pigi_dikaiou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ......
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγιο Ορος
Borealis αρχιζουμε να φλερταρουμε εντονα με την ιδεα της επισκεψης...
Σου αρεσουν οι εκπληξεις?
Σου αρεσουν οι εκπληξεις?
Καλό... ο Δήμος θα δώσει τα ρέστα στην επόμενη συνάντηση...Έχω την εντύπωση ότι ο Borealis είναι ο Δήμαρχος Κοζάνης και μας το κρύβει....
Σας περιμένουμε με πολύ χαρά!!!Borealis αρχιζουμε να φλερταρουμε εντονα με την ιδεα της επισκεψης...
Σου αρεσουν οι εκπληξεις?![]()
και εμένα μου αρέσουν!Borealis αρχιζουμε να φλερταρουμε εντονα με την ιδεα της επισκεψης...
Σου αρεσουν οι εκπληξεις?![]()
Νομίζω είσαι οι δύο Αρναούτογλου σε συσκευασία ενός: ο ένας για τον καιρό και ο άλλος με τις δημόσιες σχέσεις παντού!It' s raining (sorry, snowing) again!!!
Μη πτοείσθε, όσο πιο πολύ χιονισει ΤΩΡΑ, τόσο πιο καθαρά θα είναι την ΚΥΡΙΑΚΗ. Όπως και να έχει τις επόμενες μέρες θα είμαι ο Αρναούτογλου της Κοζάνης και θα σας ενημερώνω!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ένα χιόνι δεν είναι αρκετό να μας κρατήσει χώρια (πολλά τούρκικα βλέπω τελευταία).
έβετ............Νομίζω είσαι οι δύο Αρναούτογλου σε συσκευασία ενός: ο ένας για τον καιρό και ο άλλος με τις δημόσιες σχέσεις παντού!
Όσο για τα τούρκικα, είναι τόσο προφανές ότι κάνεις πλάκα. Αφού ο "Πειρασμός" έχει τελειώσει, δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής να δεις![]()
Borealis,oυτε σεισμοι ουτε λοιμοι ή λιμοι ουτε καταποντισμοι δεν μας πισωγυριζουν.Απο την στιγμη που δρομολογω κατι, ειναι και εκτελεστό.(τωρα βεβαια διαπραττω υβρι αλλα αυτο ειναι απο αλλο εργο)It' s raining (sorry, snowing) again!!!
Μη πτοείσθε, όσο πιο πολύ χιονισει ΤΩΡΑ, τόσο πιο καθαρά θα είναι την ΚΥΡΙΑΚΗ. Όπως και να έχει τις επόμενες μέρες θα είμαι ο Αρναούτογλου της Κοζάνης και θα σας ενημερώνω!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ένα χιόνι δεν είναι αρκετό να μας κρατήσει χώρια (πολλά τούρκικα βλέπω τελευταία).
" Πρέπει διαρκώς να βάζω τους άλλους σε πειρασμό, αλλά, βέβαια, με τη μεταφορική και την απλοική έννοια της λέξης, γιατί ο πραγματικός πειρασμός ειναι άσκοπος.''Borealis,oυτε σεισμοι ουτε λοιμοι ή λιμοι ουτε καταποντισμοι δεν μας πισωγυριζουν.Απο την στιγμη που δρομολογω κατι, ειναι και εκτελεστό.(τωρα βεβαια διαπραττω υβρι αλλα αυτο ειναι απο αλλο εργο)
Την Κυριακη μιά χαρα θα ειναι ο καιρος,να μην σου πω και το Σαββατο![]()
Χμ......"ασκοπος"? ..θα πεσει στο τραπεζι κι αυτο την Κυριακη!!!!!!" Πρέπει διαρκώς να βάζω τους άλλους σε πειρασμό, αλλά, βέβαια, με τη μεταφορική και την απλοική έννοια της λέξης, γιατί ο πραγματικός πειρασμός ειναι άσκοπος.''
Φερνάντο Πεσόα, Η ώρα του διαβόλου