• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πάρτυ γενεθλίων TravelStories

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
και που βρίσκεται αυτό το κρητικόπουλο ο Σπύρος;
που τον έχετε κρυμμένο;;;;;
πάει...τον ξελογιάσατε...:D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Φήμες αναφέρουν ότι συνέχισε το πάρτυ με τις αεροσυνοδούς πτήσης προς Ντόχα...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ο γνωστός paparazzo-εκβιαστής κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους του Ελλ. Βεν. ότι οι αξίνες, τα φτυάρια, οι κασμάδες και οι τσάπες ήταν απλά τα σύνεργα της δουλειάς του και επέστρεψε στη βάση του για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του (Ελατοχώρι, ντέ)!

Μετά από μια τρίωρη κατάκλιση, απαραίτητη για να συνέλθει λιγάκι από το απαίσιο κλίμα της πρωτεύουσας που δεν του επέτρεψε να κοιμηθεί καθόλου τα δύο βράδυα της παραμονής του σ' αυτήν (αυτό έφταιγε! ), δηλώνει παρών και έτοιμος να βγάλει "βρώμες"...

Οφείλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την υπέροχη ευκαιρία που του έδωσαν να βγάλει "μεροκάματο" (ζούμε σε δύσκολους καιρούς, καταλαβαίνετε...). Επίσης, οφείλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον galat που με την ευγενική του κίνηση έδωσε τη δυνατότητα στον υποφαινόμενο, μετά την κατανάλωση 13 χαλβαδόπιτων σε συνδυασμό με τα 27 κρίκερ από διαφορετικές μπύρες, να δημιουργήσει τα τεκμήρια που του εξασφαλίζουν τα προς το ζείν. Δυστυχώς, τέτοια υπάρχουν μόνον από τις 2 εκ των 3 εκδηλώσεων. Στην τρίτη ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος με τα τρυφερά τετ-α-τετ που είχε μ' ένα κουνελάκι και (κυρίως) ένα ζυγούρι που πάλευε να ξεφύγει απ' το γαμοπίλαφο που το είχε περικυκλώσει. Άδικος κόπος, κατάληξη ήταν προδιαγεγραμένη: τά'φαγε και τα δυό η μαρμάγκα! Ο συνδυασμός ήταν απλά θεϊκός (κι ας μην ήταν μαγειρεμένο με στάκα, renata).

Όσοι ακούσουν το όνομά τους είναι υποψήφια θύματα-αιμοδότες μου και μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου με π.μ. για να διαπραγματευθούν το αντίτιμο για τη μη δημοσίευση των φωτογραφικών ντοκουμέντων. Διαφορετικά, μαύρο φίδι που τους έφαγε! Πάμε λοιπόν:

Loca Corazon, hydronetta, NTINA, CHRISTOS71, varsa, bahari, dim kyr και Γκιούλιβερ (καλά, εσύ εξαφανίστηκες χωρίς ούτε ένα "γειά" - ντροπή σου! ), ioanna karagianni, aria_C, travelina, Pandora, kalspiros, malysa, Samion, Ευαγγελία, coccobill, Traveller, taver, chrikky, galat, YBONNH και φυσικά η KLEOPATRA. Γίνεται ειδική μνεία στην τελευταία (απ' αυτήν θα βγάλω τα περισσότερα λεφτά) η οποία, όπως αρμόζει στο όνομά της και την αίγλη που το περιβάλλει, κατά έναν "περίεργο" τρόπο, εμφανίζεται στα περισσότερα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Τυχαίο? Δε νομίζω...

Α, είναι και άλλη μία τρυφερή ύπαρξη που εμφανίζεται αλλά (ας με συγχωρήσει) δε θυμάμαι το όνομά της (αν και νομίζω ότι είναι η earth citizen). Αν το γνωρίζει ότι όντως την έχει συλλάβει ο φακός, ας με ενημερώσει, δε θα της πάρω λεφτά. Τέλος, η μικρή μας αντιπρόσωπος ας μην ανησυχεί: καλύπτεται πλήρως.

Επειδή ο σκηνοθέτης της υπερπαραγωγής του Ελατοχωρίου με πιέζει για να συμπεριλάβει κάποιες απ' αυτές τις φωτογραφίες σ' ένα απ' τα πολλά happenings που ετοιμάζει και θα προβληθούν στην εκδήλωση του Σαββάτου, όποιος απ' αυτούς που άκουσαν το όνομά τους έχει αντίρρηση, παρακαλείται να το δηλώσει έγκαιρα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και αμέριστη συμπαράστασή σας.

