olia-spiros
Member
Να μην ξεχάσω όλο το πακέτο μας βγήκε 1250 το άτομο!
Προφανως στο Krabi θα πηγατε. Ειναι πραγματι εκπληκτικη η συγκεκριμενη επαρχια, αλλα για καλοκαιρι δεν πολυενδεικνυται, λογο καιρου. Επισης και οι θαλασσες θα ειναι πιο αγριες και ο βυθος θολος. Ο κολπος της Ταιλανδης ειναι η πιο ασφαλης περιοχη εκεινη την εποχη.Κοίταξε και εμείς στην αρχή Μαλδίβες ή σευχέλλες λέγαμε,αλλά όσο το έψαχνα μου φάνηκε ποιο ενδιαφέρον η ταυλάνδη!εμεις πήγαμε 7μερες ao nang σαν βάση,και απο εκεί κάναμε διάφορα tour σε νησάκια!εκτος όμως απο παραλίες έχει και πάρα πολλά να κάνεις,βόλτες με ελέφαντες,απίστευτα τοπία με φυσικές πισίνες,λουτρά,και φυσικά απίστευτο μασάζ,δεν υπάρχει!το ξενοδοχείο που μείναμε λεγόταν centara anda dhevi hotel ao nang!πήγαμε και ένα 4μερο bangkok που επίσης εχει πάρα πολλα να δεις και να κανείς!οτι άλλο θες εδώ είμαστε!
Κι εγώ, έχω μείνει άφωνος...το δράμα δεν είναι ότι τα γράφετε, το δράμα είναι ότι τα πιστεύετε...έχω πάει Δουβλίνο,Λονδίνο,Παρίσι,Βιέννη κ Βουδαπέστη να σας πω την αλήθεια σαν την ταυλάνδη δεν έχει!δεν έχω λόγια να πω!