα:

%$#&*(@#$&

Καλά να περάσεις! Αν και δε τίθεται κανένα τέτοιο θέμα....πού θα γυρίσεις???

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Θα απαντήσω όπως αρμόζει σε έναν ώριμο ενήλικα:

%$#&*(@#$&

Καλά να περάσεις! Αν και δε τίθεται κανένα τέτοιο θέμα....πού θα γυρίσεις???
Δεν εχω συγκεκριμενο προγραμμα,εχω 2-3 προορισμους στα υποψιν,και ολα θα εξαρτηθουν οταν φτασω στην Μπανγκοκ.
Ειμαστε εκτος τοπικ,γι αυτο να προσθεσω οτι η Βιεννη πρεπει να ειναι πανεμορφη,και αν ποτε απαλλαγω απο την Ταιλανδη θαθελα να παω.
Αλλα δεν βιαζομαι.

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Μόλις γύρισα από Μπρατισλάβα και η μία μέρα αφιερώθηκε στη Βιέννη...πόλη φανταστική, μία σκέτη κούκλα, μου έκλεψε τη καρδιά....θα ξαναπάω οπωσδήποτε!!
Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ με αυτά που μας λες!:D
Φαντάζομαι τι πίκρα θα είναι μετά από τέτοια χώρα να γυρίζεις εδώ...:(

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη

Καλα να περάσεις
Για μας εδώ, μασάζ γιοκ, αλλά μασαζοκαλσόν, γιες.

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Επειδή πλησιάζει σχετικά ο καιρός (βασανιστικά) για το ταξίδι στην Βιέννη, θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που γνωρίζουν αν έχουν να προτείνουν εστιατόρια ώστε να προβώ έγκαιρα σε κράτηση για 24 & 25/12.(κοντά στο κέντρο, Αυστριακή ή διεθνής κουζίνα,δυνατότητα κράτησης)

Από αεροδρόμιο για κέντρο της πόλης είναι εύκολη ή μετακίνηση με μέσα μαζικής μεταφοράς ή να παρώ ταξί;

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ

trapper

Member
Αν δεν είστε 4 άτομα, δεν συμφέρει ταξί. Φυσικά υπάρχει το πρόβλημα των αποσκευών. Αν δεν είναι πολλές, και μπορείς να τις μετακινήσεις σε αλλαγές μέσου, τότε metro κλπ. Αν μου πείς το ξενοδοχείο σου θα σου πω ακριβώς τη διαδρομή. Δεν έχει σημασία η μέρα. Τα μέσα είναι καταπληκτικά, φυσικά θα έχεις χάρτη που θα πάρεις (δωρεάν) απο το γραφείο τουρισμού που είναι απέναντι απο την παραλαβή βαλιτσών μέσα στο αεροδρόμιο. Από το ίδιο γραφείο θα πάρεις και εισητήρια για τα μέσα μεταφοράς. Το ημερήσιο (24 ώρες απ τη στιγμή που θα το σφραγίσεις, ισχύει για όλα τα μέσα) κοστίζει 5.70? συν 1,5? για την μεγάλη απόσταση του αεροδρόμιου. Καλά θα κάνεις να έχεις εισητήριο, γιατί ειδικά στο αεροδρόμιο γίνεται έλεγχος πάντα.

Για εστιατόρια, πράγματι σε μέρες αιχμής θα είναι αναγκαίο να κλείσεις. Τηλέφωνα θα προσπαθήσω να βρώ. Αλλά γιατί δεν μπαίνεις στο
We have top restaurants ...
έχει πάρα πολλά εστιατόρια και φυσικά τηλέφωνα. Πολλά έστιατόρια έχουν site με τηλέφωνο, διεύθυνση, menu, και τιμές!

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
@ trapper
Η διαδρομή του ξενοδοχείου είναι εύκολη τελικά. Θα προτιμήσω μάλλον το City Airport Train γιατί είμαστε 2 άτομα.

Η Vienna à la carte λογικά αξίζει. Μου δίνει διάφορες εκπτώσεις και απεριόριστη πρόσβαση στα μέσα μαζικής για 72 ώρες.
Τα συγκεκριμένα εστιατόρια τα βλέπω ήδη απλά θα προτιμούσα κάποιο που θα είχε δοκιμάσει κάποιος φίλος.
Από εκεί και πέρα έχεις κάτι υπόψη σου για το οποίο θα πρέπει να φροντίσω από τώρα;

Προτάσεις για μαγαζιά, εκδρομές, καφέ κτλ από προσωπική εμπειρία είναι ευπρόσδεκτες από όλους (μιας και δεν θα είμαι ο μόνος Έλληνας μάλλον στην Βιέννη εκείνη την εποχή..)

Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:

Traveller

Member
24 και 25 το βράδυ είναι δύσκολα τα πράγματα... Σχεδόν τα πάντα είναι κλειστά...

Aν είναι ανοιχτό μην το χάσεις...