Ο γνωστός εκβιαστής (μήπως πρέπει ν' αλλάξω και άβαταρ? )

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Λοιπόν, τώρα που το σκέφτομαι, την άλλη φορά να ξεκινήσουμε το παρτυ από το μεσημέρι, να έχουμε ώωωρες μπροστά μας. Στις ελάχιστες ώρες που βρεθήκαμε στο NV, προσπάθησα να μιλήσω/γνωρίσω όσο το δυνατό περισσότερους, αλλά για πολλούς, πάρα πολλούς στάθηκε αδύνατο. Ίσα που προλάβαμε να συστηθούμε, δηλαδή.....

ΥΓ: Ε όχι και στο flight simulator...:haha:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Λοιπόν, τώρα που το σκέφτομαι, την άλλη φορά να ξεκινήσουμε το παρτυ από το μεσημέρι, να έχουμε ώωωρες μπροστά μας. Στις ελάχιστες ώρες που βρεθήκαμε στο NV, προσπάθησα να μιλήσω/γνωρίσω όσο το δυνατό περισσότερους, αλλά για πολλούς, πάρα πολλούς στάθηκε αδύνατο. Ίσα που προλάβαμε να συστηθούμε, δηλαδή.....

ΥΓ: Ε όχι και στο flight simulator...:haha:
Η εξόρμηση στο Ελατοχώρι κάπως έτσι ξεκίνησε.Στην συνάντηση στη Θεσσαλονίκης στις 15 Σεπτέμβρη είπαμε την άλλη φορά να συναντηθούμε πιο νωρίς ώστε να έχουμε χρόνο και εκεί έπεσε η ιδέα για μια εξόρμηση Σ/Κ΄.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Λοιπόν, τώρα που το σκέφτομαι, την άλλη φορά να ξεκινήσουμε το παρτυ από το μεσημέρι, να έχουμε ώωωρες μπροστά μας.
Έτσι κι αλλιώς, η κατάληξη είναι γνωστή: Αν δε μας βάλουν να μαζεύουμε καρέκλες και να σκουπίζουμε τραπέζια, θα μας πού πολύ ευγενικά: "Καλά, εσείς σπίτι δεν έχετε? Ξεκουμπιστείτε επιτέλους - κάποτε πρέπει να κλείσουμε!"

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μετά από ένα πλούσιο σε εμπειρίες και συναισθήματα Παρασκευο-Σαββατοκύριακο, επι τέλους πίσω στην γλυκιά θαλπωρή της εστίας και μαζί με αυτή και στην ιντερνετική σύνδεση. Έτσι καθυστερημένος, αλλά δικαιολογημένος, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνέβαλαν με την συμμετοχή τους στην διαμόρφωση των πλούσιων αυτών συναισθημάτων.

Να ευχαριστήσω κατ' αρχήν τους ιδρυτές και τους σημερινούς ακούραστους συντελεστές του site, για την φαεινή ιδέα που είχαν πριν πέντε χρόνια να ξεκινήσουν την πτήση του travelstories. Μια πτήση που ξεκίνησε από χαμηλά και όπου νάναι θα ξεπεράσει τα 8.000 «πόδια» (16.000 αν μετρήσουμε κυριολεκτικά σε πόδια).

Στην πτήση αυτή ανέβηκα και γω πριν μόλις έξι μήνες και ήδη νοιώθω οικεία και φιλικά με σημαντικό αριθμό από τους συνταξιδευτές της. Την Παρασκευή είχαμε όλοι μία εξαίσια ευκαιρία να γνωρίσουμε και νέα πρόσωπα, που πλέον θα φαντάζουν χαμογελαστά πίσω από την απρόσωπη εικόνα των avatars. Λυπάμαι που ο χρόνος ήταν λίγος και δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλους. Προσβλέπω ανυπόμονα στην επόμενη συνάντηση για να σας γνωρίσω ακόμα πιο πολύ μαζί και με όσους δεν είχαν την δυνατότητα να παρευρεθούν. Ήδη την επόμενη Παρασκευή σε ένα ορεινό χωριό του Βορρά και νέος αριθμός από avatars θα αντικατασταθεί από την ζεστή παρουσία νέων γνωριμιών. Ιντερνετικές φιλίες, που δεν τις χωρίζει τίποτε άλλο πέρα από την απόσταση θα επιστεγαστούν με την θερμή φυσική γνωριμία και επαφή.

Σας ευχαριστώ τέλος όλους για τα καλά σας λόγια και τις ευχαριστίες σας.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ε, λοιπον οχι! Το σημαντικοτερο των παρτυ δεν ειναι οι χαρες και τα ξεφαντωματα αλλα οι αληθειες που αποκομιζεις απο τα υπολοιπα μελη και οι μυθοι που καραρριπτονται..Δεν μπορω αλλο να τα κραταω μεσα μου...

Αληθεια νο1: Η Pandora εφαγε κλωτσια με την Ιαπωνια απο τοτε που ο μεγαλος εφηβικος της ερωτας εφυγε για εκει μεταναστης..

