sofianaxos
Member
και δεν είναι ιδιαίτερα καλές οι κριτικές του
για ξενοδοχείο τσέκαρε εδώ http://www.ibis.com/gb/booking/hotels-list.shtml ή το Alexanderplatz ή το potsdamer platzΚαλησπερα σε ολους! Αλλη μια που σκεφτεται να εκμεταλλευτει την προσφορα της ryanair για το Φεβρουαριο.. λεμε για 25-28 Φεβρουαριου. Θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις και να ευχαριστησω προκαταβολικα οποιον μπει στον κοπο να μου απαντησει. Ποια περιοχη ειναι καλυτερο να επιλεξουμε για διαμονη δεδομενου οτι δε θα εχουμε και πολυ χρονο στη διαθεση μας? Εχω κατα νου την Alexanderplatz και το Park Inn που προετεινετε πολλοι, αλλα βγαινουμε λιγο εκτος budget. Θα ηθελα μεχρι τα 60€ τη βραδια. Αν εχει κανεις καποια προταση, πολυ ευχαριστως. Επισης, διαβασα οτι υπαρχουν μεσα για να παει κανεις στο αεροδρομιο γυρω στις 4, μιας που η πτηση μας ειναι 06:20 το πρωι. Θα ειναι και Κυριακη, οποτε θα λειτουργει κ το μετρο, σωστα? Καθαρο χρονο θα εχουμε 2,5 μερες, ειναι απελπιστικα λιγο εστω και για τα βασικα? Τι πιστευετε οτι δεν πρεπει να χασουμε? Και τελος (για την ωρα..) καμια προταση για καλο φαγητο/γλυκο/ποτο...ειμαστε φαν και των τριων!! Θα επανελθω και με αλλες ερωτησεις προσεχως .
ετοιμαζομουν να γραψω και γω τα ιδια σχεδον , μιας και εμεις θα ειμαστε 27-29.ισως και να συναντηθουμε( αν και δεν θα το ξερουμε )Καλησπερα σε ολους! Αλλη μια που σκεφτεται να εκμεταλλευτει την προσφορα της ryanair για το Φεβρουαριο.. λεμε για 25-28 Φεβρουαριου. Θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις και να ευχαριστησω προκαταβολικα οποιον μπει στον κοπο να μου απαντησει. Ποια περιοχη ειναι καλυτερο να επιλεξουμε για διαμονη δεδομενου οτι δε θα εχουμε και πολυ χρονο στη διαθεση μας? Εχω κατα νου την Alexanderplatz και το Park Inn που προετεινετε πολλοι, αλλα βγαινουμε λιγο εκτος budget. Θα ηθελα μεχρι τα 60€ τη βραδια. Αν εχει κανεις καποια προταση, πολυ ευχαριστως. Επισης, διαβασα οτι υπαρχουν μεσα για να παει κανεις στο αεροδρομιο γυρω στις 4, μιας που η πτηση μας ειναι 06:20 το πρωι. Θα ειναι και Κυριακη, οποτε θα λειτουργει κ το μετρο, σωστα? Καθαρο χρονο θα εχουμε 2,5 μερες, ειναι απελπιστικα λιγο εστω και για τα βασικα? Τι πιστευετε οτι δεν πρεπει να χασουμε? Και τελος (για την ωρα..) καμια προταση για καλο φαγητο/γλυκο/ποτο...ειμαστε φαν και των τριων!! Θα επανελθω και με αλλες ερωτησεις προσεχως .
Οντως πλακα θα εχει . Καμια πληροφορια παιδια? Εμεις κλεισαμε τα εισιτηρια και ψαχνω για ξενοδοχειο τωρα. Τα Ibis που προετεινατε τα τσεκαρα αλλα στις καλες περιοχες ανεβαινει η τιμη..ετοιμαζομουν να γραψω και γω τα ιδια σχεδον , μιας και εμεις θα ειμαστε 27-29.ισως και να συναντηθουμε( αν και δεν θα το ξερουμε )
θα εκτιμηθουν πολυ οι πληροφοριες!