greg_thess
Member
Είναι υψηλή σεζόν..έχεις δει για διαμέρισμα καλύτερα μήπως;
για airbnb εννοείς;; προτιμώ ξενοδοχείο.Είναι υψηλή σεζόν..έχεις δει για διαμέρισμα καλύτερα μήπως;
Εκτός από αυτά ήθελα αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο που διαδραματίζεται στο Βερολίνο.Οι σινεφίλ που πάνε Βερολίνο να δουν οπωσδήποτε τα "Η Ζωή των άλλων" και το "Goodbye Lenin", εκπληκτικά και τα δύο και θα προκαλέσουν dejavu.
Το κανονικό εισιτήριο είναι 13€ το άτομο για να ανέβεις μέχρι το μπαρ. Εκεί μπορείς να δεις τη θέα και δεν είναι απαραίτητο να πάρεις και καφέ. Το premium που κάνει 23€ είναι για κράτηση στο εστιατόριο. Κανένα δεν περιλαμβάνει φαγητό, ποτό κτλ. Εισιτήριο πληρώνεις μόνο για την ανάβαση.Καλησπέρα, πιστεύω ότι έχω διαβάσει όλα όσα λετε εδω και έχω απορίες:
1) Ο πύργος της τηλεόρασης: https://tv-turm-reservierung.de/booking?va=158
δεν καταλαβαίνω τι παίζει με τις τιμές. Πληρώνεις εισητήριο για να μπεις; και άλλο για να φας - καφέ κτλ;
Διάβασα πολύ προσεκτικά το χρονικό σουΤο κανονικό εισιτήριο είναι 13€ το άτομο για να ανέβεις μέχρι το μπαρ. Εκεί μπορείς να δεις τη θέα και δεν είναι απαραίτητο να πάρεις και καφέ. Το premium που κάνει 23€ είναι για κράτηση στο εστιατόριο. Κανένα δεν περιλαμβάνει φαγητό, ποτό κτλ. Εισιτήριο πληρώνεις μόνο για την ανάβαση.
Ακριβώς 3 χρόνια πριν που πήγα δεν έκανα καμία κράτηση. Αγόρασα το εισιτήριο από το ισόγειο στον πύργο και δεν είχε και καθόλου κόσμο. Καμία αναμονή ή ταλαιπωρία.
Έχε υπόψιν πως αν έχετε τις Berlin WelcomeCard έχετε έκπτωση 25% στον πύργο τηλεόρασης δηλαδή θα πληρώσετε 9,75€ το άτομο.
Καλά για τα μουσεία στο Βερολίνο ξεπέρασα τον εαυτό μου. Και για μένα ήταν πολλά για τα γούστα μου μη νομίζειςΔιάβασα πολύ προσεκτικά το χρονικό σου
είμαι ακόμα σε αναζήτηση ποιας κάρτας θα μας βολέψει. Μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο, για τον ίδιο αριθμό ημερών και πάμε από το ίδιο αεροδρόμιο.
Βεβαια εσείς πήγατε καταχείμωνο ενώ εμεις Ανοιξη.
και τα μουσεία που πήγατε είναι πολλά για τα γούστα μας.
Οποτε δεν ξέρω αν θα βολεψει η κάρτα
Διαβασα κι με πολυ προσοχη την ιστορια σου και πραγματικα ειναι εξαιρετικη και κατατοπιστικη Ωστοσο εχω κι εγω καποιες αποριες, κυριως οσον αφορα στις καρτες αν μπορεις να με βοηθησεις. Εμεις φτανουμε μεσημερακι Πεμπτης και αναχωρουμε ξημερωματα Κυριακης. Ουσιαστικα 2,5 μερες..με συμφερει να παρω καποια καρτα απο τις δυο που αναφερεις? Η θα μας βολεψουν τα ημερησια εισιτηρια καλυτερα? Μενουμε κι εμεις στο Park Inn και πεταμε απο Schoenefeld. Απο τις εκπτωσεις για αξιοθεατα σκοπευουμε να χρησιμοποιησουμε μονο για τον πυργο της τηλεορασης. Για τον Καθεδρικο ναο δεν ειδα πουθενα να αναφερεται..Εκει θελουμε να παμε.Kι εγώ Φεβρουάριο είχα πάει και είχα μείνει στο Park Inn στην Alexanderplatz όπου είχα μετακινηθεί από το Schoenefeld. Στο πρώτο κεφάλαιο αναφέρω τον τρόπο μεταφοράς τα εισιτήρια κτλ και γενικά θα πάρεις κάποιες ιδέες
http://www.travelstories.gr/community/threads/berlin-in-ich-liebe-dich-Χειμωνιάτικο-Βερολίνο.45148/
Δηλαδή η Berlin WelcomeCard Museum Island είναι και για μουσεία και για συγκοινωνία σωστά;; Δηλαδή με το πήγαινε - έλα στο αεροδρόμιο, με το Pergamon και ακόμα 1 μουσείο την αποσβαίνεις;Βέβαια η είσοδος στο μουσείο της περγάμου είναι 12€.
Δηλαδή 29,50 η WelcomeCard + 12 το Pergamon Museum=41,50€
Αν αγοράσεις την Berlin WelcomeCard Museum Island 72 ωρών ABC θα σου κοστίσει 44€ και θα μπορείς να επισκεφτείς δωρεάν και τα υπόλοιπα σημαντικά μουσεία στο Museum Island.