Τώρα εξηγούνται οι μεγάλες αγάπες για τη χώρα

τι μετανάστης καλέ; καπετάνιος ήταν και τον βούτηξε μια "ανονέ"
έχουν ανοίξει μπαρ για τους Έλληνες ναυτικούς στο Κόμπε. τον ξέρω...:haha::clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Αληθεια νο3: Ο Traveller ειναι ενας προσηνης ,σεβασμιος κυριος που ολο το βραδυ ελεγε "Ευχαριστω", "συγνωμη", "παρακαλω".
..!
ρε συ coco..τον έθαψες εντελως ...το σεβάσμιος κύριος τι τόθελες!!:D:D

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Προσπαθώντας να με συναρμολογήσω από την Παρασκευή μέχρι απόψε στις 8, που τέλειωσαν οι γιορτές και τα πανηγύρια, ας κάνω τον απολογισμό με τη σειρά :
Η γιορτή εξελίχθηκε τέλεια όπως ήταν αναμενόμενο με την παρουσία παλιών και νέων μελών και δεν χρειάστηκε να οδηγήσουμε κανέναν μπαρουτοκαπνισμένο σε γειτονικά πάρκα…μια χαρά ντουμανιάζαμε έξω;) (είχε κι ένα μεγάλο σαλόνι που θρονιαστήκαμε όλοι μέχρι που, ευγενικά είναι η αλήθεια, μας είπαν στις 4 ότι ήθελαν να κλείσουν):D
Θερμές ευχαριστίες στον αρχηγό, στον Θάνο, στον galat και σε όλους όσους συνετέλεσαν για άλλη μια όμορφη συγκέντρωση, που τα είχε όλα : παλιά και νέα μέλη σε αστείρευτο κέφι, ποτά, χορό και πολλές αγκαλιές !:clap:
Συνεχίσαμε απτόητοι την επομένη στον Πειραιά για ψαρο-μυδο-ουζοποσίες(στο γνωστό Άμμος), μεταφερθήκαμε στο σπίτι αξιότιμου μέλους για ανασυγκρότηση, το οποίο για ευχαριστώ, μας ξεμπρόστιασε όλους:bleh: (δεν κρατάει κανένας μυστικά σ΄αυτό το φόρουμ, α παπα) και συνεχίσαμε στη μπουρναζογκαλερί τραγουδο-πινο-χορεύοντας μέχρι που τα δώσαμε όλα κυριολεκτικά (εγώ και τη φωνή μου !:shock:)κι εκεί πήραμε τα κλειδιά… και μαζευτήκαμε για λίγες ώρες ύπνου.
Σήμερα το πρωί, η επικείμενη αναχώρηση του αγαπημένου babaεκβιαστή, μας οδήγησε στον μετά βαϊων και κλάδων αποχαιρετισμό του και μετά για παρηγοριά:D το ρίξαμε σε παξιμαδάκι και καφέ μέχρι το βράδυ…:bleh:
Όπως καταλάβατε όσοι δεν παρευρεθήκατε και μας λείψατε πολύ, περάσαμε καταπληκτικά, η παρέα του travelstories είναι πολύ μεγάλη πια και συνεχίζει τα σχέδια για συναντήσεις εντός και εκτός των τειχών…:grouphug:
Το θέμα μας πλέον είναι να βρούμε χορηγό, γιατί όλο και νέα ταξιδιωτικά πλάνα προκύπτουν…η μονέδα πού είναι:rolleyes: γιατί τα θέλουμε όλα…
Και του χρόνου να είμαστε καλά, να ξαναγιορτάσουμε όλοι μαζί !:clap:

ΥΓ. Ελπίζω να βρω τη λαλιά μου μέχρι το Ελατοχώρι, όχι τίποτε άλλο αλλά έχουμε κι ένα ρεπερτόριο έτοιμο για τη βραδιά…:bounce::bounce::bounce:

@ Καπετάνιε, να μου δώσεις τη διεύθυνση...δεν μπορώ άλλο να κρύβομαι...:bleh::haha:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Προσπαθώντας να με συναρμολογήσω από την Παρασκευή ............................

ΥΓ. Ελπίζω να βρω τη λαλιά μου μέχρι το Ελατοχώρι, όχι τίποτε άλλο αλλά έχουμε κι ένα ρεπερτόριο έτοιμο για τη βραδιά…:bounce::bounce::bounce:
Πάρε δυνάμεις διότι σε θέλουμε σε εκρήγορση και κεφάτη στο Ελατοχώρι.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πάρε δυνάμεις διότι σε θέλουμε σε εκρήγορση και κεφάτι στο Ελατοχώρι.
Βαγγέλη μου, σ΄ευχαριστώ !:hug: Εκτός από την αφωνία θέλω-δεν θέλω:D δέχομαι και σε π.μ. γιατροσόφια , μήπως και επανέλθω η αοιδός :bleh::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα