tripdreamer1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κάπου μακριά
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λος Ρόκες
Χρήστο71 πήγα πράγα και γύρισα, απλά δεν έχω αλλάξει την υπογραφή ακόμη.
Για 2 ενήλικες και ένα παιδί 11 χρονών με ημιδιατροφή και ναι θα πάμε με δικό μας αυτοκίνητο.κοιτα εγω σου εγραψα την εμπειρια μου απο το ξενοδοχειο που εμεινα,τωρα παραπανω....γουστα ειναι αυτα.
επισης αν τα μπανγκαλου εχουν γρασιδη γυρω γυρω,να θυμασαι οτι πας για πασχα και ακομη εχει υγρασια και δροσια αρκετη το βραδυ.αυτο που λεω ισχυει και για τα 2 ξενοδοχεια που εχουν μπαναγκαλου.
η τιμη του χανδρης ειναι για 2 ατομα το δωματιο?με δικο σας αυτοκινητο?
Συμφωνώ απόλυτα. Άλλωστε, στο ξενοδοχείο θα είσαι μόνο για ένα ύπνο. Πάσχα στην Κέρκυρα σημαίνει Λιστόν, Σπιανάδα, και καντούνια. Σε όλα τα ξενοδοχεία εκ των πραγμάτων θα γίνεται χαμός άρα δεν αξίζει τον κόπο να μείνεις μέσα για πολύ.
η τιμη ειναι παρα πολυ καλη!!Για 2 ενήλικες και ένα παιδί 11 χρονών με ημιδιατροφή και ναι θα πάμε με δικό μας αυτοκίνητο.
και να ψάχνεις ...να ψάχνεις ... να παρκάρεις λές και είσαι στό συνταγμα παραμονή πρωτοχρονιάς .Οι τιμές ειδικά φέτος στην Κέρκυρα είναι πολύ καλές αρκεί κάποιος να το ψάξει λίγο νωρίτερα και όχι Μεγάλη Τρίτη να πάρει τηλέφωνο στο Corfu Palace και να του φανεί ακριβό...
Αυτοί δυστυχώς που το έχουν ξεφτιλίσει είναι οι αεροπορικές εταιρείες με αποτέλεσμα να σπρώχνουν τον κόσμο στο να έλθει οδικώς και να γίνεται το απίστευτο μποτιλιάρισμα στους στενούς δρόμους της πόλης.
τι εννοείς γραφικό ?Άλλοι το λένε... γραφικό!
Για 2 ενήλικες και ένα παιδί 11 χρονών με ημιδιατροφή και ναι θα πάμε με δικό μας αυτοκίνητο.
συμφωνώ ότι είναι εμπειρία να βλέπεις τίς αποπροσγειώσεις τών αεροπλάνων .....Για πολλούς είναι εμπειρία, κάποιοι άλλοι το βρίσκουν ενδιαφέρον να φωτογραφίζουν τις αποπροσγειώσεις είτε από την μεριά του δρόμου είτε από την γέφυρα δίπλα στο Ποντικονήσι. Είναι λοιπόν και αυτό ένα ακόμη αξιοθέατο.