pigi_dikaiou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ......
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγιο Ορος
Borealis αρχιζουμε να φλερταρουμε εντονα με την ιδεα της επισκεψης...
Σου αρεσουν οι εκπληξεις?
Καλό... ο Δήμος θα δώσει τα ρέστα στην επόμενη συνάντηση...Έχω την εντύπωση ότι ο Borealis είναι ο Δήμαρχος Κοζάνης και μας το κρύβει....
Σας περιμένουμε με πολύ χαρά!!!Borealis αρχιζουμε να φλερταρουμε εντονα με την ιδεα της επισκεψης...
και εμένα μου αρέσουν!Borealis αρχιζουμε να φλερταρουμε εντονα με την ιδεα της επισκεψης...
Νομίζω είσαι οι δύο Αρναούτογλου σε συσκευασία ενός: ο ένας για τον καιρό και ο άλλος με τις δημόσιες σχέσεις παντού!It' s raining (sorry, snowing) again!!!
Μη πτοείσθε, όσο πιο πολύ χιονισει ΤΩΡΑ, τόσο πιο καθαρά θα είναι την ΚΥΡΙΑΚΗ. Όπως και να έχει τις επόμενες μέρες θα είμαι ο Αρναούτογλου της Κοζάνης και θα σας ενημερώνω!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ένα χιόνι δεν είναι αρκετό να μας κρατήσει χώρια (πολλά τούρκικα βλέπω τελευταία).
έβετ............Νομίζω είσαι οι δύο Αρναούτογλου σε συσκευασία ενός: ο ένας για τον καιρό και ο άλλος με τις δημόσιες σχέσεις παντού!
Όσο για τα τούρκικα, είναι τόσο προφανές ότι κάνεις πλάκα. Αφού ο "Πειρασμός" έχει τελειώσει, δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής να δεις
Borealis,oυτε σεισμοι ουτε λοιμοι ή λιμοι ουτε καταποντισμοι δεν μας πισωγυριζουν.Απο την στιγμη που δρομολογω κατι, ειναι και εκτελεστό.(τωρα βεβαια διαπραττω υβρι αλλα αυτο ειναι απο αλλο εργο)It' s raining (sorry, snowing) again!!!
Μη πτοείσθε, όσο πιο πολύ χιονισει ΤΩΡΑ, τόσο πιο καθαρά θα είναι την ΚΥΡΙΑΚΗ. Όπως και να έχει τις επόμενες μέρες θα είμαι ο Αρναούτογλου της Κοζάνης και θα σας ενημερώνω!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ένα χιόνι δεν είναι αρκετό να μας κρατήσει χώρια (πολλά τούρκικα βλέπω τελευταία).
" Πρέπει διαρκώς να βάζω τους άλλους σε πειρασμό, αλλά, βέβαια, με τη μεταφορική και την απλοική έννοια της λέξης, γιατί ο πραγματικός πειρασμός ειναι άσκοπος.''Borealis,oυτε σεισμοι ουτε λοιμοι ή λιμοι ουτε καταποντισμοι δεν μας πισωγυριζουν.Απο την στιγμη που δρομολογω κατι, ειναι και εκτελεστό.(τωρα βεβαια διαπραττω υβρι αλλα αυτο ειναι απο αλλο εργο)
Την Κυριακη μιά χαρα θα ειναι ο καιρος,να μην σου πω και το Σαββατο
Χμ......"ασκοπος"? ..θα πεσει στο τραπεζι κι αυτο την Κυριακη!!!!!!" Πρέπει διαρκώς να βάζω τους άλλους σε πειρασμό, αλλά, βέβαια, με τη μεταφορική και την απλοική έννοια της λέξης, γιατί ο πραγματικός πειρασμός ειναι άσκοπος.''
Φερνάντο Πεσόα, Η ώρα του διαβόλου