• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Παρέα για Ταξίδια...

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
παιδια σας συμπαθησα ηδη!:minion bananas:
επιτελους πλακατζηδες μας εφαγε η σοβαροτητα!:gru2:
κ το λεγα εγω ας το παρω το return ticket για ΑΘΗΝΑ της ryanair με 4 ευρω ολο και θα μου χρειαστει να παω για ενα καφε στην πολη που σπουδασα αλλα τσιγκουνευτηκα!:haha::haha:
νεο αρνητικο:καβουρια στις τσεπες πολυ hostel και σκηνη θα ζηταει αυτή!

Jimmy78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία ή Αλάσκα
Πλακατζήδες;;;; ένα θα σου πούμε...σε κάθε ξενοδοχείο που πάμε στάνταρ θα μας κάνουν μία τουλάχιστον παρατήρηση!!!! :) :) :)

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
πειραχτηρια και "παλιοπαιδα" τι αλλο να ζητησω!το 78 jimmy ειναι ετος γεννησης ή η ηλικα σου :p;αν ειναι το έτος ειμαστε κ κοντα ηλικιακα :clap:

Jimmy78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία ή Αλάσκα
πειραχτηρια και "παλιοπαιδα" τι αλλο να ζητησω!το 78 jimmy ειναι ετος γεννησης ή η ηλικα σου :p;αν ειναι το έτος ειμαστε κ κοντα ηλικιακα :clap:
Η ηλικία μου φυσικά!!! Μισό να φορτίσω την κουφομπαταρια μου και να φέρω τη φιάλη οξυγόνου και μετά συζητάμε ότι θέλετε...

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
@depy!!! @Marlen123 @World Nomad @Jimmy78 δηλώνω κι εγώ fun σας! Πολύ σας χαίρομαι που δέσατε σαν παρεάκι και άνετα θα περνούσα κι εγώ τη μύηση για να μπω στην ομάδα σας! Σίγουρα εσείς γίνατε πλέον φίλοι κι εμάς τους νέους να μας συμπεριφερθείτε βάναυσα αλλά θα το υποστούμε:D Τώρα με την @nena μπορεί να μην ταιριάζουν τα γούστα μας, αλλά δεν πειράζει μωρέ αλλού θα τα βρούμε:p
Στα θετικά μου: νέος (περίπου), ωραίος (περίπου), ακούραστος στο περπάτημα (ντούρασελ), εγκυκλοπαίδια και Google maps μαζι (μυαλό), γέλιο (με μένα θα σας έκαναν στανταρ δυο παρατηρήσεις)! Ε τι άλλο θέλετε!

Πέρα από την πλάκα μπράβο σας και να κάνετε πολλά ακόμα όμορφα ταξίδια οι τέσσερις σας ή και με καινούρια άτομα:)

panius

Member
Προγραμματίζω Κίνα για το Πάσχα! Επειδή η παρέα μου δεν το βλέπω να ακολουθεί, το solo στον συγκεκριμένο προορισμό με αγχώνει (και έχω κάνει πολλά solo ταξίδια) και επειδή ταιριάζω ηλικιακά με τους αγαπητούς συνφορουμίτες παραπάνω (πιστεύω και στα γούστα), όσοι ψήνεστε, δηλώστε ενδιαφέρον μήπως και το πραγματοποιήσουμε! Προϋπόθεση 1: μέχρι 10-12 μέρες. Προϋπόθεση 2: Πεκίνο, Ξιαν, Χονγκ Κόνγκ οπωσδήποτε! Προϋπόθεση 3: μέχρι 700 ευρώ το εισιτήριο. Προϋπόθεση 4: Θα ταλαιπωρηθούμε λίγο παραπάνω αλλά θα γλυτώσουμε χρήματα; No problem!!! Τι λέτε; R u in? Ni hao και sayonara! :)

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Η ηλικία μου φυσικά!!! Μισό να φορτίσω την κουφομπαταρια μου και να φέρω τη φιάλη οξυγόνου και μετά συζητάμε ότι θέλετε...
:haha:
ελπιζω μονο να μην κοιμηθηκες με τη μασελιτσα και να την εβαλες στο ποτηρι στο κομοδινο!

@depy!!! @Marlen123 @World Nomad @Jimmy78 δηλώνω κι εγώ fun σας! Πολύ σας χαίρομαι που δέσατε σαν παρεάκι και άνετα θα περνούσα κι εγώ τη μύηση για να μπω στην ομάδα σας! Σίγουρα εσείς γίνατε πλέον φίλοι κι εμάς τους νέους να μας συμπεριφερθείτε βάναυσα αλλά θα το υποστούμε:D Τώρα με την @nena μπορεί να μην ταιριάζουν τα γούστα μας, αλλά δεν πειράζει μωρέ αλλού θα τα βρούμε:p
Στα θετικά μου: νέος (περίπου), ωραίος (περίπου), ακούραστος στο περπάτημα (ντούρασελ), εγκυκλοπαίδια και Google maps μαζι (μυαλό), γέλιο (με μένα θα σας έκαναν στανταρ δυο παρατηρήσεις)! Ε τι άλλο θέλετε!
Πέρα από την πλάκα μπράβο σας και να κάνετε πολλά ακόμα όμορφα ταξίδια οι τέσσερις σας ή και με καινούρια άτομα:)
α ελπιζω να μη ζητησουν να περασουμε απο πασαρελα γιατι μπορει στην Πολη να ειναι μεζεκλικ αλλα εδω ειμαι ενα ταπεινο στρουμπουλο χαμομηλακι!:bounce:
μα Γιαννη ειναι ιεροσυλια..μου βαζεις ονειρεμενο ταξιδι Ισλανδια με ΗΠΑ μαζι;:bash:
δε γινεται...το πρωτο ειναι ο πιο μαγικος προορισμος που εχω παει και θελω να ξαναπαω να δω το βορα και το σελας και το δευτερο ειναι τοσο ...κιτς :bleh: αλλα δε σε αδικω εκατομμυρια κοσμος εχει σαν ονειρο την Νεα Υορκη (βλεπεις ποσο κυρια ειμαι δε σε εβρισα ασε να σε ζουληξω λιγο! :hug:παραλληλα διαβασα τα σχολια μου στην ιστορια σου..με εκανες να πω μπραβο σε μια ιστορια που περιγραφει μερη που δεν με ενθουσιασαν..θαυμα..κανεις και το νερο κρασι;:icon_lol:
ποια φωτογραφικη εχεις;

