go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο-Νησι Μακταν
- Νησι Μακταν
- Κεφάλαιο 4ο- Jeepneys
- Κεφάλαιο 5ο-Πτηση για Μπορακαι
- Κεφάλαιο 6ο
- Κεφάλαιο 7ο-Welcome to Boracay
- Κεφάλαιο 8ο-Μπορακάι,Blue Mango
- Μπορακάι
- Μπορακάι
- Πάμε Λευκή παραλία
- Κεφάλαιο 12ο-Boracay snorkel trip
- Αντίο Μπορακάι
- Κεφάλαιο 14ο-Προς το νησι Νεγκρος
- Νησί Νέγκρος
- Κεφάλαιο 16ο-Νησί Μπαντάυαν
- Tanon strait
- Νέγκρος
- Νέγκρος Οριεντάλ]
- Κεφάλαιο 20ο
- Valencia και καταράχτες Casaroro
- Zamboanguita - Αγορά Malatapay
- Σεμπού - Moalboal
- Άφιξη στο νησί Μποχόλ
- Οι σοκολατένιοι λόφοι του Μποχόλ
- Τάρσιερ-Χαριτωμενα και εκπληκτα!
- Man made forest - Hanging bridge
- Ποταμός Λομπόκ-Πλωτά εστιατόρια
- Νησί Panglao
- Παραλία Αλόνα - Επίλογος]
Τι ώρα είναι? Αυτή που είναι πάντα..ώρα για αιώρα!
Κοιτάζω από το παράθυρο και σκέφτομαι οτι κάποιοs μου κάνει πλάκα.Δε μπορεί αυτό που βλέπω να ειναι αληθινο!
Ανοιγω την πορτα και με πολιορκει ο ζεστοs αεραs.Δυο μολιs βηματα και να'μαι στην παραλια. Αν ειχα ναυαγησει σε αυτο το νησι , θα εγραφα με μεγαλα γραμματα στην αμμο:Μην τολμησειs να με σωσειs!
Πριν αραξω στην αιωρα , κανω τιs απαραιτητεs κινησειs..
Joey φιλε μου , βαλε το cd του...πωs τον ειπαμε τον Φιλιππινεζο τραγουδιστη που ακουγαμε χθεs?
Blakdyak!
Ναι, ναι, αυτον!Και μπορω να εχω ενα μπανανα-ανανα σεικ?
Κοβει μια μπανανα απο το τσαμπι που ειναι ξαπλωμενο πανω στο ξυλινο μπαρακι, παιρνει εναν ανανα και τα αλεθει μαζι με θρυματισμενο παγο.
Η πρωτη γουλια με στελνει στον ουρανο.
Η μουσικη ξεκιναει ομορφη ρυθμικη χαρουμενη και ταιριαζει τοσο πολυ με το σκηνικο!
Η θάλασσα τραβιέται απο την παλίρροια αρκετά μέτρα προs τα μέσα.
Δυο τουρίστεs πίσω μου αναρωτιούνται μήπωs έρχεται τσουνάμι και μου ακούγεται σαν το καλύτερο αστείο του κόσμου. Μόλιs ήρθαν στο νησί σκέφτομαι. Εγώ μετράω κιόλαs τη δεύτερη μερα εδώ , και με τη σιγουριά του παλιού , κουνιέμαι ρυθμικά στην αιώρα μου με το χυμό στο χέρι. Ξέρω οτι το τσουνάμι θα έρθει και σήμερα οπωs και χθεs , μόνο που έρχεται από τον ουρανό. Ενα ουράνιο πολύχρωμο τσουνάμι που παρασύρει τουs ανύποπτουs επισκέπτεs του νησιού στα χρώματα του και που κάθε μέρα είναι μοναδικό...ποτέ το ιδιο.
Κοιτάζω από το παράθυρο και σκέφτομαι οτι κάποιοs μου κάνει πλάκα.Δε μπορεί αυτό που βλέπω να ειναι αληθινο!
Ανοιγω την πορτα και με πολιορκει ο ζεστοs αεραs.Δυο μολιs βηματα και να'μαι στην παραλια. Αν ειχα ναυαγησει σε αυτο το νησι , θα εγραφα με μεγαλα γραμματα στην αμμο:Μην τολμησειs να με σωσειs!
Πριν αραξω στην αιωρα , κανω τιs απαραιτητεs κινησειs..
Joey φιλε μου , βαλε το cd του...πωs τον ειπαμε τον Φιλιππινεζο τραγουδιστη που ακουγαμε χθεs?
Blakdyak!
Ναι, ναι, αυτον!Και μπορω να εχω ενα μπανανα-ανανα σεικ?
Κοβει μια μπανανα απο το τσαμπι που ειναι ξαπλωμενο πανω στο ξυλινο μπαρακι, παιρνει εναν ανανα και τα αλεθει μαζι με θρυματισμενο παγο.
Η πρωτη γουλια με στελνει στον ουρανο.
Η μουσικη ξεκιναει ομορφη ρυθμικη χαρουμενη και ταιριαζει τοσο πολυ με το σκηνικο!
Η θάλασσα τραβιέται απο την παλίρροια αρκετά μέτρα προs τα μέσα.
Δυο τουρίστεs πίσω μου αναρωτιούνται μήπωs έρχεται τσουνάμι και μου ακούγεται σαν το καλύτερο αστείο του κόσμου. Μόλιs ήρθαν στο νησί σκέφτομαι. Εγώ μετράω κιόλαs τη δεύτερη μερα εδώ , και με τη σιγουριά του παλιού , κουνιέμαι ρυθμικά στην αιώρα μου με το χυμό στο χέρι. Ξέρω οτι το τσουνάμι θα έρθει και σήμερα οπωs και χθεs , μόνο που έρχεται από τον ουρανό. Ενα ουράνιο πολύχρωμο τσουνάμι που παρασύρει τουs ανύποπτουs επισκέπτεs του νησιού στα χρώματα του και που κάθε μέρα είναι μοναδικό...ποτέ το ιδιο.
Last edited: