• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Παρθενικό ταξίδι Ευρώπη - Βιέννη

alexis_88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο, Ινδία, Βιετνάμ
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι το λεωφορείο! Γιατι κάνει στάση στη mariahilferstrasse εκει που είναι η στάση μετρό westbahnhof για την κίτρινη και την καφε γραμμή. Το παίρνεις απο το αεροδρόμιο κάθε μισή ώρα και κάνει 6-7ε το άτομο. Παίζει όμως ρόλο και το τι ώρα είναι η πτήση σου! Αν φτάνεις το ξημέρωμα, δεν ξέρω τι έχει εκείνη την ώρα.
Το cat είναι ακριβό σχετικά με τα υπόλοιπα (>10ε). Το πιο φθηνό είναι το s-bahn.

Bahari

Member
Θα πάρεις το τρένο, είτε το γρήγορο (CAT) είτε το πιο αργό (S-bahn) που και αυτό κάνει γύρω στη μισή ώρα. Είναι πολύ οικονομικό. Θα κατέβεις στον κεντρικό σταθμό και μετά με τη πορτοκαλι γραμμή του μετρό θα φτάσεις στη Mariahilf.
Το cat είναι ακριβό σχετικά με τα υπόλοιπα (>10ε). Το πιο φθηνό είναι το s-bahn.
Το s-bahn, αν θυμάμαι καλά, κοστίζει 3,60 ευρώ μέχρι το κέντρο.

Προσοχή όμως. Έτσι όπως το γράφεις κι εγώ μπερδεύτηκα, αλλά κάτι δε μου πήγαινε καλά και το έψαξα. Οι δυο πιο κοντινοί στο ξενοδοχείο σου σταθμοί του μετρό είναι η Karlsplatz και η Museumsquartier που δεν είναι στην πορτοκαλί γραμμή. Η ikarialover μάλλον εννοούσε τη Mariahilferstrasse που είναι στην πορτοκαλί γραμμή.

Οπότε, από το αεροδρόμιο παίρνεις το s-bahn (είναι πολύ εύκολο να το βρεις), κατεβαίνεις Wien Mitte και από εκεί παίρνεις την U4 (με κατεύθυνση το Hutteldorf) και κατεβαίνεις δυο στάσεις μετά, στην Karlsplatz.

Bahari

Member
Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι το λεωφορείο! Γιατι κάνει στάση στη mariahilferstrasse εκει που είναι η στάση μετρό westbahnhof για την κίτρινη και την καφε γραμμή.
Το ξενοδοχείο που θα μείνει η maragiorgos δεν είναι στη Mariahilferstrasse και το Westbahnhof είναι πάρα πολύ μακριά.

ikarialover

Member
Η ikarialover μάλλον εννοούσε τη Mariahilferstrasse που είναι στην πορτοκαλί γραμμή.
Έχεις δίκιο Bahari. Εκεί νόμιζα ότι βρίσκεται το ξενοδοχείο! Ζητώ συγγνώμη για το λάθος :xmas_wink:
Και είπα ότι είναι πολύ οικονομικό σε σχέση με το ταξί!

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Τελικά ποιό ξενοδοχείο έκλεισες?

Bahari

Member
Έχεις δίκιο Bahari. Εκεί νόμιζα ότι βρίσκεται το ξενοδοχείο! Ζητώ συγγνώμη για το λάθος :xmas_wink:
Και είπα ότι είναι πολύ οικονομικό σε σχέση με το ταξί!
Μα κι εγώ μπερδεύτηκα στην αρχή και το έψαξα μόνο και μόνο γιατί κι εγώ στο πρόσφατο ταξίδι μου στη Βιέννη έμεινα σε ξενοδοχείο επί της Mariahilferstrasse και ήθελα να δω πού ακριβώς είναι το ξενοδοχείο που έκλεισε η maragiorgos σε σχέση με αυτό που έμεινα εγώ.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Απ το αεροδρομιο μεχρι το Mariahilf(την περιοχη που ειναι το ξενοδοχειο που σκεφτομαι να κλεισω,Beethoevn,)ποση αποσταση ειναι & περιπου ποσα χρηματα παιρνει το ταξι?Οπως καταλαβαινεται κανω τους οικονομικους προγραματισμους μου......
Γύρω στα 25-30 ευρώ είναι για οπουδήποτε στην πόλη το ταξί. Με το που φτάνεις, ψάχνεις για το γκισέ της εταιρίας "Airport Services" το οποίο βρίσκεται ΜΕΣΑ στο αεροδρόμιο, στις αφίξεις μετά την παραλαβή των αποσκευών.

http://www.viennaairport.com/jart/p...&content-id=1249344074251&reserve-mode=active

AirportServices: Home

alexis_88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο, Ινδία, Βιετνάμ
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ωπ, συγγνώμη! Μπερδεύτηκα με τη Mariahilferstrasse..! :xmas_rolleyes:

maragiorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Σας ευχαριστω παιδια!Λοιπον,αυτη την εβδομαδα θα κλεισω τα αεροπορικα,τα οποια ειναι με aegean απευθειας (για 2),307 ευρω,αλλα θα ζητησω να εχω το δικαιωμα να μπορω να κανω ακυρωση η αλλαγη που αυτο ειναι+10 ευρω το ατομο.Πιστευω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη γιατι αν τα εκλεινα 2 μηνες πριν θα ηταν πολυ μεγαλυτερο το ποσο.Το ξενοδοχειο ειναι αυτο που σας εγραψα,το Beethoevn,γιατι πιστευω οτι θα μας βολεψει που ειναι κεντρικο,αλλα θα το κλεισω τον Φεβρουαριο(για οικονομικους λογους),πιστευω να μην εχει αλλαξει η τιμη που βρηκα.Τωρα βρε παιδια,εσεις μια χαρα τα λετε για το μετρο η το λεωφορειο,που ειναι πολυ οικονομικη λυση,αλλα επιδη ειμαι ασχετη & φοβαμαι πως θα μπερδευτω με τις στασεις κτλ,και αφου θα φτασω κατα τις 11.30(πρωι)στο αεροδρομιο,λεω να μην χασω ολη μου τη μερα σε περιπτωση που μπερδευτω,αρα σκεφτομαι να παρουμε ενα ταξι......

ikarialover

Member
Έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό, αλλά πραγματικά είναι πάρα πολύ εύκολο να κινηθείς με τα μετρό. Μην το έχεις άγχος δηλαδή...
Επιπλέον, στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών του αεροδρομίου υπάρχει ένα κέντρο πληροφοριών. Ο κύριος εκεί μπορεί να σε ενημερώσει για τα πάντα, όσον αφορά τα ΜΜΜ (στα αγγλικά φυσικά).

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Τωρα βρε παιδια,εσεις μια χαρα τα λετε για το μετρο η το λεωφορειο,που ειναι πολυ οικονομικη λυση,αλλα επιδη ειμαι ασχετη & φοβαμαι πως θα μπερδευτω με τις στασεις κτλ,και αφου θα φτασω κατα τις 11.30(πρωι)στο αεροδρομιο,λεω να μην χασω ολη μου τη μερα σε περιπτωση που μπερδευτω,αρα σκεφτομαι να παρουμε ενα ταξι......
Μετρό είναι η καλύτερη λύση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.608
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα