daydreamer
Member
Δεν ξέρω ποια χρονιά πήγες, αλλά το καλοκαίρι του 2012 που πήγα εγώ υπήρχε και βενζινάδικο (στο δρόμο για την παραλία της Παναγίας) και ΑΤΜ.στα -
η μη ύπαρξη ταξί, βενζινάδικου, τράπεζας
Δεν ξέρω ποια χρονιά πήγες, αλλά το καλοκαίρι του 2012 που πήγα εγώ υπήρχε και βενζινάδικο (στο δρόμο για την παραλία της Παναγίας) και ΑΤΜ.στα -
η μη ύπαρξη ταξί, βενζινάδικου, τράπεζας
Συμφωνώ σε όλα!!!Τελευταία φορά πήγα το 2010 και από τότε δεν θα ήθελα να ξαναπάω.Ευτυχως daydreamer που ξέθαψες αυτο το ποστ για να πω και γω τον πόνο μου για την Ελαφόνησο.
Ευτυχισμένος ο άνθρωπος που την εζησε πριν την καταντια της τελευταίας 5ετίας-10ετίας.
Οι καλύτερες παιδικές μου διακοπές στο Σίμο, ελεύθερο εννοείται, σε ένα παράδεισο επι γης πραγματικα.
Αυτό που συνέβει μετά με έκανε να μην ξαναπατήσω το πόδι μου εκει και δεκα χρόνια μετα να το σκέφτομαι μονο και μόνο επειδή θα κατέβω Σπάρτη το καλοκαίρι και οι φίλοι εκεί με παρακαλάνε χρόνια να πάμε και αρνούμε πεισματικά. Και μόνο στη θέα της πλαστικής ξαπλώστρας και του καμπινγκ θα ανατριχιασω, αν και έχω δει φωτος, το ζωντανό με τρομάζει.
Γι'αυτούς που τη λένε υπερεκτιμημένη ίσως πλέον να εχουν δίκιο γιατι δεν την γνωρισαν απο πριν.
θυμάμαι μια ταβέρνα έξω απτην παραλία με πολύ ωραίο και φθηνό φαί, νομίζω οτι την ελεγαν "Σιμο" αλλά μετά απο τόσα χρόνια δεν είμαι σίγουρη. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα? Αν τελικά δεν τους πείσω να πάμε Αντικύθηρα και κάνω πέτρα την καρδιά μου, θα ήθελα να ξαναφάω εκεί.
Κλεοπάτρα έχω ψηθεί τρελά για Χανιά και Ελαφονήσι! Το θυμάμαι ότι έλεγες ότι σου άρεσε στο θέμα για την Ελαφόνησο! Τα δωμάτια αξιοπρεπέστατα και αξίζουν και μπράβο, γιατί ήταν το μόνο που δεν είχε ακριβύνει τις τιμές από πέρσι (είχα πάρει και πέρσι και ρωτούσα για τιμές, αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε το ταξίδι. Είχα σημειώσει για όλα τα δωμάτια το κόστος και σας πληροφορώ ότι ΟΛΑ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έχουν αυξήσει τις τιμές τους φέτος,για την ίδια περίοδο πάντα)....Χαιρομαι που σου αρεσε η δικη μας Ελαφονησος ..αλλα μην νομιζεις οτι θα συμβιβαζεσαι αναγκαστικα απο δω και περα....υπαρχουν κατι αλλες παραλιες να σου φυγει το μυαλο.
Για παραδειγμα ο Μπαλος στην Κρητη ή το κρητικο Ελαφονησι ..για μενα ειναι πολυ καλυτερα ...αφου η Ελαφονησος ..ειναι οντως υπεροχη παραλια, φαντασου ποσο πιο ομορφα ειναι τα αλλα 2 ..που ειναι στο ιδιο στυλ !!!!
Εγω μολις κατεβηκα Κρητη ..την ξεχασα την λακωνικη Ελαφονησο.
Τα δωματια που βρηκατε πολυ καλη περιπτωση..στα υποψην.
Αν και εμεις πλεον κανουμε το εξης ..για να μη μας σπανε και τα νευρα :κλεινουμε απεναντι σε Πουντα-Βιγκλαφια και οποτε θελουμε περναμε στο νησι.
Να σου πω μόνο ότι Ιούλιο τα περισσότερα δωμάτια θα έχουν αρκετά τσιμπημένες τιμές, είναι γι' αυτούς η full season. Το αυτοκίνητο δεν το χρειάζεστε για να γυρίσετε το νησί, με την έννοια ότι το νησί έχει μόνο το λιμάνι και την παραλία του Σίμου - άντε να πάτε και μια βόλτα μέχρι την άλλη παραλία, "τα νησιά της Παναγίας". Με κτελ για να πάτε, όμως, νομίζω ότι θα ταλαιπωρηθείτε περισσότερο...Καλησπέρα , σκέφτομαι ή βασικά το έχω ψήσει άγρια να πάω μέσα Ιουλίου( μετά την εξεταστική ) για μια βδομάδα ελαφονησο με παρέα , θέλω να ρωτήσω τι γίνεται εκεί έν έτη 2014 , είναι ακριβά; Δε θέλω να χάλασω πολλά χρήματα , τι συμφέρει ; Αμάξι από Αθήνα ή κτελ; Ενοικιαζόμενα δωμάτια ή camping ? σε θέμα τιμής συμφέρει το camping αλλά δε θα μπορείς να γυρνάς το νησί να το εξερεύνας , τι τιμές είναι τα δωμάτια ; Και που μπορώ να βρω τα φθηνότερα ( και σιτε και μέρος στο νησί )