Απ' ότι έχω ψάξει δεν έχουν αλλάξει οι ώρες που είναι άνοιχτα. Κάποια είναι ως τις 8, 10 και 11 το βράδυ οπότε ελπίζω να προλάβω να δω τα περισσότερα.Έχε υπόψιν ότι την περίοδο που πας εσύ 4:00 είναι νύχτα...
Απ' ότι έχω ψάξει δεν έχουν αλλάξει οι ώρες που είναι άνοιχτα. Κάποια είναι ως τις 8, 10 και 11 το βράδυ οπότε ελπίζω να προλάβω να δω τα περισσότερα.Έχε υπόψιν ότι την περίοδο που πας εσύ 4:00 είναι νύχτα...
Δν είπα ότι αλλάζουν το χειμώνα οι ώρες που είναι ανοιχτά αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο βολικό να γυρίζεις μια πολη με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα και έξω να είναι μερα πάρα να είναι νύχτα. Και τις ώρες που είναι μέρα τότε, παίζει να έχει χιόνι η να είναι σκοτεινά από την πολλη συννεφιά. Οπότε χαλάρωσε το πρόγραμμα σου και κοίτα να απολαύσεις καμιά βόλτα στις χριστουγεννιατικες αγορές και στα μαγαζιά που είναι γεμάτα προσφορές και τα μουσεία δν φεύγουν, όταν ξαναπας εκεί θα είναι.Απ' ότι έχω ψάξει δεν έχουν αλλάξει οι ώρες που είναι άνοιχτα. Κάποια είναι ως τις 8, 10 και 11 το βράδυ οπότε ελπίζω να προλάβω να δω τα περισσότερα.
Ξεχασες το east gallery...αληθεια,ποια ειναι ανοιχτα ως τις 10 και 11?Απ' ότι έχω ψάξει δεν έχουν αλλάξει οι ώρες που είναι άνοιχτα. Κάποια είναι ως τις 8, 10 και 11 το βράδυ οπότε ελπίζω να προλάβω να δω τα περισσότερα.
Το east side gallery είναι δίπλα στο ξενοδοχείο μας οπότε θα πάμε σίγουρα. To Mauermuseum στο Checkpoint Charlie είναι μέχρι τις 10, το Reichstag είναι μέχρι τις 11, το εβραϊκό μουσείο είναι μέχρι τις 8. Συμφωνώ ότι πρέπει να χαλαρώσει το πρόγραμμα.Ξεχασες το east gallery...αληθεια,ποια ειναι ανοιχτα ως τις 10 και 11?
Συμφωνω με τον Νικο,οτι πρεπει να κανεις πιο χαλαρο το προγραμμα σου...βαλτα με σειρα σπουδαιοτητας και θα δεις οσα προλαβεις.Για να πας στο Reichstag,κλεισε θεση μεσω της σελιδας τους.
...και καλα κανεις,,,να ξερεις τι θα σε βρει...πειτε με τρελη..πειτε με αλλοπαρμενη.αλλα στα ταξιδια ειμαι τερας οργανωσης....
Μην ξεχασεις τον Berliner Dom...λογω χριστουγεννων,σιγουρα αξιζει μια επισκεψη.1η μέρα The Story of Berlin και Checkpoint Charlie
2η μέρα Reichstag στις 9 και μετά Museuminsel (σίγουρα μουσείο της Περγάμου και λίγο από τα υπόλοιπα)
3η μέρα Unterwelten και Kulturforum ή Dahlem
4η μέρα DHM και Εβραϊκό μουσείο
5η μέρα Όλα κλειστά (24 Δεκέμβρη)
6η μέρα Εκδρομή στο Πότσδαμ και επίσκεψη στο Sanssouci
Δεν νομιζω να λεει κατι απο μεσα,παντως απ'εξω ειναι κατι διαφορετικο...περισσοτερο ειναι αφιερωμενο,επισηςςς.αν ξερετε για τo humbolt box
τι αλλο εχει μεσα? δν εχει φουτουριστικα κτλ??Δεν νομιζω να λεει κατι απο μεσα,παντως απ'εξω ειναι κατι διαφορετικο...περισσοτερο ειναι αφιερωμενο,
στην ιδεα ανακατασκευης ενος παλατιου που υπηρχε εκει και κατεδαφιστηκε απο τους σοβιετικους,μετα τις καταστροφες που υπεστη απο τους συμμαχικους βομβαρδισμους στον Β.παγκ.πολεμο.
View attachment 16144
Αν διαβασεις το αρθρο,θα δεις τι εχει....τι αλλο εχει μεσα? δν εχει φουτουριστικα κτλ??
επισης..ας μου πει καποιος! το lichtetberg ειναι τελικα επικινδυνη περιοχη?
Βρήκα αυτό για το lichtenberg: http://www.toytowngermany.com/lofi/index.php/t252786.htmlτι αλλο εχει μεσα? δν εχει φουτουριστικα κτλ??
επισης..ας μου πει καποιος! το lichtetberg ειναι τελικα επικινδυνη περιοχη?