• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Παρίσι

XRISTOS71

Member
ναι ναι το ειδα οταν εκανα refresh την σελιδα!!
ζητω συγγνωμη.... ειναι και 3 τα ξημερωματα!!:haha:

3 τα ξημερωματα ...... σου έκατσε βαριά και η σοκολατόπιτα :haha::haha::haha:.

τα πράγματα ειναι όπως τα λεει ο taver άκου τον και δεν θα χασεις
για το μονο που εχω ένσταση ειναι για τα υπόλοιπα μουσεια που προτεινει ..δεν υπαρχει λόγος αλλα και περίπτωση να εξαντλήσεις το παρίσι σε 6 μερες .

το παρίσι ειναι απλά ανεξάντλητο

gran_torino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι 26-31 Μαρτίου 2010
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
ολα ειναι σχεδιασμενα οσων αφορα στα ωραρια.πχ τη δευτερα την εχω αφιερωσει στη ντισνευλαντ.και την πρωτη μερα πχ που θα χασομερησουμε με το ταξιδι εχω βαλει το πομπινοτυ που κλεινει 9 το βραδυ.

επισης οπως ανεφερα και πριν καθε μια απο τις μερες που γραφω περιλαμβανει τα βασικα πραγματα που θα γινουν.ας πουμε απο το μουσειο ροντεν θα ηθελα να δω το περιφημο φιλι αλλα δεν θα σκασω κιολας.
γενικα ειναι φιλοσοφια μου να γυριζω καθε συνοικια μιας μεγαλης πολης ακομη και αν δεν εχει κατι αξιολογο να δεις.οσων αφορα στη ντισνευ θελουμε και λιγη διασκεδαση και χαβαλε(βλεπε αναποδο τρενακι, καραβι πειρατων :p).
θα ηθελα να ρωτησω τον ταβερ.το λουβρο σε μεγεθος σε σχεση με το ΜΕΤ τη ΝΥ ειναι μεγαλυτερο?

επισης πασχα ειναι για τους ορθοδοξους μονο νομιζω.η κανω λαθος?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
θα ηθελα να ρωτησω τον ταβερ.το λουβρο σε μεγεθος σε σχεση με το ΜΕΤ τη ΝΥ ειναι μεγαλυτερο?
Πολύ. Επί 3 περίπου.

επισης πασχα ειναι για τους ορθοδοξους μονο νομιζω.η κανω λαθος?
Κάνεις λάθος, συμπίπτει...

Dafni

Member
Ε,αυτές τις γενικευσεις και τα απόλυτα δεν μπορώ....γιατί δηλαδή θέλει μια μέρα το λιγότερο για το Μουσειο του Λουβρου κάποιος?αν πάει για τρεις τέσσερις ώρες ,επιλέξει τι θέλει να δει και τέρμα,είναι κακό?θα τον εξετάσει κανεις όταν γυρίσει?:bleh: επιλογές είναι αυτές....δεν χρειάζεται να περάσουν όλοι μια ολοκληρη μέρα στο μουσειο του Λουβρου μπορει κάποιος να πηγαίνει για τρεις μέρες ,...για μία μέρα,...για έξι ώρες ,....για τρεις ώρες..μπαίνει στη σελίδα του μουσειου ,ενημερώνεται και επιλέγει.....:D

charota

Member
Επόμενο Ταξίδι
μόλις γύρισα...
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
επισης πασχα ειναι για τους ορθοδοξους μονο νομιζω.η κανω λαθος?[/quote

Θα μαι κ γω Παρίσι απο 29 Μαρτίου-01 Απριλίου και με σιγουριά σ'ενημερώνω οτι φέτος το Πασχα των Ορθοδόξων και των Καθολικών πέφτει την ίδια ημερομηνία.Αλλά το Πάσχα είναι στις 5 Απριλίου οπότε δεν πιστεύω να σε επηρεάσει! Καλό ταξίδι!!;)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ε,αυτές τις γενικευσεις και τα απόλυτα δεν μπορώ....γιατί δηλαδή θέλει μια μέρα το λιγότερο για το Μουσειο του Λουβρου κάποιος?αν πάει για τρεις τέσσερις ώρες ,επιλέξει τι θέλει να δει και τέρμα,είναι κακό?θα τον εξετάσει κανεις όταν γυρίσει?:bleh: επιλογές είναι αυτές....δεν χρειάζεται να περάσουν όλοι μια ολοκληρη μέρα στο μουσειο του Λουβρου μπορει κάποιος να πηγαίνει για τρεις μέρες ,...για μία μέρα,...για έξι ώρες ,....για τρεις ώρες..μπαίνει στη σελίδα του μουσειου ,ενημερώνεται και επιλέγει.....:D
Δάφνη συμφωνώ απόλυτα. Την ίδια περίπου περίοδο θα είμαστε και εμείς στο Παρίσι. Έχουμε ήδη φτιάξει το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πάρα πολύ περπάτημα και πάρα πολλές φωτογραφίες (άλλωστε κυρίως αυτός είναι ο λόγος που καταφέρνει και μπαίνει στο αεροπλάνο ο άντρας μου).
Οι μέρες που θα έχουμε έιναι λίγες. Μουσεία έχουμε επιλέξει ελάχιστα και ειδικά για το Λούβρο, ξέρουμε από τώρα τί θέλουμε να δούμε και δεν έχουμε σκοπό να περάσουμε όλη την ημέρα εκεί μέσα.
Στα ταξίδια πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πρέπει και δεν πρέπει, αλλά θέλω και δε θέλω. Ο καθένας ακολουθεί τις προσωπικές προτιμήσεις και ανάγκες του. Και αν αυτές δεν περιλαμβάνουν πολλές ώρες στα μουσεία (και ειδικά όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος) τότε αυτό θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Dafni

Member
Αν δεν έχει βγάλει κανεις εισητήριο ,συμφωνώ ότι το πιο πιθανό είναι να περιμένει στις ουρές πααααααρα πολύ...εμεις πάντως είχαμε προνοησει και είχαμε κλεισει online...πήγαμε και νωρίς το πρωι την ώρα που ανοιγει και δε χρειάστηκε να περιμένουμε πάνω από τρια λεπτά για να πάρουμε το εισητήριο μας...

gran_torino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι 26-31 Μαρτίου 2010
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
ειμαι ευρωπαικος πολιτης(λεμε τωρα) κατω των 25,οποτε δεν χρειαζομαι εισητηριο.

:p

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.τωρα θελω να μου πειτε και κανενα καφε η εστιατοριο.σε λογικες παντα τιμες.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία

panpan

Member
επισης πασχα ειναι για τους ορθοδοξους μονο νομιζω.η κανω λαθος?[/quote

Θα μαι κ γω Παρίσι απο 29 Μαρτίου-01 Απριλίου και με σιγουριά σ'ενημερώνω οτι φέτος το Πασχα των Ορθοδόξων και των Καθολικών πέφτει την ίδια ημερομηνία.Αλλά το Πάσχα είναι στις 5 Απριλίου οπότε δεν πιστεύω να σε επηρεάσει! Καλό ταξίδι!!;)
αμα δεις το ημερολογιο το πασχα ειναι 4 απριλιου και οχι 5

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα