άντε απόψε θα κάνω μια εξαίρεση! Καλά να περάσετε αγάπη μου στην εκδρομούλα σας!Κοριτσακι μου γλυκο μας περιμενει και η Τσιβλου αυριο...κανε τα μαγικα σου λιγο νωριτερα αν γινεται!!!
Βρε ασε τι θα κανω εγω και κοιτα τι θα κανεις εσυ..................άντε απόψε θα κάνω μια εξαίρεση! Καλά να περάσετε αγάπη μου στην εκδρομούλα σας!
Θα μας δείξεις φωτογραφικό υλικό όταν γυρίσεις...ή ακόμη καλύτερα και mini story μαζί?
Κάτι θα κάνω φίλε maki !!! Λίγη υπομονή και έρχεται η συνέχεια ...όπως βλέπεις Νικόλ όλη η παρέα είναι εδώ και περιμένει.
Έχεις ένα δίκιο..πως τολμάω να ζητάω χάρες χωρίς να τελειώσω την ιστορία μου!!!Italitsa said:Βρε ασε τι θα κανω εγω και κοιτα τι θα κανεις εσυ..................
Παρασκευή και Σάββατο κάθομαι αρκετά αργά, αλλά όχι και μέχρι τις 3.00.Ανάλογα τη διάθεση...μέχρι τις 3.00 το αργότερο !!! Σκέφτεσαι να μείνεις ξύπνιος να περιμένεις?
Δεν πιστεύω να πήγατε για ύπνο? :roll: Δεν βλέπω κανέναν μέσα να διαβάσει τη συνέχεια και είναι μόνο 1 βρε παιδιά !Παρασκευή και Σάββατο κάθομαι αρκετά αργά, αλλά όχι και μέχρι τις 3.00.
Κάνε μια καλύτερη προσφορά.
Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και που με διαβάζεις!!! Εσύ πάντως μου έδωσες την έμπνευση γι'αυτό το ταξίδι ! Το Μόναχο μου άρεσε πάρα πολύ, το περπατήσαμε, λιώσανε τα ποδαράκια μας, αλλά δεν προλάβαμε να δούμε δυστυχώς πολλά που θέλαμε...να μια αφορμή για να ξαναπάμε βέβαια !dik-7 said:Πολύ καλή περιγραφή και ωραιες φωτογραφίες.
Μου θύμισες κάτι από το δικό μου ταξιδι.
Αναμένω και εγώ τη συνεχεια.
Αντε να δω τι προλαβες να δεις και από Μόναχο
Διαβάζω εγώ που είμαι νυχτοπούλι , τι λαχταριστές φωτογραφίες!:roll: Δεν βλέπω κανέναν μέσα να διαβάσει τη συνέχεια και είναι μόνο 1 βρε παιδιά
Χαχαχα !!! Να και κάποιος που ξενυχτάει !!! Σ'ευχαριστώ πολύ... στα πιάτα αναφέρεσαι ε? κόλαση ήταν..να'χαμε τώρα ένα strudelάκι :roll:...!Διαβάζω εγώ που είμαι νυχτοπούλι , τι λαχταριστές φωτογραφίες!