trapper
Member
Πολύ σωστό.Υπάρχουν ευτυχώς και σωστοί, λίγο ψάξιμο χρειάζεται ...
Πολύ σωστό.Υπάρχουν ευτυχώς και σωστοί, λίγο ψάξιμο χρειάζεται ...
Εδω ειναι που εμπλεκεται το travelstories καθως ο καθενας απο εμας μπορει να γραφει και για ξενοδοχεια εντος Ελλαδος που αξιζει να μεινουμε χωρις δυσαρεστες εκπληξεις, καθως εαν καποιος απο εμας εχει μεινει καπου και ειναι ευχαριστημενος καλο ειναι να το προτεινει.Υπάρχουν ευτυχώς και σωστοί, λίγο ψάξιμο χρειάζεται και θα τους βρούμε...
Όταν η οικονομική κρίση τους βρει καλοκαιράκι να σκοτώνουν μύγες τότε θα τα ξαναπούμε.Νομίζω πως εάν δεν αλλάξουν νοοτροπία θα βρεθούν αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις. Για την ώρα δεν υπάρχουν κρατήσεις σε αρκετά καλοκαιρινά μέρη. Ο κόσμος περιμένει και πιθανότατα τέλευταία στιγμη θα κινηθεί. Οι κύριοι πονηροί ξενοδόχοι να δείτε που θα περιμένουν κι αυτοί με τη σειρά τους και όταν έρθει η στιγμή των κρατήσεων όχι μόνο δεν θα δίνουν μειωμένες τιμές αλλά ίσως και να τις έχουν αυξήσει. Αν είχα κάποιο ξενοδοχείο ή κάποια ενοικιαζόμενα αυτό που θα έκανα είναι να έδινα σκοτωμένες τιμές και θα αποσκοπούσα σε πολλές κρατήσεις. Τι λέτε?...170-200 Ευρώ; Έλεος..και μετά σου κλαίγονται για την οικονομική κρίση!
200 χωρίς πρωινό κάπως αξιοπρεπές? το έψαξες καλά?Καλημέρα σας.
Πράγματι οι τιμές στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει. Ψάχνουμε για το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς ένα τρίκλινο για 2 διανυκτερεύσεις και σε 4-5 που έχω επικοινωνήσει και που φαίνονται κάπως αξιοπρεπή ζητάνε 170-200 ευρώ τη βραδιά χωρίς πρωινό.
Θα μου πείτε γιατί Πρωτομαγιά και γιατί Σαντορίνη. Λόγω εργασίας του συζύγου δεν μπορούμε να κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές οικογενειακώς και είπαμε να πάρομε ένα δείγμα τώρα και καθώς Κρήτη-Σαντορίνη βολεύει το καράβι αποφασίσαμε για Σαντορίνη.
Μήπως κάποιος έχει τίποτα υπόψη για διαμονή αξιοπρεπή χωρίς να χρειασθεί να πάρομε διακοποδάνειο για ένα τριήμερο;
200 χωρίς πρωινό κάπως αξιοπρεπές? το έψαξες καλά?
εγώ αξιοπρεπέστατα τρίκλινα με πρωινο 110-130ευρώ βρήκα 4-5 4* προς τη μεριά του γκρεμού εσύ τι ακριβώς ψάχνεις?
Με έχει εντυπωσιάσει οτι κάθε χρόνο στα γκάλοπ του tripadvisor.com, ένα από τα μεγαλύτερα sites για ταξίδια, με 20.000.000 μέλη, πρώτο ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! και φυσικά στην Ευρώπη έρχεται το Αναστάσης Απαρτμεντς στο Μεροβίγλι αφήνοντας πίσω ξενοδοχεία σε εξωτικά μέρη, πλούσια όμορφα κλπ. Για δες το site του, τιμές, αλλά και σχόλια πελατών του ίσως να αξίζει να πας εκεί. Αν ξαναπήγαινα στην Σαντορίνη θα το επισκεπτόμουν μόνο και μόνο για να δω από κοντά πιο είναι τέλος πάντων αυτό το ξενοδοχείο που βάζει κάτω όλα τα άλλα στον κόσμο!!Ψάχνω ένα τρίκλινο που να μη μπαίνεις με το πλάι, να είναι στην καλντέρα (Φηρά,Φηροστεφάνι,Ημεροβίγλι,Οια) και να είναι καθαρό. Δεν μ' ενδιαφέρουν πολυτέλειες, πισίνες , jacuzzi κλπ. Ισως επειδή είναι τριήμερο πρωτομαγιάς βαράνε στ' αυτιά. Η τιμή που αναφέρω είναι για 3* στα Φηρά και από το tripadvisor οι κριτικές είναι από πολύ καλές έως πολύ χάλια. Αν μπορείς να βοηθήσεις θα το εκτιμούσα.
Πραγματικά μου φαίνεται τρομερά περίεργο να μην βρίσκετε φθηνό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη σε μια περίοδο που δεν έχει πάρα πολύ κόσμο. Απαιτείται καλύτερο ψάξιμο.Ψάχνω ένα τρίκλινο που να μη μπαίνεις με το πλάι, να είναι στην καλντέρα (Φηρά,Φηροστεφάνι,Ημεροβίγλι,Οια) και να είναι καθαρό. Δεν μ' ενδιαφέρουν πολυτέλειες, πισίνες , jacuzzi κλπ. Ισως επειδή είναι τριήμερο πρωτομαγιάς βαράνε στ' αυτιά. Η τιμή που αναφέρω είναι για 3* στα Φηρά και από το tripadvisor οι κριτικές είναι από πολύ καλές έως πολύ χάλια. Αν μπορείς να βοηθήσεις θα το εκτιμούσα.