Προσοχή,το είπε το "τρελό κουνέλι".Μην πάτε στις πισίνες της Ιαπωνίας για μπάνιο.Πέφτει τρελό στριμωξίδι!!!!
Έγραψε κάτι και η "γριά κότα" αλλά δεν το αναρτώ,μη βγει καμιά ταξιδιωτική οδηγία και βρούμε τον μπελά μας...
Aπο την μια η ραδιενέργεια και η τεράστια μόλυνση των θαλασσών, απο την άλλη η πίεση χρόνου ενός λαού που η ταχύτατη ανάπτυξη τους κρατά μακρυά απο την φύση και τις διακοπές τους,ψάχνουν τρόπους να "αποδράσουν" έστω μέσα και απο ένα τέτοιο χάλι!!
Συμπόνοια βαθειά για τους συμπαθέστατους σχιστομάτηδες ιάπωνες και τους εύχομαι γρήγορα να δροσιστούν σε βαθειά και γαλαζοπράσινα νερά οπως αυτά της κρήτης!!
αλλη ειναι η απορια μου εμενα .. αντε και πες οτι εισαι τρελος και βουτηξες εκει μεσα,μετα αμα θες να βγεις πως διαολο βγαινεις;;;και αμα καποιος πνιγει πως διαολο τον βγαζεις;;
Νομίζω ότι είναι πισίνα αμιγώς για να παίξεις με τα κύματα και δεν κάνεις μπάνιο
Το κεφάλι μου με έπιασε με τόση τσιρίδα και πολυκοσμία. Αρχίζω να βλέπω με άλλο ματι μετά απ'αυτό τους παίκτες ρακετών στη παραλία (που είναι ο δαίμονάς μου).... Θα σκέφτομαι τη πισίνα στο Τόκυο και δεν θα εκνευρίζομαι τόσο