greg_thess
Member
Θα βγάλεις από εκεί..από εδω αν βγάλεις θα πληρώσεις πολύ παραπάνω λόγω μεταφορικών.Έχε μαζί σου ένα ταξιδιωτκό οδηγό.2,5 ώρες στο αεροπλάνο μια χαρά θα διάβασμα θα κάνεις..
Ενα που σου ειπε ο fotast,ειναι το Ραιχσταγκ(βουλη)με τον θολο του,που ειναι αρκετα εντυπωσιακο.Η εισοδος ειναι ελευθερη αλλα πρεπει να κλεισεις την επισκεψη απο το ιντερνετ....εδω περισσοτερες πληροφοριες...ευχαριστώ για τις πληροφορίες ..το βασικό οπότε είναι να βρω χρόνο να διαβάσω..
Δυστυχώς θα αργήσει πολύ.Το 2019.καλημερα σας, τον Απριλιο κανονισα ταξιδι με το συζυγο και το γιο μου 14 ετων στο Βερολινο. Διαβασα αρκετα και τις ιστοριες των φιλων μας και κατεληξα για τα must του Βερολινου. Ευχαριστω πολυ ολους και οταν γυρισω θα γραψω και τις δικες μου εμπειριες. Επισης κατεληξα στο συμπερασμα οτι 4 ημερες δεν φτανουν και την περιπτωση να επισκεφτω και το Potsdam να το αφησω για αλλη φορα. Τα ξενοδοχεια οπως ειδα ειναι φθηνα για δικλινα δωματια ομως, οταν ζητησεις 3κλινο η τιμη πεταει αρκετα. Διαβασα οτι στο μουσειο της Περγαμου τα ελληνικα ειναι κλειστα, θα δω απο το site μεχρι ποτε. Ευχαριστω και παλι
Αν δεν κλείσεις επίσκεψη δηλαδή δεν μπορείς να ανέβεις εκείνη την ωρα που θα πας;;; Εχει κατι επάνω ;αξίζει;Ενα που σου ειπε ο fotast,ειναι το Ραιχσταγκ(βουλη)με τον θολο του,που ειναι αρκετα εντυπωσιακο.Η εισοδος ειναι ελευθερη αλλα πρεπει να κλεισεις την επισκεψη απο το ιντερνετ....εδω περισσοτερες πληροφοριες...
http://www.visitberlin.de/en/spot/reichstag
Στην ιδια σελιδα,αν τα αγγλικα σου ειναι καλα,(εχει και αλλες γλωσσες)υπαρχουν πολλες πληροφοριες
http://www.visitberlin.de/en
Καλό είναι να το έχεις κλείσει από νωρίς.Τουλάχιστον μια εβδομάδα , αν και σε εμας που πήγαμε στις 21:30 το βράδυ για να είναι πιο ήσυχα και με φωτισμένο το νυχτερινό Βερολίνο , δεν είχε πολύ κόσμο.Αν δεν κλείσεις επίσκεψη δηλαδή δεν μπορείς να ανέβεις εκείνη την ωρα που θα πας;;; Εχει κατι επάνω ;αξίζει;
Θα σου πρότεινα κατι πιο κοντά στην Alexanderplatz για να μην ταλαιπωρείσαι με αποσκευές ξημερώματα. Έχεις δίπλα σου προαστιακό-μετρό-τρένο-λεωφορεία και τραμ για τις μετακινήσεις , άμεσα στο τρένο της επιστροφής και κοντά σε καλά ξενοδοχεία όπως τα Ibis,Radisson,Mercure,180 κλπΚλεοπάτρα μου σε ευχαριστω πολυ! Ακομα δεν έχουμε βρει ξενοδοχειο οποτε δεν ξέρω ακριβως το δρομολόγιο αλλα αφου μου λες οτι ειναι οκ το σάιτ θα το ψάξω μολις κλείσω ξενοδοχειο.δυστυχως φεύγουμε παρασκευη ξημερώματα..
Σε αυτά με πρωινο η τιμή παει πάνω απο 220 ευρω απ οτι κοίταξα...οποτε μαλλον θα καταλήξω στο holiday inn. Κι αυτί διπλα σε μετρο ειναι οποτε δεν νομίζω να έχουμε μεγάλο θεμα.ετσι κι αλλιώς όλη μερα έξω θα είμαστε αφου δεν έχουμε κ πολλές μερες στην διάθεση μας λόγω δουλειάς :/ ευχαριστω πολυ παντως για τις συμβουλές! Για την επίσκεψη κ εγω σκεφτόμουν βραδάκι γιατι με τα φώτα θα ειναι πολυ πιο όμορφα!!!!Θα σου πρότεινα κατι πιο κοντά στην Alexanderplatz για να μην ταλαιπωρείσαι με αποσκευές ξημερώματα. Έχεις δίπλα σου προαστιακό-μετρό-τρένο-λεωφορεία και τραμ για τις μετακινήσεις , άμεσα στο τρένο της επιστροφής και κοντά σε καλά ξενοδοχεία όπως τα Ibis,Radisson,Mercure,180 κλπ