Ας με διορθώσει ο tripakias αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι είναι φιξ οι τιμές ανάλογα με την περιοχή - έχουν τιμοκατάλογο, όταν τους πάρεις τηλέφωνο για να συνεννοηθείς τους λες πού θες να πας και σου λένε πόσο θα κοστίσει. Κρίνοντας από τις 25 λίρες που είχα πληρώσει πέρυσι από Χαμπστεντ για Χήθροου, οι 15-20 θα αφορούν μάλλον μετάβαση απ' οπουδήποτε στο Λονδίνο προς Μπέηκερ Στρητ.tripakias με μπέρδεψες λίγο. Όταν λες "Για Baker st θες 15-20" εννοείς από κάποια άλλη περιοχή του ευρύτερου Λονδίνου ή από το Stansted για Baker st επειδή είναι φιξ οι τιμές ή κάτι τέτοιο;
Ακριβως οι τιμες τους ειναι φιξ ανα περιοχες. Δεν εχουν μετρητες οπως τα μαυρα ταξι.Ας με διορθώσει ο tripakias αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι είναι φιξ οι τιμές ανάλογα με την περιοχή - έχουν τιμοκατάλογο, όταν τους πάρεις τηλέφωνο για να συνεννοηθείς τους λες πού θες να πας και σου λένε πόσο θα κοστίσει. Κρίνοντας από τις 25 λίρες που είχα πληρώσει πέρυσι από Χαμπστεντ για Χήθροου, οι 15-20 θα αφορούν μάλλον μετάβαση απ' οπουδήποτε στο Λονδίνο προς Μπέηκερ Στρητ.
Ωχ! Λάθος μου ThanasisU2. Σε μπέρδεψα με την ERSIKO που έγραψε το πρώτο μήνυμα, επειδή μετά έβαλες το λινκ.δε έχω μείνει στο Tune
Να εξηγησω (αν κι εσυ τα ξες καλυτερα): Η Liverpool st, η περιοχη γυρω απο το σταθμο δηλαδη, ειναι ασφαλης. Το ξενοδοχειο Tune ειναι πιο ψηλα διπλα στο Shoreditch που ναι μεν ειναι σουπερ μερος για νυχτερινη ζωη αλλα δεν ειναι και τοσο ασφαλες μερος . Κι επειδη η φιλη μας το φοβαται λιγο το νυχτερινο ειπα πως καλο ειναι να αποφυγει να μεινει εκει.Ρε συ τριπάκια, ακριβώς από κάτω τη Ληβ την έχεις στα ασφαλή, από πάνω της λες ότι δεν είναι, αποφάσισε