• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Από την επόμενη συνάντηση θα έχουμε event σε ημερολόγιο που θα προσθέτουν τα μέλη τις συμμετοχές τους για να ξέρουν ποιοι θα έιναι παρόντες.

Εγώ δυστυχώς τελικά είμαι άουτ λόγω ανωτέρας βίας δε θα τα καταφέρω, ελπίζω να περάσετε τέλεια και περιμένω τραβελστορυ :haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγώ δυστυχώς τελικά είμαι άουτ λόγω ανωτέρας βίας δε θα τα καταφέρω, ελπίζω να περάσετε τέλεια και περιμένω τραβελστορυ :haha:
Οχι ρε γ...το και υπολογιζα σε ΄σενα.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ξέρω 7 από τη συγκεκριμένη λίστα που δεν θα είναι και έναν που θα είναι αλλά δεν είναι στη λίστα.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Τς τς σαν λίστα του Σίντλερ μου ακούγεται. Τόση μυστικοπάθεια πια.
Τέλος πάντων κατά τα φαινόμενα υπάρχουν άτομα που θα είναι ιγκόγκνιτο αλλά κι άλλα που ήδη προγραμματίζουν να γίνουν δημόσια σούργελα (ο νοών νοείτο).
Μου τό'λεγε η μάνα μου...αλλά ποιός την ακούει...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Η τελευταία λίστα είναι αυτή:
http://www.travelstories.gr/social-...4%E1%F2-2011-travelstories-18.html#post222956

Αλλά ξέρω με σιγουριά ότι από αυτή τη λίστα και κάποιοι προστέθηκαν και κάποιοι αφαιρέθηκαν.... Οπότε ΑΝ κάποιος έχει καλύτερη εικόνα από μένα ΚΑΙ δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει, τότε μπορεί να δεις νεότερη λίστα...
Ευχαριστω ταβερ.Ολος ο καλος ο καοσμος!
και μαλιστα εντυπωση μου κανει που ειδα ονοματα που δεν πολυμπαινουν στο φορουμ τελευταιως.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Hydronetta aυτό με τη μάνα, μου φερε στο μυαλό ενα καταπληκτικό τραγούδι:

Last edited by a moderator:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Δεν έχει και κουμπί για ευχαριστώ Βαγγέλη μου

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Καταρχήν να ζητήσω μια συγνώμη που τις τελευταίες μέρες απείχα απο το θέμα ,αλλα λόγοι έξω απο την εκδήλωση και απο το φόρουμ συνέπραξαν σε αυτό.Να ευχαριστήσω τα παιδιά που επικοινωνήσαμε και χειρίστηκαν το θέμα (baba και Ermina ένα μεγάλο ευχαριστώ) και θα βρεθούμε το βράδυ του Σαββάτου (δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω απο Παρασκευή).
Ότι αφορά την λίστα σε σχέση με αυτήν που αναρτήθηκε υπάρχουν διαφοροποιήσεις (κάποιοι δεν θα έρθουν και έχουν προστεθεί κάποιοι άλλοι) αλλα ορισμένοι φαίνεται πως έρχοντε ινκόγνιτο και δεν θέλουν να αναφερθουν τα ονόματα τους.Το σύνολο αφορά 72 άτομα χωρίς να υπολογίζοντε τα παιδιά.
Οπλιστείτε με διάθεση και βουρ για την Πορταριά!!!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και τι μας νοιαζει; Ολη μερα στο ξενοδοχειο σκοπευω να ειμαι. Και απο ταβερνα σε ταβερνα!
Δεν παει να χιονιζει και να βρεχει.... το αγριολουλουδο (τρομαρα μας!) αντεχει!

Boxeraki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
καλησπέρα σας!
λόγω δουλειάς μόλις κανονίστηκε ότι μπορούμε και εμείς να παρευρεθούμε..θα πάρω τώρα να δω αν υπάρχει δωμάτιο..αλλα για να μην ψάχνω 40 σελίδες κάποιος που ξέρει μπορεί να μου πει αν υπάρχουν θέσεις για το τραπέζι που και ποσο πληρώνουμε?

ευχαριστώ!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος