Καλησπέρα,
Είμαι από την καημένη την Ελαφόνησο. Να συμφωνήσω ότι το νησάκι μας έχει χαλάσει πολύ τα τελευταία 10 χρόνια....αλλά είναι πολύ ωραίο και ακόμα αξίζει να πάει κανεις. Όσο είναι καιρός δηλαδή!
Ψάχνεις για κάτι εκτός του νησιού? Αν ναι μία καλή επιλογή είναι η Νεάπολη, καθώς είναι και κοντά σε πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις εκει κάτω. Απλά θα χρειάζεσαι καραβάκι για το νησί κάθε μέρα ή όποτε θες να πας
Είμαι από την καημένη την Ελαφόνησο. Να συμφωνήσω ότι το νησάκι μας έχει χαλάσει πολύ τα τελευταία 10 χρόνια....αλλά είναι πολύ ωραίο και ακόμα αξίζει να πάει κανεις. Όσο είναι καιρός δηλαδή!
Συγκοινωνία δεν υπάρχει. Οπότε η θα πάρετε αυτοκίνητο...η θα στηριχτείτε στα ποδαράκια σας, κάτι που δεν το προτείνω γιατι έχει πολύ ζέστη και η απόσταση λιμάνι - παραλία δεν είναι πολύ μικρή για πόδια.Καλησπερα παιδια!!! Για επιδρομη στην Ελαφονησο σκεφτομαστε φετος,ζευγαρωτα! Καποια προταση για φτηνα ενοικιαζομενα? Αν και πρωτη μας επιλογη ηταν ο Σιμος δυστυχως δεν βρηκαμε παρα μονο για 2 μερες οποτε θα τα κανουμε σπαστα! Επισης το αυτοκινητο στο νησι ειναι απαραιτητο η μπορεις να στηριχτεις στα οσα μεταφορικα υπαρχουν?Αν ναι,ξερουμε σε ποιες παραλιες πανε?
καλησπερα, θα ηθελα και εγω να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου προτεινει καταλυμα κοντα στην ελαφονησο ωστε να μπορω να κανω μια μονοημερη εκδρομη αλλα να δω και την περιχη (νεαπολη, μονεμβασια κτλ...) ευχαριστω!
Ψάχνεις για κάτι εκτός του νησιού? Αν ναι μία καλή επιλογή είναι η Νεάπολη, καθώς είναι και κοντά σε πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις εκει κάτω. Απλά θα χρειάζεσαι καραβάκι για το νησί κάθε μέρα ή όποτε θες να πας