Plachutta: PLACHUTTA WOLLZEILE

Επίσης ρίξε μια ματιά στην travelpedia εδώ στο forum...

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μία τόσο τουριστική περίοδο τα πάντα είναι κλειστά..
Θα ήταν σαν να έκλειναν τα μαγαζιά στα νησιά μας τον Δεκαπεντάυγουστο.

Anyway δεν πειράζει. όταν λέμε όλα κλειστά εννοούμε τα εστιατόρια μόνο; και τι άλλο μπορείς να βρεις για φαγητό εκεί;
Το plachutta θα το κοιτάξω σίγουρα.

maragiorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Γεια σας & καλη χρονια σε ολους!Εχω ξεκινησει & κανω σχεδια για το ταξιδι που ονειρευομαι,που μπορω να το κανω τον Αυγουστο.Η Βιεννη ειναι για μενα σαν να παω σε μια παραμυθενια πολη,γι αυτα που εχω δει & εχω διαβασει γι αυτην!Θα σας παρακαλεσω λοιπον,να μου δωσετε τις πληροφοριες σας για τις αποριες μου.Αρχικα,επειδη δεν μπορω να παω(να παμε,εγω & ο αντρας μου)στο ασχετο,σκεφτομαι να κλεισω μεσα απο καποιο γραφειο που μου στελνει συνεχεια προσφορες & το ξενοδοχειο φαινεται καλο,ειναι μεσα στην πολη & η πτηση ειναι απευθειας με austria airlines.Ειναι 3 διανυκτερευσεις.Απο εκει & περα,1)ξερετε αν αυτα ειναι γκρουπακια η σου κλεινουν μονο αεροπορικα & ξενοδοχειο & εισαι ελευθερος να κανεις οτι θελεις μεχρι να φυγεις?2)ποσο κοστιζουν τα εισητηρια για τα παλατια & τι γινεται με την ξεναγηση εκει(αν δεν εισαι με γκρουπ).3)τον Αυγουστο εκει,τι ρουχα φορας?4)θα υπαρχει προβλημα που δεν ξερουμε γρι Γερμανικα?Και τελος,τι αλλο πρεπει να προσεξω η τι αλλο θα πρεπει να ξερω?Σας ευχαριστω πολυ!

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Γεια σας & καλη χρονια σε ολους!Εχω ξεκινησει & κανω σχεδια για το ταξιδι που ονειρευομαι,που μπορω να το κανω τον Αυγουστο.Η Βιεννη ειναι για μενα σαν να παω σε μια παραμυθενια πολη,γι αυτα που εχω δει & εχω διαβασει γι αυτην!Θα σας παρακαλεσω λοιπον,να μου δωσετε τις πληροφοριες σας για τις αποριες μου.Αρχικα,επειδη δεν μπορω να παω(να παμε,εγω & ο αντρας μου)στο ασχετο,σκεφτομαι να κλεισω μεσα απο καποιο γραφειο που μου στελνει συνεχεια προσφορες & το ξενοδοχειο φαινεται καλο,ειναι μεσα στην πολη & η πτηση ειναι απευθειας με austria airlines.Ειναι 3 διανυκτερευσεις.Απο εκει & περα,1)ξερετε αν αυτα ειναι γκρουπακια η σου κλεινουν μονο αεροπορικα & ξενοδοχειο & εισαι ελευθερος να κανεις οτι θελεις μεχρι να φυγεις?2)ποσο κοστιζουν τα εισητηρια για τα παλατια & τι γινεται με την ξεναγηση εκει(αν δεν εισαι με γκρουπ).3)τον Αυγουστο εκει,τι ρουχα φορας?4)θα υπαρχει προβλημα που δεν ξερουμε γρι Γερμανικα?Και τελος,τι αλλο πρεπει να προσεξω η τι αλλο θα πρεπει να ξερω?Σας ευχαριστω πολυ!
1. Δε χρειάζεσαι πρακτορείο για να κλείσεις. Μπες στο φορούμ και θα δεις ξενοδοχεία πολλά και στη συνέχεια ένα booking.com και τέλος. Ωστόσο και απο το πρακτορείο μπορείς να κλείσεις μεμονομένα πτήση και ξενοδοχείο και τα υπόλοιπα μόνη σου.
2. Τα δυο κύρια παλάτια είναι το Σέλμπουρν: http://http://www.schoenbrunn.at/en.html
και το Χοφμπουργκ: http://www.hofburg-wien.at/
όπου στα ανωρέρω σαιτ θα δεις τιμές εισιτηρίων.
3. Για τον Αυγουστο κάποιο απο τι φόρουμ που έχει πάει καλοκαίρι θα σε βοηθήσει.
Και δε χρειάζεται να ξέρεις γερμανικά. Λίγα αγγλικά αν ξέρεις δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο.
Τί άλλο να ξέρεις να ξέρεις? Αν διαβάσεις τις ιστορίες στο φόρουμ δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα άλλο. Είναι σα να βρίσκεσαι ήδη εκεί...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα