maragiorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δουμε.....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκωτια.
Παιδια εκλεισα τα αεροπορικα....ααχχ...το ταξιδι που ονειρευομαι θα γινει πραγματικοτητα!!!!
Άντε να αλλάξεις άλλη μια γραμμή- δεν είδα σε ποιά περιοχή θα μείνεις- και έφτασες.
Ορίστε και η διαδρομή που θα ακολουθήσει. Τώρα βέβαια εξαρτάται από τη maragiorgos. Αν δε νιώθει άνετα, ας πάρει ταξί. Αλλά νομίζω ότι όλοι συμφωνήσαμε στο ότι είναι πολύ εύκολο να φτάσει στο κέντρο με το μετρό.Οπότε, από το αεροδρόμιο παίρνεις το s-bahn (είναι πολύ εύκολο να το βρεις), κατεβαίνεις Wien Mitte και από εκεί παίρνεις την U4 (με κατεύθυνση το Hutteldorf) και κατεβαίνεις δυο στάσεις μετά, στην Karlsplatz.
Όχι, το μετρό είναι το U-bahn. Το S-bahn είναι σαν το δικό μας προαστιακό. Με το που παίρνεις τις βαλίτσες, έχει ταμπέλες που σε οδηγούν σε αυτό, αλλά ακόμα και αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία θα ρωτήσεις για το S-bahn και θα σε βοηθήσουν. Για την ακρίβεια, η γραμμή που φεύγει από το αεροδρόμιο για το κέντρο είναι η S7.Ετσι οπως μου το γραφεις φαινεται ευκολο.Το s-bahn τι ειναι?Το μετρο ετσι το λενε?Και αν ρωτησω στο αεροδρομειο θα μου πουν που θα το βρω?Θα κατεβω πρωτα στη σταση Wien Mitte & μετα τα υπολοιπα που γραφεις?Θα τα γραψω αναλυτικα να τα εχω.....