hlhjac
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αιγυπτος
Οσον αφορά στον κόσμο εμείς πήγαμε περυσι τελη Ιουλίου κ στον Αη Γιαννη κ στη Πλάκα βρήκαμε πολυ άνετα ξαπλώστρες κ πετύχαμε ηρεμη θάλασσα κ τις 5 μέρεςΔιάβασα όλες σχεδόν τις πληροφορίες και κατέληξα Π-Σ-Κ που θα είμαστε Πήλιο με την κοπέλα μου να ξοδέψουμε 1 μέρα Μούρεσι με παραλίες Αι Γιάννη, Πλάκα, Μυλοπόταμο, 1 μέρα Τσαγκαράδα για μπάνιο και φαγητό εκεί και στην 3η μέρα έχω πρόβλημα. Αν κάνουμε την 3η μέρα κάποια χιλιόμετρα ποιο μέρος να επισκεφθούμε που να συνδυάζει παραλία και τσιπουράκι σε γραφικό χωριό; Απ'ότι κατάλαβα από τα posts που είδα για φαγητό το πιο γραφικό είναι η Τσαγκαράδα που έχει αρκετά μέρη σωστά; Εκεί, όμως, θα γυρνάμε ούτως ή άλλως τις 2 πρώτες μέρες... Είναι κάποιο μέρος που δεν πρέπει να χάσουμε από άποψη τοπίου και ομορφιάς; Μήπως προς Αργαλαστή; Στον Κισσό να πάμε οπωσδήποτε; Ευχαριστώ!
Εχω ξαναγράψει οτι παρόλο που εχω γυρίσει τα περισσοτερα νησιά της Ελλάδας κ γενικά τα προτιμω για διακοπές, το Πήλιο είναι ο ιδανικός τόπος για 3-5 μέρες, να μένεις στον Κισσο η στη Τσαγκαραδα η στον Αγ Δημητριο, το πρωι να κατεβαίνεις στις παραλίες Αη Γιαννη, Πλακα, Παπα νερό κτλ κ απόγευμα να ανεβςινεις κ πάλι στις δροσιες για τσιπουρο κ φαγητό. Κ το βράδυ ποτο κατω απο τα πλατάνια στη πλατεία του Κισσου η της Τσαγκαραδας με ωραίες μουσικές κ δροσιες. Φαντασου οτι πήγαμε με τη γυναίκα μου κ 8 μηνων παιδί κ πάλι ήταν έξτρα ρομαντικα κ χαλαρωτικα