nena
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- greenland-φεροε-svalbard
πολυ ωραιο το σκεπτικο σου Γιαννη μπραβο παιδια ας το κανουμε!θα σας στηριξω ως δοκιμαστρια και οινολόγος !θα κανω τον Μαμαλάκη ταξιδια και φαγητο δωρεαν!ω ρε αυτη ειναι ζωη
.Μου έμεινε ένα πολύ καλό γεύμα στο Kreuzberg και συγκεκριμένα στην Adalbertstraße,στο Τούρκικο εστιατόριο Hasir.Έχει 3 ο δρόμος.Το ένα είναι fast food.Eσύ θα πας σε ένα από τα άλλα δύο.Εμείς πήγαμε στο Hasır Ocakbaşı στον αριθμό 12.
Τελικά υπάρχει κάτι καλό;To Vapiano εχει τελειως ψευτικο φαγητο, σιγα το μαγαζι. Ο Hasir εχει καλα αλλα βαρια ολα τα πιατα του. O Mustafa στην Mehringdamm εχει 24ω/24ωρο ουρα αλλα απο οσο μου εχουν πει δν ειναι και τοσο τρομερος...
Xρήστο γούστα είναι αυτά.Όπως για όλα τα πράγματα υπάρχει υποκειμενικότητα.Τελικά υπάρχει κάτι καλό;
Όλα σκάρτα μας τα έβγαλες.
Το πολυ-πολυ να παρεις κατι τετοιο...http://www.zazzle.co.uk/berlin+tshirtsτελικα δεν θα αγορασω τιποτα ρε παιδια απο βερολινο?δεν εχει κανα μαγαζι με υπερπροσφορες τυπου το μπλουζακι 1 ευρω?
Αν πας περιοδο προσφορων (πχ πριν τα χριστουγεννα) ειναι φορες που τα πραγματα μπορει να τα βρεις -70% κατω. Αλλα Γερμανια πας, καποιες τιμες ειναι ψιλο-φιξ. Γενικα τα πραγματα ειναι συνηθως λιγο φθηνοτερα απο οτι στην Ελλαδα για αρχικη τιμη...ενταξει εχω εκπαιδευμενο στομαχι οποτε ειμαι ιδανικη στο να σας φερω εντυπωσεις!
τελικα δεν θα αγορασω τιποτα ρε παιδια απο βερολινο?δεν εχει κανα μαγαζι με υπερπροσφορες τυπου το μπλουζακι 1 ευρω?
οσοι ζειτε εκει απο που ψωνίζετε?πολωνία μήπως?καμια ιδεα?
Περιμένουμε, λοιπόν.ενταξει εχω εκπαιδευμενο στομαχι οποτε ειμαι ιδανικη στο να σας φερω εντυπωσεις!