manelaki
Member
ναι οι ωρες ειναι αρκετες..παρε περιοδικα κ υπομονη...σε καταλαβαινω.το μερος ομως νομιζω θα σε αποζημιωσει και με το παραπανω! καλα να περασεις...
Επειδή ενημερώθηκα πρόσφατα, σε λίγο καιρό θα τοποθετηθεί ΑΤΜ. Βενζινάδικο νομίζω πως πράγματι δεν υπάρχει.Κατ αρχάς ισχύει ότι δεν έχει το νησί ΑΤΜ και βενζινάδικο, γιατί δεν θυμάμαι. ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
????????Επίσης το 2008 που πήγα είχα δει ότι 'φτιάχναν απ' έξω από τη μικρή παραλία του Σίμου ένα beach bar. Aυτό υπάρχει ακόμα ή μήπως δεν υπήρξε ποτέ? ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ναι, πραγματι..κεγω μονο αυτο στο παρκινγκ θυμαμαι!Και γω το 2008 πηγα δεν θυμαμαι πολυ καλα ...νομιζω οτι υπαρχει κατι σαν καντινα-αναψυκτηριο-ρεστοραν ,οχι πανω στην παραλια αλλα στα παρκινγκ πριν απο αυτη.
εγω το 2008 χτυπησα και ελαφονησο και ελαφονησι..!!.
Αλλα βρε παιδια να σας εκμυστηρευθω κατι?
Παλεψα πολυ με τον εαυτο μου και δεν ηθελα να το παραδεχτω ..καθοτι Πελοποννησια ...αλλα εμενα προσωπικα το Ελαφονησι στην Κρητη μου αρεσε καλυτερα απο την δικη μας Ελαφονησο.Ενω κατεβηκα Κρητη προδιατεθειμενη να μην βρω το Ελαφονησι καλυτερο..τελικα με κερδισε.(Τ' ακουτε Κρητικοι?)
Σωστηηηηή! Εγώ αυτό το έκανα το 2006εγω το 2008 χτυπησα και ελαφονησο και ελαφονησι..!!
0-1!
ποσο κοστιζουν τα εισητηρια για το καραβακι για ελαφονησο? ξερει κανεις? για το ατομο οχι για οχημα.