Lianos Leonidas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βουκουρέστι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Να είσαι αντικειμενική, μην το θάψεις!!!
μπράβο τέλεια!!!!!!!!!Renata κατα Μαλαισια μερια θα ειμαι...
Και κανενα μελομακαρονο please!
αντικειμενικότατη είναι,τόσο όμορφα που τα λέει!και φωτό μια χαρά!και όπως αντιλαμβάνομαι κάθε χρόνο ξεφυτρώνει κι από ένα καινούργιο...συγκρότημα,θα μας κάνει από κει που το μισούσαμε να το ερωτευθούμεκάτι σαν ..σχέση μίσους-πάθους εξελίσσεται αυτό το πράμα με το Ντουμπάι,Να είσαι αντικειμενική, μην το θάψεις!!!
Άγιο είχες που δεν μπήκες! Δεν είναι τόσο αυτά που ίσως επιπλέουν, όσο η ύπαρξη μικρών καρχαριακίων (!!! τρομερή γραμματική:xmas_lol που αποτρέπει το μπάνιο εκεί!Παρολο που η θαλασσα φαινοταν ιδιαιτερα ελκυστικη , οι κιτρινες-κοκκινες σημαιες στην αμμο – σημαδι για κυματα και ρευματα - με αποθαρρυναν από το να τολμησω τη βουτια. Η αμμος ηταν λευκη σαν ζαχαρη και η θαλασσα ομορφη τυρκουαζ , αλλα κατά ποσο τα νερα ηταν καθαρα και διαυγη δεν το γνωριζω..παντως μπορει να μην επαθα την πλακα μου με την παραλια , αλλα γενικα φαινοταν μια χαρα! Τυφλα να’χει το Λανγκαουι!
Εχω διαβασει διαφορα και αντιφατικα για αυτό το κομματι της Αραβικης θαλασσας , από το ότι είναι πεντακαθαρα και φροντιζουν ιδιαιτερα για αυτό , μεχρι ότι επιπλεουν εεε πραγματα που βρισκει κανεις μονο σε τουαλετα , ότι όλα τα wc της πολης καταληγουν εδώ κλπ..Δεν ξερω τι από όλα αληθευει , αλλα ελπιζω ότι ο σειχης δε φροντιζει μονο για το φαινεσθαι.