Τήνος Πάσχα στην Τήνο

George_00

New Member
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.

Έχουμε κλείσει μεγάλη παρέα για Τήνο, από Μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα.
(διαμονή λίγο έξω από την Χώρα, με αυτοκίνητα)

Πρώτη μας φορά στο νησί και είμαστε προς αναζήτηση πληροφοριών, οπότε η βοήθειά σας είναι πολύτιμη!

Ψάχνουμε λοιπόν πληροφορίες για:
  • Φαγητό:
    Κυρίως για Κυριακή μεσημέρι, Μ.Παρασκευή βράδυ (θαλασσινά), και γενικά άλλες επιλογές να έχουμε κατά νου για τις υπόλοιπες μέρες

• Έθιμα:
    Κάποιο ξεχωριστό τοπικό έθιμο το οποίο θα είχε ενδιαφέρον να δούμε

• Χωριά / Μέρη για επίσκεψη
    Προτάσεις για 2-3 μέρη που θα πρέπει να επισκεφτούμε κατά την παραμονή μας στο νησί

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

fotast

Member
Νομίζω ότι η παρακάτω είναι η πιο πρόσφατη ιστορία για την Τήνο.Αν και σε διαφορετική εποχή και με διαφορετικό μέσο δίνει μια καλή εικόνα τι μπορείς να δεις.Για φαγητό και έθιμα Πάσχα δεν ξέρω.

Τήνος σε 10 ώρες με σκουτεράκι. 7 Ιουνίου 2024.

alma

Member
Από χωριά είναι αρκετά που αξίζουν.

Ενδεικτικά προτείνω Βώλακα με το εντυπωσιακό σχεδόν σεληνιακό τοπίο, Δυο Χωριά με την όμορφη θέα και φυσικά τον γραφικό και ζωντανότατο Πύργο.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.

Έχουμε κλείσει μεγάλη παρέα για Τήνο, από Μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα.
(διαμονή λίγο έξω από την Χώρα, με αυτοκίνητα)

Πρώτη μας φορά στο νησί και είμαστε προς αναζήτηση πληροφοριών, οπότε η βοήθειά σας είναι πολύτιμη!

Ψάχνουμε λοιπόν πληροφορίες για:
  • Φαγητό:
    Κυρίως για Κυριακή μεσημέρι, Μ.Παρασκευή βράδυ (θαλασσινά), και γενικά άλλες επιλογές να έχουμε κατά νου για τις υπόλοιπες μέρες

• Έθιμα:
    Κάποιο ξεχωριστό τοπικό έθιμο το οποίο θα είχε ενδιαφέρον να δούμε

• Χωριά / Μέρη για επίσκεψη
    Προτάσεις για 2-3 μέρη που θα πρέπει να επισκεφτούμε κατά την παραμονή μας στο νησί

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εγώ θα σας έλεγα να επισκεφθείτε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά. Τα παραλιακά μέρη είναι τα λιγότερο ενδιαφέροντα. Στην ενδοχώρα έχει διαμαντακια. Προσπαθώ να βρω ένα που να μην μου άρεσε.
Για ψαρικα φημισμένο είναι Ο Ντίνος στο οποίο δεν πήγαμε γιατί δεν καταφέραμε να κλείσουμε. Για κρεατικά θα πρότεινα αυτό Ο Βασίλης . Όταν είχαμε πάει τρώγαμε κυρίως σε καφενεία και μεζεδοπωλεία. Αυτή ήταν η πιο ωραία ταβέρνα που πήγαμε. Προτείνω να κλείσετε μόλις ανοίξουν γιατί η Τήνος είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για Πάσχα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Είναι πολύ καλή η επιλογή σας για Τήνο, καναμε εκεί Πάσχα πριν κάποια χρόνια και συμφωνώ πως είναι από τα νησία που φημίζονται σχετικά για το Πάσχα τους, αρχικά ως θρησκευτικός αλλα και ως κοντινός σχετικά στην Αττική προορισμος.
Δώστε βάση στα χωριά όπως έγραψε και η @katkats εκεί είναι όλο το ζουμί!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.957
Μέλη
39.660
Νεότερο μέλος
DIONYSIS 79

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom