ikarialover
Member
Θα πάρεις το τρένο, είτε το γρήγορο (CAT) είτε το πιο αργό (S-bahn) που και αυτό κάνει γύρω στη μισή ώρα. Είναι πολύ οικονομικό. Θα κατέβεις στον κεντρικό σταθμό και μετά με τη πορτοκαλι γραμμή του μετρό θα φτάσεις στη Mariahilf.
Το s-bahn, αν θυμάμαι καλά, κοστίζει 3,60 ευρώ μέχρι το κέντρο.Το cat είναι ακριβό σχετικά με τα υπόλοιπα (>10ε). Το πιο φθηνό είναι το s-bahn.
Το ξενοδοχείο που θα μείνει η maragiorgos δεν είναι στη Mariahilferstrasse και το Westbahnhof είναι πάρα πολύ μακριά.Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι το λεωφορείο! Γιατι κάνει στάση στη mariahilferstrasse εκει που είναι η στάση μετρό westbahnhof για την κίτρινη και την καφε γραμμή.
Έχεις δίκιο Bahari. Εκεί νόμιζα ότι βρίσκεται το ξενοδοχείο! Ζητώ συγγνώμη για το λάθος :xmas_wink:Η ikarialover μάλλον εννοούσε τη Mariahilferstrasse που είναι στην πορτοκαλί γραμμή.
Μα κι εγώ μπερδεύτηκα στην αρχή και το έψαξα μόνο και μόνο γιατί κι εγώ στο πρόσφατο ταξίδι μου στη Βιέννη έμεινα σε ξενοδοχείο επί της Mariahilferstrasse και ήθελα να δω πού ακριβώς είναι το ξενοδοχείο που έκλεισε η maragiorgos σε σχέση με αυτό που έμεινα εγώ.Έχεις δίκιο Bahari. Εκεί νόμιζα ότι βρίσκεται το ξενοδοχείο! Ζητώ συγγνώμη για το λάθος :xmas_wink:
Και είπα ότι είναι πολύ οικονομικό σε σχέση με το ταξί!
Γύρω στα 25-30 ευρώ είναι για οπουδήποτε στην πόλη το ταξί. Με το που φτάνεις, ψάχνεις για το γκισέ της εταιρίας "Airport Services" το οποίο βρίσκεται ΜΕΣΑ στο αεροδρόμιο, στις αφίξεις μετά την παραλαβή των αποσκευών.Απ το αεροδρομιο μεχρι το Mariahilf(την περιοχη που ειναι το ξενοδοχειο που σκεφτομαι να κλεισω,Beethoevn,)ποση αποσταση ειναι & περιπου ποσα χρηματα παιρνει το ταξι?Οπως καταλαβαινεται κανω τους οικονομικους προγραματισμους μου......
Μετρό είναι η καλύτερη λύση.Τωρα βρε παιδια,εσεις μια χαρα τα λετε για το μετρο η το λεωφορειο,που ειναι πολυ οικονομικη λυση,αλλα επιδη ειμαι ασχετη & φοβαμαι πως θα μπερδευτω με τις στασεις κτλ,και αφου θα φτασω κατα τις 11.30(πρωι)στο αεροδρομιο,λεω να μην χασω ολη μου τη μερα σε περιπτωση που μπερδευτω,αρα σκεφτομαι να παρουμε ενα ταξι......