panpan
Member
Βρίσκεις εκεί.Γιατι;;;;;;;
Βρίσκεις εκεί.Γιατι;;;;;;;
Νόμος!Κούβα ή Ταυλάνδη δεν πας με γυναίκα.
Χεχεχε!! Άσε ρε τον κόσμο ελεύθερο, να μάθει από τα λάθη, να πειραματιστεί και να προοδεύσειΚούβα ή Ταυλάνδη δεν πας με γυναίκα.
Είσαι απασχολημένος με τη γυναίκα και δεν προλαβαίνεις να θαυμάσεις το φυσικό περιβάλλον !Γιατι;;;;;;;
depy το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες ,ταξιδεύετε μόνες σας .Το διαπίστωσα μετά απο 30 ταξιδιάρικα χρόνια .Λετε γι αυτο να μην αρεσε στον αντρα μου η κουβα, επειδη πηγαμε μαζι;;;;;;
Παντως ηταν το τελευταιο ταξιδι που καναμε!!!!!!
Ασε, κι εγω τα τελευταια χρονια αυτο εχω διαπιστωσει. Και το παω με 1000......Στο ταξίδι πρέπει να αισθάνεσαι σαν τον αστροναύτη χωρίς βαρίδια και βαρύτητα .Να πηγαίνεις όπου σε πάει το κύμα ( η καρδιά σου).
Στη θέση σου δεν πα να είχε μούτρα ο άλλος, εγώ θα το απολάμβανα, τόσα λεφτά έδωσες. Καλοκαίρι πήγατε;Καλησπερα, διαβασα τις εμπειριες και τις επιθυμιες σας αλλα σας εχω χειροτερη φαση απο το να πηγαινει ο ενας φιλος αριστερα και ο αλλος δεξια. Μαζευεις το ποσο που χρειαζεσε (διολου ευκαταφρονητο) για ταξιδι ονειρο στη Σκανδιναβια 12 ημερων με τη σχεση σου που γραφει ενα μιση χρονο ιστορια και παρολιγο να γραψει και αρθρο στο αστυνομικο δελτιο καπου στα Φιορδ. Μια μικρη διαφωνια, ενας ταιραστιος εγωισμος και μουτρα, γκρινια και μαυριλα για τις μισες μερες τουλαχιστον....και φανταστητε οτι πετυχαμε τα φιορδ ηλιολουστα. Σκεφτηκα να την κοπανησω καπου μεταξυ Νορβηγιας και Σουηδιας αλλα να πληρωσω και απο πανω? Τελος παντων, η Σκανδιναβια μου βγηκε ξινη και με την πρωτη ευκαιρια θελω να την επαναλαβω εννοειται με φιλικη παρεα αυτη τη φορα....
Πάει κι αυτό πια...Κούβα ή Ταυλάνδη δεν πας με γυναίκα.