• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παραλίες Κορινθιακού

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
σουσι μπαρ δεν έχει, αλλά αν θές μπορούμε να κατέβουμε στο λιμάνι , να την πέσουμε στις ψαρότρατες και να αρχίσουμε να τα τρώμε ωμά. Αν αυτό σε ευχαριστεί...κανένα πρόβλημα.... Ααα και το σπίτι μου είναι κοντά στη θάλασσα. Καβαλάμε (2ο ενδεχόμενο) το ποδήλατο και σε 2 λεπτά...... λουκούλεια γεύματα:haha::haha::haha::haha:
υγ Παρτο τοις μετρητοίς
Ωραία...για να εξασφαλίσουμε τον άρτο, θα γίνουμε και θέαμα για τους ντόπιους...pas mal...:D
εκείνον τον άγιο Γκιούλιβερ να μου έχεις φροντίσει...ξέρεις εσύ ;) γιατί από την Κορινθία, τον βλέπω για Ιαπωνία, να μου ονειρεύεται γκέισες...ξέρεις...γλυκιές, χαμηλοβλεπούσες, άλαλες...:D κοίτα μη σε στρώσει...ε ?:bleh::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ωραία...για να εξασφαλίσουμε τον άρτο, θα γίνουμε και θέαμα για τους ντόπιους...pas mal...:D
εκείνον τον άγιο Γκιούλιβερ να μου έχεις φροντίσει...ξέρεις εσύ ;) γιατί από την Κορινθία, τον βλέπω για Ιαπωνία, να μου ονειρεύεται γκέισες...ξέρεις...γλυκιές, χαμηλοβλεπούσες, άλαλες...:D κοίτα μη σε στρώσει...ε ?:bleh::haha:
Να με στρώσει? :haha::haha::haha: Του δόθηκαν ευκαιρίες και τις απέρριψε. Ο καθείς όπως στρώνει κοιμάται. Ας πρόσεχε. Περιμένω να έρθεις εις την Κόρινθον. Καλά, αν δεν θέλεις δεν θα την πέσουμε στις ψαρότρατες (δειλή πφ..)

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
σουσι μπαρ δεν έχει, αλλά αν θές μπορούμε να κατέβουμε στο λιμάνι , να την πέσουμε στις ψαρότρατες και να αρχίσουμε να τα τρώμε ωμά. Αν αυτό σε ευχαριστεί...κανένα πρόβλημα.... Ααα και το σπίτι μου είναι κοντά στη θάλασσα. Καβαλάμε (2ο ενδεχόμενο) το ποδήλατο και σε 2 λεπτά...... λουκούλεια γεύματα:haha::haha::haha::haha:
υγ Παρτο τοις μετρητοίς
Θεέ μου τι άλλο θα τάξουμε εμείς οι Κορίνθιοι για να φέρουμε τουρίστες στην περιοχή μας !!!!!!!!:haha::haha::haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μυριζομαι κοντρα βρε σεις με τους Λουτρακιωτες η κανω λαθος?
Παντως ασχετο παιδια... ωραιο εκεινο το παραλιακο κομματι της Κορινθου ..καπως το λενε ..πως το λενε ...που εχει τις καφετεριες ..κλαμπακια ...εστιατορια ολα μαζεμενα.

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Μυριζομαι κοντρα βρε σεις με τους Λουτρακιωτες η κανω λαθος?
Παντως ασχετο παιδια... ωραιο εκεινο το παραλιακο κομματι της Κορινθου ..καπως το λενε ..πως το λενε ...που εχει τις καφετεριες ..κλαμπακια ...εστιατορια ολα μαζεμενα.
Τα Καλαμια εννοεις????

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καπως ετσι μου φαινεται ...ειναι απο την πλευρα της παραλιας που βλεπει Λουτρακι-Αθηνα ..οχι προς Κιατο-Ξυλοκαστρο.

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Καπως ετσι μου φαινεται ...ειναι απο την πλευρα της παραλιας που βλεπει Λουτρακι-Αθηνα ..οχι προς Κιατο-Ξυλοκαστρο.
Αν καταλαβαινω καλα,σε αυτη την περιπτωση εννοεις την Ιερατικη.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εμενα τα Καλαμια που ειναι πιο οικειο σαν ονομα απο το Ιερατικη (δεν το εχω ακουσει ξανα).
Τελικα εχουν κοντρα οι Κορινθος -Λουτρακι η οχι?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom