Πάρτυ γενεθλίων TravelStories

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν θα μπει charter που θα ξεκινήσει από τη συμπρωτεύουσα και θα κάνει γύρα να μαζέψει τον κόσμο από την ηπειρωτική χώρα και τα νησιά :haha:

Το τσάρτερ είναι μια προσφορά του taver, ευχαριστούμε!! :clap: :D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
E καλα δεν τιθεται θεμα! Εννοειται πως ειμαι μεσα !! Ειδικα εκει στο ENVY περισυ μας μαθανε για τα καλα!!:roll::roll:
Αλλα , ποτο δεν βαζω στο στομα μου!! χααχαα!! Και να σημειωθει , περικαλω... Θα κρατησω low profile:D

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

Εκτός των συμβουλών για τα παιδιά που έδωσε ο Def, πρέπει ακόμη να προσέξουμε τη ζωή μας τις μέρες μέχρι το party, γιατί πρέπει να βρισκόμαστε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση (ξέρετε, καθημερινή άσκηση, υγιεινή διατροφή κλπ). Αλλιώς δεν θα είναι δυνατό να αντεπεξέλθουμε στην αλκοολοποσία που θα συνοδεύσει τον εορτασμό.

Αυτοκίνητα καλύτερα να μην πάρουμε, γιατί βλέπω να τα παρατάμε όλοι εκεί.

ΥΓ Εγώ την άσκηση και τη φυσική διατροφή θα τις πραγματοποιήσω σε Φολέγανδρο και Σαντορίνη, όπου θα βρίσκομαι το ενδιάμεσο διάστημα (χα, ζηλέψτε τώρα). Εκεί θα σχεδιαστούν και τα διάφορα events που θα πραγματοποιηθούν.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

Εκτός των συμβουλών για τα παιδιά που έδωσε ο Def, πρέπει ακόμη να προσέξουμε τη ζωή μας τις μέρες μέχρι το party, γιατί πρέπει να βρισκόμαστε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση (ξέρετε, καθημερινή άσκηση, υγιεινή διατροφή κλπ). Αλλιώς δεν θα είναι δυνατό να αντεπεξέλθουμε στην αλκοολοποσία που θα συνοδεύσει τον εορτασμό.

.
Κατάλαβα, κατάλαβα. Αν και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πιο ντόπρος και άμεσος τρόπος για να πείτε ότι η πρόσκληση δεν ισχύει για το άτομό μου.....

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εγω αναλαμβανω να φερω τον cake μαζι με τα κερακια!!:bleh:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
χαχχααχχα!παρακαλω το τσαρτερ να κανει και μια σταση απο τα Χανια!ειμαστε και καμποσοι εδω!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θα βάλει ο samion υπερωκεάνειο για εκεί, αφού έχουμε υψηλές παρουσίες. Πάρτυ χωρίς Φανούλα δε κάνουμε!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
το τσαρτερ παρακαλω να περασει και απο Φθιώτιδα!!!! παραθυρο θελω.... :)

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
εγω στεκω κιολας!βαρσα σου παραχωρω το παραθυρο μου!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Oι εκτός Αθηνών ας αφήσουν αυτά περί τσαρτερ και να κανονίσουν ΠΣΚ στην Πρωτεύουσα. 1η Οκτώβρη είναι Παρασκευή, οπότε δε δικαιολογούνται απουσίες:clap::clap::clap:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Oι εκτός Αθηνών ας αφήσουν αυτά περί τσαρτερ και να κανονίσουν ΠΣΚ στην Πρωτεύουσα. 1η Οκτώβρη είναι Παρασκευή, οπότε δε δικαιολογούνται απουσίες:clap::clap::clap:
Σωστά :clap: Κανονίστε για να γίνει 3ήμερος ο εορτασμός :haha: Θα οργανωθούμε και θα σας φτιάξουμε σούπερ πρόγραμμα....:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom