ΕΡΣΗ μου αστακούς με 10 ευρώ το κομμάτι μόνο στην Σοκότρα φάγαμε... Έχω στείλει επανειλλημμένα μηνύματα να ξεχυθούν οι ψαράδες του γειτονικού χωριού να μας τους εξασφαλίσουν γιατί όπως μας διαβεβαίωσαν τα θαλασσινά θα είναι της ώρας κι όχι της κατάψυξης (που δεν νομίζω να έχει και κατάψυξη το ξενοδοχείο δηλαδή εκεί στο πουθενά)Εκτός από ρίγανι και λεμόνια πάρτε και μουστάρδα και μαγιονέζα για τους αστακούς!
Μιλάς κι εσύ βρε? Που γύρισες από κει που γύρισες??? Ααααα θα με τρελάνετε εσείς εδώ μέσα! Αααααα ξαναλέω!Εγώ βλέπω τη θετική πλευρά:
Αυτοί έχουνε σκάσει που δεν είμαστε μαζί!
Σας ζηλεύω! Είπα οπτι σας ζηλεύω; Και για τους αστακούς και για χίλια άλλα δυό...ΕΡΣΗ μου αστακούς με 10 ευρώ το κομμάτι μόνο στην Σοκότρα φάγαμε... Έχω στείλει επανειλλημμένα μηνύματα να ξεχυθούν οι ψαράδες του γειτονικού χωριού να μας τους εξασφαλίσουν γιατί όπως μας διαβεβαίωσαν τα θαλασσινά θα είναι της ώρας κι όχι της κατάψυξης (που δεν νομίζω να έχει και κατάψυξη το ξενοδοχείο δηλαδή εκεί στο πουθενά)
Δεν φταίω εγώ, το bihloides comoriensisΕίναι δυνατόν να μη μπορούμε να πάρουμε ούτε μια μέρα άδεια να εκμεταλλευτούμε τα κ...εισητήρια της ολυμπιακής και εσείς αγαπητό γουρούνι να μας λέτε οτι ετοιμάζεστε για τέτοια μέρη??? Νόμιζα πως είστε ζωάκι με ευαισθησίες....
Κι εγώ! Για χίλια δυο κι εγώ. Εγώ το πα? Ζηλεύωωωωω!Σας ζηλεύω! Είπα οπτι σας ζηλεύω; Και για τους αστακούς και για χίλια άλλα δυό...
Στηριξου απανω μου!!Τι τους εχουμε τους φιλους....με φρεγατα του ΠΝ θα παμε!!!Άμα τελικά το πάρετε απόφαση και δημιουργήσετε τραβελστορίτικη παροικία εκεί πέρα μακριά για σφυρίχτε μου! Κολυμπώντας θα έρθω μαζί με την Πηγή...
Κανονικά για να κερδίσω τον χαμένο χρόνο (10 μήνες εντός συνόρων!!!!!), έπρεπε να λείπω επ' αόριστον! Ή ανα πήγαινα Κομόρες-Τανζανία.... λέω τώρα!! Απίστευτο θα ήταν!!!!!!!Μιλάς κι εσύ βρε? Που γύρισες από κει που γύρισες??? Ααααα θα με τρελάνετε εσείς εδώ μέσα! Αααααα ξαναλέω!