• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πανάκριβη η Ελλάδα για διακοπές

micmic

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Και φυσικά δεν θα πιστέψει κάνεις ότι περνάμε κρίση όταν όλα τα ξενοδοχεία είναι σχεδόν γεμάτα.
Και γιατί να το πιστέψει; Ισχύει κι εδώ αυτό που μπορεί να πει κανείς και για τις πολυσυζητημένες τιμές του καφέ: Όταν όλα τα ξενοδοχεία και οι καφετέριες είναι γεμάτα, τότε προφανώς δεν υπάρχει κρίση ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ και για ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. Όταν μπορείς να πουλήσεις ακριβά, θα το κάνεις. Κι εγώ αν ήμουν ξενοδόχος και τα δωμάτιά μου είχαν τρελή ζήτηση, θα τα ανέβαζα μέχρι εκεί που θα με έπαιρνε.

Πάντως κι εγώ δεν πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές η Ελλάδα είναι ακριβή όσον αφορά τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια. Υπάρχουν ορισμένοι προορισμοί που είναι ακριβοί κυρίως τον Αύγουστο (βασικά Κυκλάδες), αλλά σε γενικές γραμμές οι τιμές είναι καλές. Το δράμα είναι στις περισσότερες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες...

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
...μήπως άκουσε κανείς τι έπαθαν κάτι Χαρλεάδες που αποβιβάστηκαν στη περιοχή της Πάτρας, όταν έκαναν κάτι σαν Ευρωπαϊκή ή Διεθνή συνάντηση εκεί???? Κάτι λέγανε στα δελτία για ...γύπες που τους περίμεναν...κλπ.
Αμετανόητοι.....
Αλλά ...αν δεν "κλείσει" το "μαγαζί" (βλ. η χώρα) δεν έχει ελπίδα να ανοίξει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom