Traveller
Member
Πρώτα απόλα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι δημόσια. Κατερίνα ασφαλώς και δεν έχω κάτι με σένα και εκτιμώ την προσπάθεια που έκανες για να βοηθήσεις τους συνφορμίτες να οργανώσουν το ταξίδι τους στην Πράγα.δεν ξερω αν ολα αυτα που γραφεις ειναι σωστα η οχι, αλλα θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερο να γραφουμε τις δικες μας εντυπωσεις παρα να βασιζομαστε σε αρθρα...
απο την αλλη ομως μεσα στο forum δεν εχει κατι ολοκληρωμενο για τη πραγα κ ετσι αφου το βρηκα πιστευα οτι ηταν καλο να το δουν κ οι υπολοιποι...
τελος ηθελα να βοηθησω το forum και γι αυτο εβαλα αυτο το αρθρο...δεν εχω παει στη πραγα κ δυστυχως δεν μπορω να πω τις δικες μου εντυπωσεις..πιστευω ομως οτι το αρθρο ειναι πολυ καλο και αξιζει...
Το θέμα είναι ότι συγκεκριμένο άρθρο έχει ορισμένες χτυπητές ανακρίβειες και ελλείψεις και θεώρησα καλό να τις επισημάνω, γιατί πιστεύω ότι υποχρέωση όλων είναι όταν βλέπουν κάτι στραβό να το διορθώνουν. Θεώρησε δεδομένο ότι αυτά που γράφω είναι σωστά γιατί απλά στα μέρη που αναφέρω έχω πάει εγώ ο ίδιος πάνω από 5 φορές. Στο botel έμεινα γιατί βρήκα πρωτοποριακή την ιδέα και την πάτησα, στο Obeny έφαγα ένα από τα χειρότερα φαγητά που έχω φάει σε ταξίδι, η Laterna Magica ΔΕΝ είναι μαύρο θέατρο και πίστεψέ με στο Louvre δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο...
Παιδιά θα το ξαναπώ οι καλύτερες πληροφορίες που μπορείς να πάρεις για ένα ταξίδι είναι από κάποιον που έχει παει ο ίδιος. Τα περισσότερα άρθρα των περιοδικών είναι γραμμένα στο πόδι από κάποιον που δεν έχει κάνει επιτόπια έρευνα αγοράς, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις ειδικών ταξιδιωτικών περιοδικών...
Αυτά και πάλι χωρίς τίποτα το προσωπικό Κατερίνα...