KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Ω ρε τι μου κανεις τωρα θελω πολυ κ στα δυο αλλα αδυνατω λογω οικογενειακων υποχρεωσεων. Σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις παρεα κ να πας
Έχω παρόμοιο πρόγραμμα, αλλά για τον Αύγουστο, Ρώμη φυσικά περαστικός για μία ημέρα. Θα περιμένω όμως tips για το ταξίδι στη Φλωρεντία. Φυσικά όποια βοήθεια χρειαστείς για τη Ρώμη είμαι στη διάθεση σουΓειά σας φίλοι μου ταξιδιώτες.. Ήρθε η ώρα να κάνω
το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ελλάδας... έτσι λέω από όταν ήμουν 20χρονον και έφτασα 47 και προορισμός μου είναι η Ρώμη 3η 4 μέρες και δύο μέρες Φλωρεντία..ημερομηνία αναχώρηση μέσα Ιουνίου... Εάν τώρα κάποιος εχει τα ίδια σχέδια με έμενα δεν θα έλεγα όχι και σε παρέα.. Εάν ενδιαφέρει κάποιον ας απαντήσει..
Ιαπωνία; Πώς το σκέφτεσαι;θα ενδιαφερομουν τρελα αλλα εχω καπαρωσει τις εκδρομες του 2016! αν το κανεις αρχες του νεου ετους... κ ειμαστε υγιεις... κ δεν εχω μεταναστευσει ερχομαι!
εχω για χειμωνα ιαπωνια και βιετναμ αν ενδιαφερεσαι το συζηταμε!
καλα ταξιδιαααα
Επειδή κανένας από τους γνωστούς και τους φίλους δεν μπορεί να με συνοδεύσει σε ταξίδια, υπάρχει κανείς που να θέλει παρέα για ταξιδάκι σε Λονδίνο ή Ινδία; Τα χρόνια περνάνε και μου έχει μείνει ο καημός.
Μόνη έχω ταξιδέψει, αλλά δε θέλω να πάω και εκεί μόνη. Αν το σκέφτεται κανείς ας μου σφυρίξει μία Και με γκρουπ μπορούμε να πάμε και μόνοι μας αν το οργανώσουμε καλά.
Λοιπον η Ιαπωνια δεν ειμαι σιγουρη οτι θα σε βολεψει πολυ μιας κ θα επισκεφτω φιλους στην ευρωπη κ μετα θα βρεθω τοκυο.μπορουμε ομως να συναντηθουμε απευθειας στο τοκυο, ειναι 9 μερες.θα σου στειλω μηνυμα μεσα στο σ/κ κι αν σε βολευει ριχνεις μια ματια για εισιτηρια.Ιαπωνία; Πώς το σκέφτεσαι;
Ε,βέβαια.....γιαυτό κάνει σεισμό στην Ιαπωνία?...μετα θα βρεθω τοκυο.μπορουμε ομως να συναντηθουμε απευθειας στο τοκυο....