Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Η ιστορία μεταφέρθηκε στην ενότητα της Ευρώπης.
Απόσο το έψαξα η museum pass (που η fauve γράφει ότι είχε ήδη αγοράσει) περιλαμβάνει και το παλάτι των Βερσαλλιών και τους κήπους (εκτός αν έχει κάποιο event).. H απορία μου είναι, με την κάρτα δε προσπερνάς την ουρά; Δε θα μπορούσαν να αποφύγουν τα 2000 άτομα; Ή έστω να έχουν αμεση πρόσβαση σε άλλη μικρότερη ουρά για ελέγχους ασφαλείας κτλ.;21.05.2011-25.05.2011
Τετάρτη και τελευταία γεμάτη μέρα στο Παρίσι..! Πρωί πρωί ξεκινήσαμε για τις Βερσαλλίες με το τρένο RER όπου περάσαμε από γραφικά χωριουδάκια και πράσινες εκτάσεις. Αλλά όταν φτάσαμε χλωμιάσαμε! Χωρίς καμία υπερβολή η ουρά πρέπει να ήταν πάνω από 2000 (ναι, 2 0 0 0 ...!) άτομα που μάλλον ήξεραν τι τους περίμενε γιατί πολλοί από αυτούς είχαν φέρει φαγητό και ομπρέλες για τον ήλιο...! Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε γιατί θα χάναμε την μέρα οπότε απογοητευμένες φύγαμε. Η διαδρομή όμως ήταν πολύ ευχάριστη, πιάσαμε την κουβεντούλα και περάσαμε τέλεια!
επειδή έχω πάει και στις τρεις πόλεις για πολλές μέρες κάθε φορά, πιστεύω ότι Η Φλωρεντία είναι η ιταλική Αναγέννηση, η Βενετία είναι η βασίλισσα της θάλασσας και η Ρώμη ένα ζωντανό μουσείο, όπου βρίσκεις όλες τις εποχές μέχρι σήμερα
τι ωραίο! και πόσο πραγματικό! Τη συγκίνηση της μητέρας σου την καταλαβαίνω απόλυτα και κρίμα που δεν πήγατε στα καφέ της γειτονιάς Saint Germain, εκεί όπου τριγυρνούσε η περίφημη γενιά του ΄30. Διάβασα και την ιστορία σου από την Πράγα, γράφεις πολύ ζωντανά, μην το παραμελείς, περιμένουμε κι άλλες ιστορίες σου!πολλά ζευγαράκια που είχαν καταπιεί το ουράνιο τόξο!
επειδή έχω πάει και στις τρεις πόλεις για πολλές μέρες κάθε φορά, πιστεύω ότι Η Φλωρεντία είναι η ιταλική Αναγέννηση, η Βενετία είναι η βασίλισσα της θάλασσας και η Ρώμη ένα ζωντανό μουσείο, όπου βρίσκεις όλες τις εποχές μέχρι σήμερα
τι ωραίο! και πόσο πραγματικό! Τη συγκίνηση της μητέρας σου την καταλαβαίνω απόλυτα και κρίμα που δεν πήγατε στα καφέ της γειτονιάς Saint Germain, εκεί όπου τριγυρνούσε η περίφημη γενιά του ΄30. Διάβασα και την ιστορία σου από την Πράγα, γράφεις πολύ ζωντανά, μην το παραμελείς, περιμένουμε κι άλλες ιστορίες σου!