• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Και τι μας νοιαζει; Ολη μερα στο ξενοδοχειο σκοπευω να ειμαι. Και απο ταβερνα σε ταβερνα!
Δεν παει να χιονιζει και να βρεχει.... το αγριολουλουδο (τρομαρα μας!) αντεχει!

Δεν έχει επιληφθεί του καιρού ακόμη ο Αφέντης; Μα τι κάνει τόσες μέρες; Κι αυτόν τον έχωσες στο πλύσιμο; :bleh:

Last edited by a moderator:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
καλησπέρα σας!
λόγω δουλειάς μόλις κανονίστηκε ότι μπορούμε και εμείς να παρευρεθούμε..θα πάρω τώρα να δω αν υπάρχει δωμάτιο..αλλα για να μην ψάχνω 40 σελίδες κάποιος που ξέρει μπορεί να μου πει αν υπάρχουν θέσεις για το τραπέζι που και ποσο πληρώνουμε?

ευχαριστώ!!
Η τελική τιμή εδώ : 419 (permalink
Για τις θέσεις δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα, αλλά ρώτησε κάνοντας την κράτηση...
Καλώς να ορίσετε :)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Οποιος ξεμεινει και τη κυριακη βραδυ πανω του εχω προταση για χορο, εχουμε στο Βολο βραδια αργεντινικου τανγκο....! Στο φαι σας πολυ θα ηθελα να ερθω αλλα καταφτανω ξημερωματα....

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εμείς θα φτάσουμε Παρασκευή βράδυ (zmaria, klaire & ένα φιλικό μας ζευγάρι) και μένουμε στο Δεσποτικό. Θα κάνουμε καμιά μάζωξη εμείς οι επί της Παρασκευής? Κι όσο αφορά το Σάββατο πρέπει να το δηλώσουμε κάπου από τώρα για το φαγητό? Να το κανονίσω αν είναι!!! Μια μερούλα έμεινε:p χιχι

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κι όσο αφορά το Σάββατο πρέπει να το δηλώσουμε κάπου από τώρα για το φαγητό?
Ακομα δεν το δηλωσατε; Φατε καλα την Παρασκευη γιατι σας βλεπω νηστικους το Σαββατο...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ακομα δεν το δηλωσατε; Φατε καλα την Παρασκευη γιατι σας βλεπω νηστικους το Σαββατο...

εεε.... ναι εε? Δηλαδή να πάρω στο άλλο ξενοδοχείο να κάνω κράτηση??

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
χαχαχα, ρε tripakia παρ' ολίγο να τη μπερδέψεις τη κοπέλα. zmaria αν έχεις ήδη κάνει την κράτηση στο Ξενία και το ξέρει και ο toumpiotis, σε έχει συμπεριελάβει και στο βραδυνό λουκούλειο δείπνο του Σαββάτου.
Επικοινώνησε μαζί του για τα περαιτέρω.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
χαχαχα, ρε tripakia παρ' ολίγο να τη μπερδέψεις τη κοπέλα. zmaria αν έχεις ήδη κάνει την κράτηση στο Ξενία και το ξέρει και ο toumpiotis, σε έχει συμπεριελάβει και στο βραδυνό λουκούλειο δείπνο του Σαββάτου.
Επικοινώνησε μαζί του για τα περαιτέρω.
ναι την ήδη μπερδεμένη!:bleh:

any way πήρα στο Ξενία και μου είπαν ότι είναι όλα κανονισμένα κι έχω ενημερώσει και τον Βαγγέλη οπότε μάλλον τελικά δεν θα μείνω νηστικιά!!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Για το βράδυ του Σαββάτου το LA VERANDA έχει δυνατότητα για 100 άτομα περίπου.Εμείς είμαστε γύρω στα 80(με τα παιδιά μαζί )συνεπώς δεν υπάρχει πρόβλημα .

Boxeraki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
η κράτηση έγινε..προκαταβολή δεν ήθελαν για τίποτα..είπαν ότι μόλις φτάσουμε πληρώνουμε εκεί..
καλώς να ορίσουμε λοιπόν:)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος