melenia_123
New Member
Από Λέσβο...
Γειά σου.Σε περίπτωση ταξιδιών ειμαι μέσα.Μπορούμε να μένουμε και σε youth hostel που ειναι πολύ οικονομικά.Επικοινωνείτε για κάθε εκδρομή.Παιδιά καλησπέρα! Όπως όλοι εσείς εδώ, λατρεύω τα ταξίδια. Όμως δυστυχώς δεν βρίσκω πολλά άτομα που να διατίθενται να... χρεώσουν την πιστωτική κάρτα τους για ταξίδι, όπως εγώ.
Σκέφτηκα λοιοπόν να μαζευτούμε κάποια άτομα με παρόμοιο πρόβλημα, να γνωριστούμε, και που ξέρετε, ίσως διοργανώσουμε και κανένα ταξίδι. Τι τε;;;
καιΚαλημερα αν ψαχνει κανεις παρεα για κανενα ταξιδι τον Αυγουστο να κανονισουμε καμια συναντηση.
Περιμένουμε.Εχω προτείνει Σύνταγμα συνάντηση.Πειτε μέρα και ώρα.Μέσα στον Ιουλιο 21014θα γίνει ενημέρωση για τη συνάντηση κάνα μήνα πριν, να βρούμε και φθηνά εισιτήρια και να φτιάξει ο καθένας το πρόγραμμά του αναλόγως.
να γίνει συνάντηση ιουλιο και να αποφασίσουμε για Αυγουστο.Για Αυγουστο ψαχνεται κανεις ?
Ώπα!!! Ας το κανονίσουμε Λέσβο λοιπόν!!! Εγώ κάθε σ/κ έκει είμαι!!!Από Λέσβο...
σωστά.κι εγώ μέσαΚαλό καλοκαίρι σε όλη την παρέα! αν μπορείτε για την επόμενη συνάντηση να ενημερώσετε λιγο νωρίτερα για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε όσοι βρισκόμαστε μακριά. Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί?
πως θα κανονιστεί?Πω π ω πανικός! Στην επόμενη συνάντηση να κλείσουμε ολόκληρη τη καφετέρια prive, αποκλειστικά για "travelstories meeting"
Υπομονή παιδιά και όλα θα γίνουν!! Θα υπάρξει ενημέρωση μόλις κανονιστεί κάτι.
και εμέναααα!!!!!Οταν κανονισουμε καινουρια συναντηση θα σου πουμε και θα σε περιμενουμε
κιεγώΚαι εγώ μέσα για την επόμενη συνάντηση