Γιατι οχι Νεα Υορκη?
Εντάξει μωρέ γούστα είναι αυτά κανείς δεν θα σου πει τπτ Το παν είναι η καλή ταιριαστή παρέα στο ταξίδι και όχι τόσο το πουεντάξει μη με μαλώσετε ξέρω οτι η Αμερική για πολύυυυυυυυυυυυυ κόσμο είναι όνειρο όπως για μένα η Αλάσκα/Ισλανδία κτλ..
Εγω δεν τρελαίνομαι (παροτι λατρευω τα ψωνια) μαλλον λογω αρχιτεκτονικης και χαους που επικρατεί.
Τη στιγμή που υπάρχει η Ιαπωνία, το Περού, η Κουβα, το Θηβετ δεν μπορω να κοιταξω τοσο κατω στη λιστα -για το δικα μου δεδομενα παντα. "i did it myyyyyyyyyyy way" xaxaxaxax Frank for ever
Βαλτή είσαι καλή μου?Τώρα στο ερώτημα αν πήγαινα μόνη μου διακοπές μόνο και μόνο γιατί κανείς δεν ακολουθεί η απάντηση είναι όχι, Θέλω να μοιράζομαι εμπειρίες για να μπορώ να συζητάω αυτά που βλέπω.
ευτυχώς με τον άντρα μου έχουμε ταιριάξει και θέλουμε τα ίδια πράγματα στα ταξίδια μας. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μοντέρνο έργο τέχνης και να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλει να πει ο ποιητής ή το βράδυ τρώγοντας σε μία τοπική ταβέρνα να κάνουμε ανασκόπηση της μέρας μας