elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Για συνεχισεεεεε , νομιζω εχεις παρα πολλα να μας πεις.....
Καλα αυτο με την πισινα ειναι υπεροχο !Εκει να δεις πως περνουν οι ωρες πραγματικα.Εγω παλι διαφωνω για το Changi. Στο Terminal 1 υπαρχει αρκετα μεγαλη πισινα(οι πετσετες σου προσφερονται) και ετερος εξωτερικος κηπος με κακτους και μπαρακι, στοTerminal 2 το ανετοτερο smoking lounge που εχω πετυχει, αιθουσα κινηματογραφικων προβολων και ταχυτατο ιντερνετ, στο Terminal 3 μπαρακι με μπιλιαρδα και ζωντανη (! ) μουσικη, δωρεαν foot massage ανα 50 μετρα, μεχρι και αιθριο με πεταλουδες ! Στα συν η δωρεαν βολτα στην πολη για τους transit επιβατες τις πρωινες ωρες.
Ε, δεν ακουγεται και πολυ αξιοπεριεργο γιατι οι περισσοτεροι ξετρελαινονται.. Την περασμενη εβδομαδα ειχα οχτω ωρες αναμονη εκει κι ουτε καταλαβα πως περασαν..
Αν έχω το χρόνο για πισίνα, μπαράκια, κινηματογράφους, μπιλιάρδα ή για ζωντανή μουσική, δεν πετάγομαι μέχρι την πόλη καλύτερα? Στο αεροδρόμιο θέλω ένα πράγμα: Να περάσω εύκολα και γρήγορα το λιγότερο δυνατό χρόνο ώσπου να μπω στο αεροπλάνο, ή αν έχω παραπάνω χρόνο, να προετοιμαστώ για την πτήση που ακολουθεί και τον προορισμό που πηγαίνω. Και αυτά, το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δε μου τα παρείχε με τον καλύτερο τρόπο.Εγω παλι διαφωνω για το Changi. Στο Terminal 1 υπαρχει αρκετα μεγαλη πισινα(οι πετσετες σου προσφερονται) και ετερος εξωτερικος κηπος με κακτους και μπαρακι, στοTerminal 2 το ανετοτερο smoking lounge που εχω πετυχει, αιθουσα κινηματογραφικων προβολων και ταχυτατο ιντερνετ, στο Terminal 3 μπαρακι με μπιλιαρδα και ζωντανη (! ) μουσικη, δωρεαν foot massage ανα 50 μετρα, μεχρι και αιθριο με πεταλουδες ! Στα συν η δωρεαν βολτα στην πολη για τους transit επιβατες τις πρωινες ωρες.
Ε, δεν ακουγεται και πολυ αξιοπεριεργο γιατι οι περισσοτεροι ξετρελαινονται.. Την περασμενη εβδομαδα ειχα οχτω ωρες αναμονη εκει κι ουτε καταλαβα πως περασαν..
ΑΚ 1462 KUL-BWN A320 9M-AQD, 25/12/2011 06:45 – 09:05
Δεν το έχω υπολογίσει, αλλά δεν είμαι και το μέτρο... Την SQ την έβγαλα flex ενώ είχε και με 80 ευρώ, η VN πήγε πάνω από ?300 (2 πτήσεις) αλλά αν την είχα κλείσει μια βδομάδα πιο πριν είχε και με ?180. Το brunei roundtrip κόστισε ? 160 όλα μέσα (priority seat selection, φαγητό κλπ) και ήταν ακριβό, αν το είχα κλείσει 1 μήνα νωρίτερα θα το είχα πάρει κάτω από ?100.taver μήπως μπορείς να μου πεις και πόσο περίπου κόστισαν όλες αυτές οι ενδοΝΑ πτήσεις...;
Θα ακολουθήσουν, μαζί με το (πιο) ταξιδιωτικό κομμάτι της ιστορίας. Ως τώρα μόνο τα διαδικαστικά έχω γράψει (και την εμπερία του να ελέγχεσαι ως ύποπτος για έγκλημα που τιμωρείται με τη θανατική ποινή), τι φωτογραφίες να βάλω από αυτά?Eχεις καποιες φωτογραφιες να μας παραθεσεις απο Brunei ?
Θα ειχε πολυ ενδιαφερον!