Οσοι φορανε Geox ειδικα για ταξιδια λενε οτι δεν θα ξαναφορεσεις αλλο παπουτσι... Ελπιζω να σε καλυπτειΓια τα Geox γνώμη κανείς? Αναφέρομαι στα αδιάβροχα μποτάκια τους.
Ο άντρας μου έχει Teva, μια χαρά είναι έως τώρα...Τη μάρκα Teva την έχουμε αναφέρει; Έχει πάρει κανείς;
Aγόρασα τον αύγουστο ορειβατικά σανδάλια και είναι πάρα πολύ άνετα και ανθεκτικά,πρόσεξε ομως οχι όλα τα μοντέλα!Πρέπει να βάλεις λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για καλή σόλα!Τη μάρκα Teva την έχουμε αναφέρει; Έχει πάρει κανείς;
Θα σου έλεγα να μην πάρεις τις αρβύλες γιατί είναι βαριές και δεν τις έχεις βάλει για περπάτημα, μήπως θα σου κάνουνε πληγές?Επειδή ο καιρός για τις Βούδα+Πέστη(και Ρώμη) πλησιάζει και πρέπει να φτιάξω τη handbag μου,έχω τα εξής διαθέσιμα παπούτσια
- Αdidas τύπου street shoe
- Αdidas ορειβατικά
- Puma αθλητικά
- αρβύλες
- μπότες τύπου Ugg(που δεν είναι Ugg)
- μποτάκια Camper αυτά
,που δεν μου είναι καθόλου άνετα στο περπάτημα
η φίλη μου λέει να πάρω γαλότσες γιατί βρέχει αλλά δεν έχω και δε ξέρω αν θα με βολέψουν και σκέφτομαι μην τις πάρω τζάμπα
να πάρω 2 ζευγάρια παπούτσια δε μπαίζει,αφού δεν έχω χώρο στην τσάντα
θέλω κάτι κομψό,που να μη βρέχεται και να είναι και ξεκούραστο για το πόδι μου,αφού έχω σκοπό να περπατήσω αρκετά,α και να μην έχω θέμα με το κρύο
γενικά κλείνω προς τις αρβύλες με την εξής λογική
ο ενδοιασμός μου είναι στο αν είναι όντως άνετα για περπάτημα καθώς δεν τις έχω φορέσει ποτέ και να κάνω υπερβολικά μεγάλες αποστάσεις
- αδιάβροχα:4,6
- ζεστά:4,5,6
- για περπάτημα:1,2,3,4(?)
- εμφανίσημα:1,4,5,6
καμιά ιδέα;
Για ρίξε καμμιά ματιά και στα Admiral. Έχουν αδιάβροχες μπότες, ελαφριές και πολύ φθηνές. Δοκιμασμένες για μια βδομάδα σε βροχερό Λονδίνο (μόλις αγορασμένες), αποδείχθηκαν άψογες (no pains, no leaks).καμιά ιδέα;