Προγραμματίζω Κίνα για το Πάσχα! Επειδή η παρέα μου δεν το βλέπω να ακολουθεί, το solo στον συγκεκριμένο προορισμό με αγχώνει (και έχω κάνει πολλά solo ταξίδια) και επειδή ταιριάζω ηλικιακά με τους αγαπητούς συνφορουμίτες παραπάνω (πιστεύω και στα γούστα), όσοι ψήνεστε, δηλώστε ενδιαφέρον μήπως και το πραγματοποιήσουμε! Προϋπόθεση 1: μέχρι 10-12 μέρες. Προϋπόθεση 2: Πεκίνο, Ξιαν, Χονγκ Κόνγκ οπωσδήποτε! Προϋπόθεση 3: μέχρι 700 ευρώ το εισιτήριο. Προϋπόθεση 4: Θα ταλαιπωρηθούμε λίγο παραπάνω αλλά θα γλυτώσουμε χρήματα; No problem!!! Τι λέτε; R u in? Ni hao και sayonara! :)
αχ θα ηθελα τρελα!αλλα πρωτον κανονισα ηδη για Πασχα Ολλανδια και δευτερον για να παρω τοσες μερες αδεια πασχαλιατικα πρεπει να παω με τον διευθυντη :haha::haha:
αν το αφησεις για καλοκαιρι ηρθα κι ολας!
να παρεις μαζι τον jimmy παντως θα σου χρειαστει η φιαλη οξυγονου στο πεκινο!:D
αποτι θυμαμαι εισαι δασκαλος οποτε οσοι ειναι καθηγητες να σηκωσουν το χερι!εγω ειμαι μια κοινη δημοσιος υπαλληλος :shock: οταν αποφασισα να δωσω ασεπ για καθηγητιλικι εγινε σεισμος λιμος καταποντισμος στη χωρα :D

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Το συζηταμε......

MELAS86-CY

Member
Κινα ακουω και μου τρεχουν τα σαλια. Βεβαια εχω ξαναπαει Κινα(Πεκινο,Ξιαν,Χονγκ Κονγκ) αλλα λογαριαζω και γω να παω Κινα το Πασχα με την μονη διαφορα να επισκεφτω Θιβετ στο ενδιαμεσω.
Depy νομιζω εφτασε η ωρα η παρεα για ταξιδια να βγει και εκτος Ευρωπης. τι λες?χαχαχα

Marlen123

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία

Ευχαριστουμε ολους τους νεους φαν μας!!!Θα σας περασουμε απο ιερα εξεταση εννοειται χαχαχαχαχα

World Nomad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα Μπόρα
Μισό, να οργανωθούμε ρε παιδιά! Τις αιτήσεις για ένταξη στη παρέα θα τις καταθέτετε on-line στο site: www.oloi_oi_treloi_edo.com Θα ανακοινωθεί ημερομηνία για τις δοκιμασίες και μετά ακολουθεί συνέντευξη. :p

Ο Jimmy78 είναι όντως 78, αντιμετωπίζουμε συνέχεια πρόβλημα με τη χειραποσκευή του στη Ryanair, με όλα αυτά που κουβαλάει κάθε φορά (μπουκάλες οξυγόνου, χάπια, το πι, κτλ):haha:

Marlen123

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Συμφωνω με τον world nomad χαχαχαχα. Οποιος δε περασει ολη την εκπαιδευση (τυπου ειδικες δυναμεις) θα του ανακοινωθει και ο προορισμος και μονο τοτε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κινα ακουω και μου τρεχουν τα σαλια. Βεβαια εχω ξαναπαει Κινα(Πεκινο,Ξιαν,Χονγκ Κονγκ) αλλα λογαριαζω και γω να παω Κινα το Πασχα με την μονη διαφορα να επισκεφτω Θιβετ στο ενδιαμεσω.
Depy νομιζω εφτασε η ωρα η παρεα για ταξιδια να βγει και εκτος Ευρωπης. τι λες?χαχαχα
Γεια σου melas-cy!!!Δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα, αλλα πολυ πολυ κοντα. Εννοειται οτι οι συμβουλες σου ειναι πολυτιμες!

Μισό, να οργανωθούμε ρε παιδιά! Τις αιτήσεις για ένταξη στη παρέα θα τις καταθέτετε on-line στο site: www.oloi_oi_treloi_edo.com Θα ανακοινωθεί ημερομηνία για τις δοκιμασίες και μετά ακολουθεί συνέντευξη. :p

Ο Jimmy78 είναι όντως 78, αντιμετωπίζουμε συνέχεια πρόβλημα με τη χειραποσκευή του στη Ryanair, με όλα αυτά που κουβαλάει κάθε φορά (μπουκάλες οξυγόνου, χάπια, το πι, κτλ):haha:
Το τριποδο του'λειπε, ας αρκεστει στο...πι προς το παρον χαχαχαχαχα

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος