μονη σου να πας η με παρεα.. εγω πηγα μονος για πρωτη φορα μακρινο ταξιδι στην νεα υορκη, δεν ειχα κανενα προβλημα.Καλώς σας βρήκα!
Ζω στην Αθήνα και έχω το κλασσικό θέμα εύρεσης ταξιδιωτικής παρέας. Είμαι διαθέσιμη σε προτάσεις για ταξίδια ( οργανωμένα μέσω ταξιδιωτικού γραφείου ή μη ) , κυρίως σε χώρες της Ευρώπης
Πλάκα με κάνεις;Ταυλάνδη πας μόνος!!!Νόμος!!!.μετα απο πολλες αναβολες για ταξιδι στην ταυλανδη λογω ελλειψης παρεας το πηρα αποφαση και πηγα μονος.
Τόσο σύντομα;;; απροετοίμαστους μας πιάνεις! Του στυλ πάμε 3ήμερο στη τζιά;;;; Και για να θες να πας εκεί θα πρέπει να έχεις γνωστό ή συγγενή γιατί πια αυτή η πανέμορφη χώρα έχει γίνει άκρως απαγορευμένη....παρόλα αυτά για τη νέα χρονιά το συζητάμε μετά χαράς!Καλημέρα, ενδιαφερεται καποιο ατομο για ταξιδι στην Βενεζουέλα μεσα στον Αύγουστο;
Καλημέρα.. Αν μας γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έχεις στο μυαλό σου και αν έχεις κάνει κάποια οργάνωση μέχρι τώρα, θα βοηθούσεΚαλημέρα, ενδιαφερεται καποιο ατομο για ταξιδι στην Βενεζουέλα μεσα στον Αύγουστο;
Εγω ενδιαφέρομαι ξεκάθαρα αλλά το εισιτήριο και μόνο πρέπει να κλειστεί μήνες πριν γιατί σε 2 μήνες το εισιτήριο για Καράκας θα είναι ΦΩΤΙΑ !!!Καλησπέρα , καταρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφερον αλίμονο ομως αν χρειαζομαστε 2 μηνες νωρίτερα προετοιμασιες για .. 3ημερο στην Τζια .
Ωστόσο να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω κανονισει/κλεισει κατι για τον προφανή λόγω της επικινδυνοτητας της χώρας ειναι λίγο ρισκο να κλεισω κατι και να παω μονος μου. Όπως καταλαβαίνετε οι περισσότεροι δεν θελουν να ακολουθησουν γιατί σε ένα βαθμο φοβουνται (και οχι άδικα). Συγγενείς δεν εχω σε αυτην την χωρα.